GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 29-11-2010, 11:01
Michael Chatzilias Ο/Η Michael Chatzilias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα, Μετς
Μoto: Έμεινα χωρίς μηχανή...
Προεπιλογή Απάντηση: Εκδρομή Επίδαυρο, Πόρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι Κυριακή 28 Νοεμβρίου

Καλημέρα σε όλους τους φίλους,

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την πολύ όμορφη Κυριακή που συντάξαμε.
Ειδικότερα, τους οργανωτές και συντονιστές της εκδρομής:

Rambo Balboa Rocky Commando, Princess, Χρήστο CKK με την γυναίκα του, Geoski, Evan400f, Moby_gr, Πρετεντέρης, Z_atomic, PanagiotisFarmer, Lalou, ο φίλος μου με τα espresso και την Ducati, Τζωρτης, Μάκης, Dimitrisb, Dent, Teo, Frits και Xanthoula, και τις γυναίκες σας, αλλά και εκείνους που δεν συμμετείχαν, είχαν όμως έγνοια και προτάσεις που μας έδωσαν ηλεκτρονικά.

Μην ξεχάσω να ευχαριστήσω και τον 1 συμμετέχοντα - Χατζηλία - που με την βοήθεια των παραπάνω συντονιστών πέρασε καλά.

Ο στόχος μας που ήταν να ανταμώσουμε, να περάσουμε καλά, και να επιστρέψουμε στα σπίτια μας με ασφάλεια.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Χρήστο που χωρίς την καθοδήγησή του τώρα θα ήμουν στην Μογγολία, και τον Dimitrisb (κίτρινο GS που οδηγούσε μπροστά...; που με βοήθησε να συντονίζω την ομάδα. Ξέρω ότι εσείς είχατε έγνοια, ενώ εγώ αγνάντευα τα τοπία εκεί στο βάθος που ήμουν. Σας ευχαριστώ φίλοι μου.

Μάκη, καλωςήρθες στην ομάδα μας, να ξέρεις ότι περνάμε πολύ όμορφα όλοι μαζί, και να ξέρεις ότι πάντα θα είσαι ασφαλής ανάμεσά μας. Θα κάνουμε πολλά χιλιόμετρα μαζί - και μου αρέσει το f650 σου.

Κωστή Πρετεντέρη, η επιθυμία μου για βόλτα εσένα σου κόστισε τον κύλινδρο. Λυπάμαι γι αυτό, να ξέρεις όμως ότι είσαι πάντα βασικό στέλεχος των εκδρομών μας, και σ 'ευχαριστούμε για την καταπληκτική ανταπόκριση. Να είσαι καλά για να είσαι πάντα μαζί μας, και να φάμε πολλούς κυλίνδρους μαζί.

Κοπελιές, είστε ήρωες. Ξέρω ότι στην διαδρομή μεταξύ Ερμιόνης και Γαλατά κουραστήκατε - ήταν όμως καταπληκτικά. Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας!

Για μένα, η Ερμιόνη και ο Πόρος αποτέλεσαν ξεχωριστά κομμάτια της εκδρομής, καταπληκτικούς προορισμούς που πραγματικά αξίζει να τους επισκεφτούμε ξανά.

Ο φίλος μου ο Στράτος (Syan) έβγαλε ένα Post (διαβάστε το) - ο οποίος μακάρι να μπορούσε να είχε έρθει με την Χριστίνα - ότι δεν χρειάζεται να πάμε μακριά για να δούμε ότι είμαστε "πλούσιοι". Παρόλες τις δυσκολίες της εποχής, ζούμε σε μια χώρα που μας δίνει την δυνατότητα να περνάμε Κυριακές σαν την χθεσινή και να χαιρόμαστε μοτοσυκλέτες παντός καιρού.

Νίκο Λεοντόκαρδε, και σένα ευχαριστώ που μου επέτρεψες την εκδρομή, και που είχες άμεση ανταπόκριση ανεβάζοντας φωτογραφίες.

Θεολόγε, Rambo Balboa Commando Rocky:
Είσαι ικανοποιημένος από την έκβαση της Κυριακής σου;

Καλή εβδομάδα σε όλους και καλή δουλειά!

Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 11:25
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: Εκδρομή Επίδαυρο, Πόρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι Κυριακή 28 Νοεμβρίου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dimitrisb Εμφάνιση μηνυμάτων
Κωστή super ο φωτο!
Ωραία περάσαμε και σήμερα!Να είμαστε καλά ... και στα επόμενα!

Μην στεναχωριέσαι για το "ξάπλα" της μηχανής... αφού εσύ είσαι ο.κ. , όλα τα υπόλοιπα δεν είναι τίποτα!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπράβο παιδιά .... απ' ότι φάνηκε απ' τις φωτό, περάσατε super ....

CP ..... το φωτορεπορτάζ σου, τέλειο όπως πάντα ....
Ευχαριστώ Δημήτρη !!

Thank U Chief !!
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 11:35
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα σε όλους τους φίλους,

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την πολύ όμορφη Κυριακή που συντάξαμε.
Ειδικότερα, τους οργανωτές και συντονιστές της εκδρομής:

Rambo Balboa Rocky Commando, Princess, Χρήστο CKK με την γυναίκα του, Geoski, Evan400f, Moby_gr, Πρετεντέρης, Z_atomic, PanagiotisFarmer, Lalou, ο φίλος μου με τα espresso και την Ducati, Τζωρτης, Μάκης, Dimitrisb, Dent, Teo, Frits και Xanthoula, και τις γυναίκες σας, αλλά και εκείνους που δεν συμμετείχαν, είχαν όμως έγνοια και προτάσεις που μας έδωσαν ηλεκτρονικά.

Μην ξεχάσω να ευχαριστήσω και τον 1 συμμετέχοντα - Χατζηλία - που με την βοήθεια των παραπάνω συντονιστών πέρασε καλά.

Ο στόχος μας που ήταν να ανταμώσουμε, να περάσουμε καλά, και να επιστρέψουμε στα σπίτια μας με ασφάλεια.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Χρήστο που χωρίς την καθοδήγησή του τώρα θα ήμουν στην Μογγολία, και τον Dimitrisb (κίτρινο GS που οδηγούσε μπροστά...; που με βοήθησε να συντονίζω την ομάδα. Ξέρω ότι εσείς είχατε έγνοια, ενώ εγώ αγνάντευα τα τοπία εκεί στο βάθος που ήμουν. Σας ευχαριστώ φίλοι μου.

Μάκη, καλωςήρθες στην ομάδα μας, να ξέρεις ότι περνάμε πολύ όμορφα όλοι μαζί, και να ξέρεις ότι πάντα θα είσαι ασφαλής ανάμεσά μας. Θα κάνουμε πολλά χιλιόμετρα μαζί - και μου αρέσει το f650 σου.

Κωστή Πρετεντέρη, η επιθυμία μου για βόλτα εσένα σου κόστισε τον κύλινδρο. Λυπάμαι γι αυτό, να ξέρεις όμως ότι είσαι πάντα βασικό στέλεχος των εκδρομών μας, και σ 'ευχαριστούμε για την καταπληκτική ανταπόκριση. Να είσαι καλά για να είσαι πάντα μαζί μας, και να φάμε πολλούς κυλίνδρους μαζί.

Κοπελιές, είστε ήρωες. Ξέρω ότι στην διαδρομή μεταξύ Ερμιόνης και Γαλατά κουραστήκατε - ήταν όμως καταπληκτικά. Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας!

Για μένα, η Ερμιόνη και ο Πόρος αποτέλεσαν ξεχωριστά κομμάτια της εκδρομής, καταπληκτικούς προορισμούς που πραγματικά αξίζει να τους επισκεφτούμε ξανά.

Ο φίλος μου ο Στράτος (Syan) έβγαλε ένα Post (διαβάστε το) - ο οποίος μακάρι να μπορούσε να είχε έρθει με την Χριστίνα - ότι δεν χρειάζεται να πάμε μακριά για να δούμε ότι είμαστε "πλούσιοι". Παρόλες τις δυσκολίες της εποχής, ζούμε σε μια χώρα που μας δίνει την δυνατότητα να περνάμε Κυριακές σαν την χθεσινή και να χαιρόμαστε μοτοσυκλέτες παντός καιρού.

Νίκο Λεοντόκαρδε, και σένα ευχαριστώ που μου επέτρεψες την εκδρομή, και που είχες άμεση ανταπόκριση ανεβάζοντας φωτογραφίες.

Θεολόγε, Rambo Balboa Commando Rocky:
Είσαι ικανοποιημένος από την έκβαση της Κυριακής σου;

Καλή εβδομάδα σε όλους και καλή δουλειά!
Τον κύλινδροοοοοοοοοοοο?????????

Θεός φυλάξει.... μόνο το προστατευτικό πλαστικό... 65 €...

Λοιπόν... από 2 € έκαστος συμμετέχοντας.... το βγάλαμε το καπάκι...

Μιχαλιό σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... κάνουμε τρομερό δίδυμο... η νυχτερινή μας εξόρμηση... θα μείνει στην ιστορία...

Για όσους δε μας γνώριζαν τότε... ρίξτε μια ματιά εδώ... http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%81%C...-2010-a-13407/

Πιστεύω ότι η χθεσινή μας μονοήμερη ήταν μία ακόμα πετυχημένη εκδρομή του GSForum !!!

Μείνεται συντονισμένοι... τα καλύτερα έρχονται...
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 11:59
evan400f Ο/Η evan400f βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Γεροβουνό, Καματερου
Μoto: HONDA DEAUVILLE 650 HONDA CB 400 FOUR 1976

Καλημέρα παιδιά!! Ένα μεγάλο μπράβο στον Μιχάλη που είχε αυτή την καταπληκτική ιδέα και στον Χρήστο για την βοήθεια του. Όλα ήταν υπέροχα, νόστιμα, χαρούμενα, πολύχρωμα, στροφηγυριστά………
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από την αδελφή μου που ένιωσε την ζεστασιά της παρέας μας που προσπαθούσα να της εξηγήσω όλο αυτό τον καιρό. Είναι έτοιμη λέει να μας ακολουθήσει στην άκρη του κόσμου.
Και πάλι μπράβο και ευχαριστώ σε όλη την παρέα για μία αξέχαστη βόλτα.
Άντε και σε καλύτερα!! Φιλιά…..
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 12:46
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evan400f Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα παιδιά!! Ένα μεγάλο μπράβο στον Μιχάλη που είχε αυτή την καταπληκτική ιδέα και στον Χρήστο για την βοήθεια του. Όλα ήταν υπέροχα, νόστιμα, χαρούμενα, πολύχρωμα, στροφηγυριστά………
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από την αδελφή μου που ένιωσε την ζεστασιά της παρέας μας που προσπαθούσα να της εξηγήσω όλο αυτό τον καιρό. Είναι έτοιμη λέει να μας ακολουθήσει στην άκρη του κόσμου.
Και πάλι μπράβο και ευχαριστώ σε όλη την παρέα για μία αξέχαστη βόλτα.
Άντε και σε καλύτερα!! Φιλιά…..
Βαγγέλη ήταν χαρά μας. Χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε, εσένα και την ευγενέστατη αδελφή σου.
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 13:43
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Βαγγέλη ήταν χαρά μας. Χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε, εσένα και την ευγενέστατη αδελφή σου.
Να είσαι καλά Χρήστο. Χαιρετίσματα από την αδελφή μου σε όλους.
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 13:51
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evan400f Εμφάνιση μηνυμάτων
Να είσαι καλά Χρήστο. Χαιρετίσματα από την αδελφή μου σε όλους.
καλημέρα κ από εμένα φίλε μου. Έκανα ιδιαίτερη μνεία στην αδελφή σου χτες βράδυ αλλά εδώ μου τα χαλάς. Ξεχνα αυτα που ξέρεις και βοήθησέ την να γραφτεί μέλος και να ποστάρει εδώ. Άσε που από χτες χωρίς να το ξέρει έχει προγραμματίσει μία από τις επόμενες εκδρομές μας. Έχει υποχρεώσεις πες της πλέον. Δεν θα καθαρίσει με ενα κουτί (παράξενα) γλυκά. Κάνε την μέλος άμεσα. Έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ όπως κ συ άλλωστε. Και χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας ανθρώπους σαν κ εσάς. Έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων από τους 2 σας και από μερικά παιδιά που είμασταν στην εκδρομή χτες. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω καλή εντύπωση από τους υπόλοιπους την οποία είμαι σίγουρος ότι θα αποκτήσω. Απλά αναπόφευκτα μίλησα περισσότερο με ορισμένους από εσάς σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Κάνε μέλος την αδελφή σου κ ασ ετοιμαζόμαστε κ για άλλα τέτοια. Εγώ πέρασα πολύ καλά πάντως και γέλασα με την ψυχή μου.
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 13:54
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)

Παιδιά τα συχαρίκια και από εμένα.
Οι περιγραφές και οι φώτο του Κωστή, όπως πάντα, εξαιρετικές...
Λίγο άτυχος με το εργαλείο του, αλλά ευτυχώς μικρή ζημιά...

Να επισημάνω μόνο δύο θέματα
1ο Πρέπει να πώ εύγε στην ομάδα, γιατί παρατήρησα ότι υπήρχαν και «αλλόθρησκοι» στο team, αλλά παρ’ όλου αυτά, υπήρξε αρμονική συμβίωση !!! Να γιατί GS-FORUM, γιατί όλοι πάνε όλους!!!!

2ο Όπως πάντα τον κύριο λόγο στα ταξίδια της παρέας έχουν τα φαγητά!!! Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό ώστε να δούμε τι θα γίνει επί αυτού!!!!
Άρα προτείνω συντόμως μια κοψιδοσυνάντηση, ώστε να λύσουμε αυτό το θέμα... !!!

3ο Στο χτεσινό τραπέζωμα στον Μπακαλόγατο, με τρόμο παρατηρήσαμε ότι πρέπει ο Πρετεντήρης να μπει σε «πρόγραμμα διατροφής», γιατί με τα τόσα ταξίδια που κάνει, συνέχεια αυξάνει το βάρος του... Δεν είναι τυχαίο όπου έδωσε το οκτακοσαράκι του και πήγε σε 1200!!!! Εντόπιζε προβλήματα στις τελικές, λόγω βάρους!!!! Άσε που την ίδια διαπίστωση έκανε και κάποια επαγγελματίας στο χώρο αδυνατίσματος, δηλ. ότι χρειάζεται πρόγραμμα σύσφιξης!!!!

WE LOVE YOU CP…….

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!....
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ......
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 14:03
BMW 1150 RT Ο/Η BMW 1150 RT βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Goldwind1800

καλημέρα σόλο το forum και στην μεγάλη παρέα της κυριακάτικης εξόρμησης - παρόλο που λόγω οικογενειακού κολήματος δεν ήρθα με την goldwing - ήμουν μαζί σας νοητά και μέσω του forum έκανα και εγώ την ίδια διαδρομή - είσαστε όλοι καταπληκτικοί - πιστέυω σύντομα σαν μηχανόβιος να είμαστε μαζί και όχι μέσω forum
κώστας goldwing
Reply With Quote
Παλιό 29-11-2010, 14:03
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από z_atomic Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημέρα κ από εμένα φίλε μου. Έκανα ιδιαίτερη μνεία στην αδελφή σου χτες βράδυ αλλά εδώ μου τα χαλάς. Ξεχνα αυτα που ξέρεις και βοήθησέ την να γραφτεί μέλος και να ποστάρει εδώ. Άσε που από χτες χωρίς να το ξέρει έχει προγραμματίσει μία από τις επόμενες εκδρομές μας. Έχει υποχρεώσεις πες της πλέον. Δεν θα καθαρίσει με ενα κουτί (παράξενα) γλυκά. Κάνε την μέλος άμεσα. Έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ όπως κ συ άλλωστε. Και χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας ανθρώπους σαν κ εσάς. Έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων από τους 2 σας και από μερικά παιδιά που είμασταν στην εκδρομή χτες. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω καλή εντύπωση από τους υπόλοιπους την οποία είμαι σίγουρος ότι θα αποκτήσω. Απλά αναπόφευκτα μίλησα περισσότερο με ορισμένους από εσάς σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Κάνε μέλος την αδελφή σου κ ασ ετοιμαζόμαστε κ για άλλα τέτοια. Εγώ πέρασα πολύ καλά πάντως και γέλασα με την ψυχή μου.
Ωχ!! Δεν πρόσεχα, τη είπε πάλι; Θα πρέπει να πάρουμε και λάδια μαζί να κάνουμε αλλαγή;!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης