![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τα 70000 είναι προ των πυλών, σου στέλνω και πμ με τα στοιχεία μου Λεοντόκαρδε, πάω και εγώ μια βόλτα από Motion 'n Style...
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Η εταιρεία ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ τους για ραντεβού ... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Νίκο,θα ήθελα να κάνω το σέρβις των 50.000χλμ σε adv2008,επίσης
μου είχαν πει στο βαγιανελη ότι χρειάζεται αλλαγή στη μπροστινη ανάρτηση λόγω ανάκλησης την όποια δεν είχα κάνει για τους λόγους που σου είχα εξηγήσει Ακόμη θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει το μνς την πατέντα για το balljoin. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η επίσκεψη στον Θανάση ήταν όπως ακριβώς την περιγράφουν όλοι όσοι περνάνε προφανώς από τα χέρια του. Ἀψογη!!! Κανένα παράπονο φυσικά. Χρόνια ψάχνω να βρώ τέτοιο περιβάλλον για τις 4τράτροχες αδυναμίες μου και τελικά το βρήκα στην δίτροχη. Να μπορείς να παρακολουθήσεις το service όχι γιατί δεν έχεις εμπιστοσύνη, αλλά επειδή είναι και αυτό κομμάτι της διαδικασίας/συμβίωσης μαζί τους. Και φυσικά να έχεις απέναντι σου ανθρώπους που φαίνεται ότι μπορούν να είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... Ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα και πάλι σε όλους |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Η εταιρεία ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ τους για ραντεβού ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
κυριε νικο επισεις ειναι και η ωρα μου για το σερβις των 30000km. στελνω και π.μ
|
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε μία ερώτηση αν έχουμε κάποια έκπτωση κ στα αξεσουάρ;Ένδυση,εξοπλισμός αναβάτη κ' μηχανής;
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μου εσπασε το πισω δεξι φλας,θελω και να ρυθμισω την αλυσιδα.στελνω και π.μ και τα λεμε μετα την επισκευη....
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 16-05-2011 at 01:21. Λόγος: Διόρθωση .... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα.
Είμαι κάτοχος ενός Gs Adventure 2008 εδώ και 1 μήνα.Έχει 22.000 χλμ Θα ήθελα να κλείσω ραντεβού στον Θανάση στην Motion n Style να κάνει ένα γενικό έλεγχο.Η στάθμη του λαδιού είναι χαμηλή,μου άναψε και για λίγο η σχετική λυχνία. Επίσης έχω ''θεματάκι'' με τον δείκτη βενζίνης (φλοτέρ??) Τα πλήρης στοιχεία μου στα έστειλα με π.μ. Ευχαριστώ πολύ.... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 21:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 11:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 11:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 11:39 |