![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
φαινετε ομορφο και ογκωδεις..... αντε να περιμενουμε να δουμε και αυτη την προταση, πιστευω οτι εμεις οι λατρεις του ογκο θα τη λατρεψουμε.
Τα ψυγεια θα κανουν τελειο ογκο ξερει κανεις το ποτε θα βγει adventure εκδοση? κατι ασχετο. πηρα ενα απλο 1200 gs για μια ημερα στη θεσσαλονικη.... εκανα 150 χλμ μεσα στην πολη και αλλα τοσα για κιλκις.... εντελως λεφτα για πεταμα το απλο.... ειναι σαν χτ με αλογα... χωρις προσωπικοτητα και περπατημα Last edited by ltsiorak; 08-09-2012 at 15:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() μάλλον δεν έχει καβαλήσει adve κι άμα καβαλήσει, ΔΕΝ θα του αρέσει, αφού δεν του αρέσει το "απλό"
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σαν χτ με φανηκε... ναι οντως απο βαρος ειναι παναλαφρω... αλλα εγω ειμαι λατρεις του ογκου... |
|
|
|||
|
|||
|
ΑΑααααα καλά!!!
Την επόμενη κάντο βόλτα δικάβαλο ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Γούστα είναι αυτά.
Εγώ πάλι αντιπαθώ τον (άχρηστο) όγκο. Εννοείται ότι στην πόλη το απλό GS είναι σαν XT. Εκεί είναι το νόημα (και εκεί δηλαδή). Απλά όχι "με άλογα" μόνο, αλλά επίσης με φρένα, με στρίψιμο, με σταθερότητα, α και με άνεση. Κατά τα άλλα (?) είναι σαν XT. |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε σεις...... σοβαρευτείτε.....
Μοτοσυκλέτα BMW των 17500 και το λογίζετε για ΧΤ ? Αυτή είναι η χρηστικότητα της συγκεκριμένης κατασκευής, κι όμως κοστίζει ακριβά να αγοράσεις κάτι που στη πόλη δουλεύει σαν XT ενώ μπορεί να πάει παράλληλα και στο Β Ακρωτήρι ...για καφέ. Η ιδέα αυτή και η υλοποίησή της κοστίζει 17.500, δεν είναι τυχαίο αυτό.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
απλα λεω οτι το adv εινια οντως μεγαλη μηχανη, την χερεσε με τον ογκο, σαν λατρεις του ογκου... αυτο εινια πολυ μαζεμενο το καϊμενο.. |
|
|
|||
|
|||
|
μια χαρά είναι
εγώ τα χοντρά τα βρίσκω βόδια γούστα |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ......![]() ![]() =1200
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τελευταία νέα απο την Λιβύη | bloger73 | Επικαιρότητα | 11 | 18-03-2011 22:22 |
| "Η Τελευταία Ομιλία (Ράντυ Πάους)", κι άλλη τροφή για σκέψη... | gemara | Διάφορα | 8 | 06-11-2010 14:07 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
| Τελευταία για το r1200gs | sakmant | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 06-07-2010 18:31 |
| F650GS H Τελευταία εξόρμηση | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χωμάτινες εξορμήσεις | 3 | 24-01-2010 13:45 |