![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα τρίκλινο για τις 19/4 οκ, για -DHMHTRHS-, jimmis varda, egefalikos!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τρίκλινο για 17/4 και από εμένα έκλεισε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To τελευταίο θέμα που θα μας απασχολήσει, είναι η ομαδική πλέον έξοδός μας από το Άγιο Όρος, την Κυριακή 22/04. Η Θεία Λειτουργία τελειώνει νωρίς, άρα πλέον, δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσουμε την αναχώρησή μας. Για τον σκοπό αυτό, και προκειμένου να είμαστε Ουρανούπολη περί της 10:50 ώστε και ένα καφεδάκι να πιούμε αλλά και να έχουμε χρόνο μπροστά μας, μιας και είναι μακρύς ο δρόμος του γυρισμού, προτείνω σαν πρώτη επιλογή, την έξοδό μας με το ταχύπλοο "ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ" της ΜΙΚΡΟΑΘΩΣ, που θα αρχίσει να μας μαζεύει από τις Μονές μας περί της 09:30 π.μ. (όπως έγινε και πέρυσι). Αλλιώς, έχουμε άλλες 2 επιλογές:
2η επιλογή) να φύγουμε με βανάκια απ' τις Μονές που θα είμαστε, να μας πάνε Δάφνη, κι από 'κει να πάρουμε: α) το ταχύπλοο "ΣΟΦΙΑ" στις 09:35, με άφιξη Ουρανούπολη στις 10:15 β) το ταχύπλοο "ΣΟΦΙΑ" (επιστρέφει πάλι), στις 12:00, με άφιξη Ουρανούπολη στις 12:50 γ) το φέρρυ "ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ" με αναχώρηση 12:10, και άφιξη Ουρανούπολη 14:10 3η επιλογή) να φύγουμε απ' τις Μονές μας με το ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ που θα αρχίσει να μας μαζεύει σταδιακά περί της 13:15, με άφιξη στην Ουρανούπολη στις 16:15 (δε νομίζω Τάκη .... ![]() Προτείνω λοιπόν, έγκαιρη έξοδο, και το καλό με την πρώτη επιλογή, είναι ότι δε θα χρειαστεί να ανεβοκατεβαίνουμε σε βανάκια (ταξί) για να μας πάνε στη Δάφνη, μιας και το ταχύπλοο 'ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ" θα μας πάρει απ' το λιμανάκι της Μονής που θα είναι έκαστη ομάδα, και μας βγάζει Ουρανούπολη. Απλά, θέλει έγκαιρο προγραμματισμό (θα τηλεφωνήσω αύριο να ρωτήσω). ![]() Last edited by Fuji; 03-02-2012 at 03:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Η ΜΙΚΡΟΑΘΩΣ έχει βγάλει το ταχύπλοό της "ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ" για συντήρηση, ως τις 10 Φεβρουαρίου. Και το γραφείο πληροφοριών - κρατήσεων είναι κλειστό έως τότε. Είδα στην ιστοσελίδα τους, ότι δέχονται κρατήσεις μια βδομάδα πριν το δρομολόγιο. Ελπίζω να μας χωρά όλους, και αν ναι, να δούμε πως θα το καβατζώσουμε νωρίτερα.
![]() Εν αναμονή. Last edited by Fuji; 03-02-2012 at 09:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία κρίμα που σου προέκυψαν θέματα.
![]() Αν πάντως νομίζεις ότι λόγω αρκετού χρονικού διαστήματος ως την επίσκεψη, υπάρχει ελπίδα να το διευθετήσεις και να τα καταφέρεις (έστω και με την παρέα της 20/04), ας κλείσουμε φιλοξενίες. Και αν τελικά κάτσει εμπόδιο, τις ακυρώνουμε. Αν δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς, πες μου να βοηθήσω. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα . . . Υπολογίστε κ μένα για 18 Απριλίου,έχω κανονίσει ήδη το θέμα της διαμονής!Αν είναι εύκολο θα ήθελα να μπώ στην ομάδα με τον kostakyrgiako λόγω του ότι είμαστε κολλητοί κ θα ταξιδεύσουμε μαζί από Πάτρα!Ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θανάση καλωσόρισες στην παρέα! Διευκρίνησέ μου σε παρακαλώ, όταν λες ότι κανόνισες το θέμα της διαμονής, εννοείς πως εξασφάλισες από το γραφείο προσκυνητών την γενική σου είσοδο μόνο, εξασφάλισες φιλοξενία στις 4 Μονές που θα επισκευθεί η ομάδα με τον kostakyriakos, ή και τα δυο; Αν εξασφάλισες και τα δυο προηγούμενα, είσαι ΟΚ. Μένει μόνο να κλείσεις δωμάτιο στο ξενοδοχείο της Ουρανούπολης (μόνος ή με κάποιους άλλους της ομάδας). Αν εξασφάλισες μόνο την είσοδο (διαμονητήριο) μέσω του γραφείου προσκυνητών, πρέπει να έρθεις σε τηλεφωνική επικοινωνία και με τις Μονές που έκλεισε η ομάδα (στα τηλέφωνα που έχουν αναρτηθεί σε προηγούμενες δημοσιεύσεις), ώστε ατομικά πλέον, να ζητήσεις φιλοξενία στις αντίστοιχες ημερομηνίες. Ότι θες να ρωτήσεις, το τηλέφωνό μου είναι στο προφίλ μου, πάρε με το απόγευμα να τα πούμε. ![]() Με το καλό λοιπόν! |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα καταρχης!
δεν ξερω εαν γίνεται μπορει ο θανασης να προστεθει ή να γινει ΄΄αμοιβαια μεταθεση''με άλλο γκρουπ απο την ομαδα μας??βασικα το τελευαταιο παιδι που ηρθε στην ομαδα.το Δεν θελω να δημιουργηθει καμια παραξηγηση απλα επειδη ειμαστε κολληταρια με το θαναση και θα ανεβουμε μαζι με τις μηχανες απο πατρα!ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
εαν μπορει ο φίλος vasofas και υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξει ομαδα με τον θαναση ή αλλιως εαν μπορουμε να το προσθεσουμε (ακομα καλυτερα) σε 6αδα και να μην φυγει κανενας!
Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21) 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από: α.TARKAS β. αδερφός TARKA γ. kostasKyriakos δ. KostasKyriakos φιλος ε. Vasorfa ενα δικλινο και ενα τρικλινο κρατηθηκαν για 17/04 ___________________________________________________ |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 17:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 08:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 17:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 10:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 22:32 |