![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Omorfantra..Χάρη..παίδες.. ![]() ![]() ![]() Ήμουν και εγώ στο Λάδωνα!..τυπωμένο σε μπλουζάκια την επομένη...
|
|
|
|||
|
|||
|
Με κάλυψαν για όλα οι προλαλήσαντες (και φωτογραφικά).
Ορίστε και η οικογενειακή φωτό. Λείπει ένας, που βρίσκεται πίσω από την κάμερα... |
|
|
|||
|
|||
|
Eπιστροφη στη βαση μου και εγω.Οτι και να πω ειναι λιγο.Οργανωση,διαθεση,αστεια,φαγητο,ποτο ηταν συστατικα που μας κρατησαν μεχρι πολυ αργα το βραδυ.Ειδαμε φιλους γνωρισαμε καινουριους ,και οταν δεν γελαγαμε μπορουσαμε να μιλησουμε κιολας!
Συνχαρητηρια σε Αλεξανδρο[ομορφαντρα],Χαρη για το στησιμο και σε ολα τα παιδια που βοηθησανε και ειδικα τους καινουριους. ![]() Ποσα κιλα κρεατα πηραμε παιδια; ![]() Καπως ετσι ξεκιναει μια ευχαριστη βραδυά ![]() Αυριο τα φωτορεπορταζ Last edited by nordkapp; 20-10-2013 at 22:04. |
|
|
|||
|
|||
|
Να σας ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου όλους για την παρέα παίδες. Ήταν ο ορισμός της ιδανικής βόλτας. Χιλιόμετρα, κέφι, φαγητό και ποτό. Μπορεί να τελείωσε και να επιστρέψαμε στην πραγματικότητα, αλλά αυτό δε μας εμποδίζει να σκεφτόμαστε την επόμενη
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλως όρισες Χρυσόστομε, καλώς να βρισκόμαστε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είσαι ο καλλιτερος ψηστης και τώρα που αυξανομαστε εμείς οι Βοριοι στην Αθήνα θα τους μάθουμε και αλλα πράγματα τους Αθηναίους γεια σου Κατερίνη |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() [παιδια...τελος παντων] ![]() ![]() Καλως ηρθες!! Περνα και απο εδω,για τα επισημα!!! http://www.gsforum.gr/f4/ Last edited by Ακιs; 20-10-2013 at 22:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σ' όλους σας και πρωτίστως σ αυτόν που είχε την ιδέα
![]() και στο Χάρη που την έκανε ευκολότερα πραγματοποιήσιμη!
|
|
|
|||
|
|||
|
Επιστροφη στην βαση και για μενα.Τοποθεσια τρελη + κοσμος απιθανος + οργανωση τελεια = GS Forum
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο παιδια! Ζηλευουμε εμεις που δεν ηρθαμε... Βαλτε φωτος να μας ταξιδεψετε!!
|
![]() |
|
|