![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Masterpiece ...
|
|
|||
|
|||
![]()
απο τοτε που εβαλες αυτο το ταξιδιωτικο προσπαθω να σκεφτο τι μπορω να σου γραψω και δεν βρηκα τιποτα...τα λογια ειναι περιτα.....αντε και στο επομενο φιλε παντα ορθιος να εισαι !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους βρήκα χρόνο και το διάβασα (σε 4 επεισόδια). Ήταν σαν να ταξίδεψα κι εγώ μαζί σας και σε ευχαριστώ για αυτό που μου πρόσφερες. Να είσαι καλά Νικολή, να ταξιδεύεις και να έχεις πάντα το χάρισμα να μπορείς να μοιράζεσαι με τους άλλους τις σκέψεις και τις συγκινήσεις σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
1000 μπράβο
από το ταξιωτικό αυτό έμαθα πολλά πράγματα .............. και πάλι 1000 μπράβο |
|
|||
|
|||
![]()
....έχω διαβάσει τόσα ταξιδιωτικά....αλλά σαν και το δικό σου ....κανένα !!!
Οτι και να σου πω φίλε Νίκο είναι πολύ λίγο. Το διαβάζω τόση ώρα και πραγματικά γέμισες το μυαλό μου "ταξίδι" & πανέμορφες εικόνες απ' όλο το κόσμο !!! Είσαι ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ φίλε μου για την άψογη παρουσίαση, για τις υπέροχες φωτογραφίες, για την άριστη συγγραφή σου μα πάνω απ' όλα για το αστήρευτο κουράγιο σου... ![]() Σου εύχομαι ολόψυχα να κάνεις παρα μα παρα πολλά χιλιόμετρα και να τα μοιράζεσαι μαζί μας ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο ωραίο ταξίδι φίλε! Μπράβο !
![]() Τι δουλειά έχεις εσύ σε αυτό το φόρουμ εσύ Νικόλαε ? Την έκανες κοπάνα? Για γράφτο και αλλού…. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο ρε φιλε,απιστευτο ταξιδι,πολλα κοτσια για να το κανεις!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο...!
10 ταξίδια σε ένα...! |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις τον απολυτο σεβασμο και απο μενα φιλε.. μπραβο σου,σας, για την περιγραφη και για το ιδιο το ταξιδι, η βροχες και οι υπολοιπες αναποδιες μαζι με το πεισμα σου εκαναν πιο πικαντικο το ταξιδι. Παντα τετοια!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε φιλε απαιχτος!!!!!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Round the World..!!From Estonia with love | tsompanis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 25 | 02-12-2011 22:01 |
Site που συγκρίνει τιμές Ξενοδοχείων σε 196 χώρες | IOTH1X | Info ταξιδιών εξωτερικού | 28 | 15-01-2011 10:13 |
dance....Red Bull BC One 2009 FINAL ROUND | xurxes | Διάφορα | 1 | 01-12-2010 07:54 |
200 στημένοι αγώνες σε εννέα χώρες | gsmaniac | Αθλητισμός | 10 | 22-11-2009 01:57 |
Long Way Down | georgekostas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 25 | 05-11-2009 12:53 |