|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! 

Δυστυχώς,όπως με ενημέρωσε το Youtube, η Sonymusic, αφαίρεσε από το δεύτερο κομμάτι την μουσική επένδυση...  Jefe | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! Απόσπασμα: 
 Βάλτο στο photobucket , είναι "καλοί" αυτοί!   | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Γιώργο, δέν το έχω δουλέψει ποτέ το Photobucket. Θα το δώ κ αναλόγως θα πράξω. Ευχαριστώ γιά την πρόταση.  Jefe | 
| 

| |||
| 
 | |||

Συγχαρητήρια για το ταξίδι σας.Ειμαι καινούργιος στο φορουμ.Μενω μόνιμα στην Χίο και μια με δυο φόρες τον χρόνο πάμε ταξίδια είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικο.Το μονό που δεν έχω κάνει είναι το Βόρειο Ακρωτήριο. Μπορείς να μου πεις αν σου είναι εύκολο, πόσο πιστεύεις ότι θα μου κοστίσει (2 άτομα).Τα καταλύματα τα είχατε κλείσει από πιο νωρίς ή μένατε όπου σας άρεσε ?  Ευχαριστώ πολύ | 
| 

| |||
| 
 | |||

Καλημέρα Αντώνη! Ξενοδοχεία για τους πρώτους προορισμούς, όπου τα χιλιόμετρα ήταν πολλά κ θα φτάναμε βράδυ, τα είχα κλείσει από Ελλάδα,κ αυτό για να μην παιδευτούμε. Μιλάω γιά Μόναχο, Κοπεγχάγη κ Όσλο. Από εκεί κ πέρα επιλέγαμε το ξενοδοχείο όταν φτάναμε στον προορισμό. Το κόστος του ταξιδιού εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, όπως, πόσες μέρες θα διαρκέσει, κάμπινγκ ή ξενοδοχείο, θα τρώει κάποιος σάντουιτς ή θα ψάχνει γιά κανένα παραδοσιακό εστιατόριο να δοκιμάσει την τοπική κουζίνα? Επίσης εξαρτάται κ από την διαδρομή. Δηλαδή άν θέλει απλώς κάποιος να πάει κ να γυρίσει άμεσα από το Β. Ακρωτήρι, ή θέλει να εμπλουτίσει την διαδρομή ούτως ώστε να δεί κ άλλες χώρες ή πόλεις. Όπως καταλαβαίνεις, το κόστος κάθε ταξιδιού εξαρτάται από τον ταξιδιώτη. Άν ήξερα τις συνήθειές σου θα μπορούσα να σου πώ περισσότερα. Jefe | 
| 

| |||
| 
 | |||

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Κατάλαβα τι εννοείς, θα κάνω ένα σχέδιο και αν έχω κάποια απορία θα σε ρωτήσω. Όποτε θέλετε μπορείτε να έρθετε στην Χίο για διακοπές. Είναι μεγάλο νησί και τα έχει όλα.     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Jefe | 
| 

| |||
| 
 | |||
 <υπο πολεμικες συνθηκες????> στον πολεμο του ΄21 ή του ΄40???? αλλα ξερω γω για την ηλικια σου Last edited by Syvaris; 19-09-2010 at 23:01. | 
| 

| |||
| 
 | |||
   Μην τα παραλές βρε Βάνα, στον εμφύλιο ήτανε...     | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! ναι, ναι στον πελοποννησιακό    | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Riding Nordkapp in winter | Michael Chatzilias | Διάφορα | 14 | 06-04-2010 09:47 | 
| Ημερολόγιο αγώνων ΟΜΕ 2010 (οριστικό) | kostasvar | Αγώνες | 2 | 17-02-2010 13:21 | 
| Ημερολόγιο μοτοσυκλέτας | soter3gm | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 23-11-2009 11:57 | 
| Nordkapp | NikosGus | Ταξίδια στο εξωτερικό | 34 | 27-07-2009 22:35 | 
| το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 01:57 |