![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Λες ε; Δεν το'χα σκεφτεί!!! Με τα πράγματα που παίρνω σε κάθε ταξίδι θα με βόλευε πολύ!! Μου'βαλες ιδέες Αργύρη!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου τον
Thanos-Gs που έτρεξε την ομαδική και τους giamil, Eftixis, Yns που φρόντισαν να φτάσουν τα μποτάκια στα χέρια μου. |
|
|
|||
|
|||
|
... Παρέλαβα & ευχαριστώ & διαδικτυακά ...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Θαναση σε ευχαριστω για ολα....νασαι καλα και καλες δουλειες,σου ευχομαι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Περιμενε λιγο γιατι το μοναδικο 37αρι το εχω ακομα στο μαγαζι... |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Παίδες καλημέρα!
Επαναπατρίστικα και περιμένω με "λαχτάρα" να παραλλάβω τα πραγματάκια μου! Θάνο από που θα μπορούσε να γίνει αυτό;;;; Διάβασα τα περι μαγαζιού και εφορίας και τα πέρι καφέ αλλά αυτά ήταν την προηγούμενη εβδομάδα...γι'αυτό θεώρησα πως καλό θα ήταν να ξαναρωτήσω. Στείλε μου και με πμ αν θες... |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια δεν ειμαι σιγουρος αν θα μπορεσω να ερθω στο καφε αυτη τη βδομαδα... εχουνε μεινει λιγα μποτακια ακομα οποιος νομιζει οτι μπορει ας ερθει να παραλαβει απο το μαγαζι... αυτο ομως θα γινει μονο αν εχει προηγηθει Π.Μ.... Για να μην εχουμε καμια παρεξηγηση ή στεναχωρια το λεω απο τωρα οτι δεν θα παραλαβει κανεις τιποτα αν δεν εχει προηγηθει σηνενοηση μεσω π.μ. το ιδιο ισχυει αν ειναι καποιος να παραλαβει μαζι με τα δικα του μποτακια αλλουνου.....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπουφαν Probiker Laussane 4 εποχων | Troublemaker | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 03-05-2012 10:20 |
| Φωτογραφικη μηχανη slr olympus E 500 με 2 φακους η' ανταλλασεται με canon g11-g12 | tasosbob | Πωλήσεις γενικώς | 18 | 06-01-2011 01:32 |
| BMW Active Hybrid 7 | essel | Αυτοκίνητο | 5 | 16-11-2009 21:52 |
| Ο Chris Pfeiffer με το δικο του τροπο επισκεφτηκε τα κεντρικα της BMW ... !!! | soter3gm | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 05-10-2009 10:34 |
| ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |