![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καταρχάς καλαματιανε γράφε με σωστα ![]() ![]() ![]() Θα δουμε τί και πώς ειναι εφικτό και θα επανέλθουμε ![]() ![]() ![]() (χαιρομαι πάντως που θα ανεβετε με τα αλογα....same here ![]() ![]() ![]() Τα λέμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Kωστα μιλησαμε με τον Θανο και θα κινηθει μονος του στις Μονες που κλεισαμε. Του τα εξηγησα και θα επανερθουμε. Δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα να κλεισει μονος του στις μονες που θα παμε. Οταν το κανει θα κλεισουμε και ενα δωματιο |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή Θάνο, κατάφερες και έκλεισες τις Μονές και ημερ/νίες της ομάδας του Στάθη (TARKAS); Σωστά σε έχω παρακάτω;
Να γίνει τότε το τρίκλινο-δίκλινο της παρέας, 2-τρίκλινα; 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από: α. TARKAS β. αδερφός TARKA γ. kostasKyriakos δ. KostasKyriakos φιλος ε. Vasorfa στ. ΤΗANOSEOD |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου FUJI έκανα μόνο το πρώτο,έκλεισα μόνο γενική είσοδο αλλά θα κανονίσω μόνος κ τα υπόλοιπα,ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γι'αυτό είμαστε ομάδα δυνατή στο GSforum,ευχαριστώ για όλα όλους . . . αύριο θα μιλήσω με τις μονές και θα επανέλθω!Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα . . .
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,εξασφάλισσα είσοδο για τις 18/04 . . . άρα δηλώνω συμμετοχή κ γώ!Θα μπορούσα να μπώ σε κάποια ομάδα;
|
|
|||
|
|||
![]()
θα έλεγα με δεδομένη την εξασφαλιση εισοδου στη Σιμωνόπετρα της ομαδας Β να γίνει γνωστό ότι 2 ατομα θα μπορουσαν να συμμετασχουν στη Β ομαδα:vpentza, siraxanz, kostasx
Fantazomai οτι οι αλλες 3 διανυκτερευσεις θα ειναι ευκολες... Για να ισομοιραστει η συμμετοχη ομοιόμορφα... Λοιπόν 2 μελλοντικα η τωρινα ατομα εχουν σιγουρα την Σιμωνοπετρα... Ας εκδηλωσει οποιος θελει το ενδιαφερον του... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα Αργυρη ένα μεγάλο ευχαριστω για την προσπάθεια να βρεθώ μαζι σας τακτοποίησε με όπου υπάρχει δυνατότητα και εγω θα είμαι παρών και πάλι ευχαριστω και ο θεός να σας δίνει δύναμη
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει τετοια περιπτωση???
![]() Για τον Ευτυχη μιλας? αστο φιλε μου ο ανθρωπος ειναι αρχοντας ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 17:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 08:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 17:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 10:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 22:32 |