![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά χάρηκα που σας είδα έστω για λίγο, έσρω 1 εσπέσσο. Άκυρη εποχη για εμένα
.Να περνάτε καλά πάντα. υστ. για ελάτε καμιά μέρα για κανένα στρίψιμο ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θοδωρή, ένα από τα λίγα μεγάλα posts που διαβάζω με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ασπάζομαι την περιγραφή σου με ακρίβεια και τρόμο! Εγώ τον κατάφερα να συνταξιδέψει μαζί μου με 130 - 140 χλμ όλο το βράδυ, πρέπει να ψιλοκοιμόταν όμως γιατί άκουσα ξυπνητήρι κατά τις 6μιση στο Νυμφαίο... Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι Τι |
|
|
|||
|
|||
|
Το θέμα είναι να ζεις έντονα τα πράγματα που κάνεις….
Και τότε αυτά αφήνουν πράγματα που τα θυμάσαι για αρκετό καιρό… Να λοιπόν, τι θα θυμάμαι εγώ από την σημερινή εκδρομή… Την καπαρντίνα του Ckk. Είναι Dainese, αδιάβροχη, μακριά, με προστασίες, τέλεια για δικηγόρους, τραπεζικούς, χρηματιστές και λοιπούς γραβατοφόρους που κινούνται με μηχανή στην πόλη. Αν είσαι και μπον βιβέρ σαν τον Ckk τη φοράς και σε ταξίδι, κάνεις 200 χλμ και σταματάς για καφέ ατσαλάκωτος και cool…. Σε κάθε εκδρομή, πάντα υπάρχει μια γυναίκα που γκρινιάζει για τις ταχύτητες. Αυτή τη φορά, η γκρίνια ήταν πριγκιπική και την ακούγαμε με σεβασμό. Να είσαι σε τουριστικό λιμανάκι, να τρως μπροστά στη θάλασσα, να έχεις τον Commander και τον Πρετεντέρη να παραγγέλνουν και στο τέλος να πληρώνεις 15 ευρώ το άτομο, είναι άθλος. Αυτός ήταν ο 1ος άθλος του ckk και περιμένουμε με αγωνία τους επόμενους 6. Πλησιάζοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα 40, κάθε φορά που αναθεωρώ μία άποψη που έχω, με κάνει να αισθάνομαι νέος ξανά.. Μέχρι χθες, θεωρούσα μεγάλη #######, να παίρνεις ένα παλιό μηχανάκι, αυτοκίνητο, να του ρίχνεις χρήματα και να το φτιάχνεις τούμπανο. Αυτά μέχρι να δω το 1150 του Commander. Μακράν το ωραιότερο μηχανάκι της εκδρομής. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Σαν τη Κατρίν Ντενέβ σε φεστιβάλ των Καννών, δίπλα σε ανερχόμενες σταρλετίτσες… Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις είσαι καταδικασμένος να πετύχεις. Ο Frits πουλάει φωτογραφικές μηχανές καμιά 20αρια χρόνια. Αυτό δεν τον εμπόδισε, την Κυριακή της εκδρομής του και της ξεκούρασης του, να εξηγεί σε μένα τον άσχετο κάνα 2ωρο απλοϊκές έννοιες, όπως διάφραγμα, ταχύτητες, zoom, focus κλπ… Άξιος εκπρόσωπος της άλλης Ελλάδας που αξίζει να στηρίξουμε… Ο Χατζηλιάς σκούπα. Δεν ξέρω αν πέρασε τα test του Πρετεντέρη για τα καθήκοντα της σκούπας, άλλα ξέρω ότι αν σκηνοθετούσα ένα έργο με μηχανές, τον Χατζηλιά θα έβαζα σκούπα. Τζινάκι, πουλοβεράκι, χαλαρή οδήγηση, σκέτη απόλαυση να τον βλέπεις να ρολάρει πάνω στο RT. Θα μας λείψει η φιγούρα του, όταν πουλήσει το μηχανάκι…. |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτά μέχρι να δω το 1150 του Commander. Μακράν το ωραιότερο μηχανάκι της εκδρομής. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Σαν τη Κατρίν Ντενέβ σε φεστιβάλ των Καννών, δίπλα σε ανερχόμενες σταρλετίτσες…
Εμένα σαν την Cher με έξτρα πλαστικές μου έκανε... Αστειεύομαι. Μαζί με το νέο GSA που είχαμε στην παρέα, η μοτοσυκλέτα του Balboa συμφωνώ ήταν από τις πιο όμορφες. Γράφε Θοδωρή, γράφε ό,τι σου κατέβει, πριν διακόψει ο CP γιατί νομίζω λείπει απόψε. Απολαμβάνω να σε διαβάζω, γράφε. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να 'σαι καλά βρέ teo! Πραγματικά απολαμβάνω την σημειολογία σου! Έχεις ταλέντο! Γράφε!
![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
teo haramizesai !!!! βλέπω την πρετεντεριάδα best seller στο i pad
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Την ψηφίζω (φυσικά σε σχέση με τα πιο πάνω συμφραζόμενα) ως την κορυφαία ατάκα μέχρι στιγμής της Πρετεντεριάδας |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
| Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 21:15 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 03:27 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 04:39 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 01:24 |