![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τώρα κατάφερα να δω την απεικόνιση των γεγονότων όλα καταπληκτικά η παρέα τα μέρη τα ρακόμελα (Θανάση έκανες την συνταγή ?) Παιδιά να είστε καλά πάντα να σμίγετε με το καλό και για εμάς του μακρινούς αφήστε μας στον πόνο μας
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καταπληκτικά μέρη !!!!!! ![]() Μπράβο στο Θανάση για την ιδέα ![]() Εγώ την θέλω σε ιδιαίτερο
![]() ![]() Μπράβο και στον φωτογράφο φυσικά ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μπραβο Κωστα τελειο! κριμα δεν προλαβα να το κλεψω να το ενσωματωσω στο δικο μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Εξάλλου, ένα ακόμη Varadero, χωράει. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες, η όμορφη και κεφάτη παρέα μεγαλώνει συνέχεια ........................ ![]() ![]() ![]() Ελπίζω να τα καταφέρουμε κι εμείς στην επόμενη.................. ![]() Μιχάλη και Κωνσταντίνε ευχαριστούμε που μας μεταφέρατε με τον καλύτερο τρόπο το πως περάσατε................... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
thanks! ακομας ενας καλιτεχνης ο V-STRONG εδωσε εργο
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο στα παιδια για τα ομορφα βιντεο και τις ξεχωριστες φωτογραφιες
!!!!! Για να μην σας κουρασω και γω με τις δικες μου ..παραθετω το link με τις φωτο μου Paiko pictures by elenigr - Photobucket γι' αυτους που θελουν μεγαλυτερη ποικιλια ...!!! ![]() Αντε και στην επομενη , ΣΥΝΤΟΜΑ !!! |
|
|
|||
|
|||
|
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ. ΠΟΝΤΙΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΦΙΛΕ. ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΣ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ομορφάντρα μου...!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| «Σκυλάνθρωποι» --- Γιατί δεν θέλουν τους Έλληνες; | dandre | Ελλάδα | 46 | 03-09-2011 04:17 |
| Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 02:08 |
| Δεν είναι αυτό που φαίνεται | Hekima | Διάφορα | 8 | 19-11-2010 12:55 |
| Το παλιό μνημόνιο-Η ιστορία επαναλαμβάνεται μετά 167 χρόνια | kgs | Ελλάδα | 6 | 08-10-2010 21:30 |
| λίμνη τσιβλού,κεφτεδάκια και τα νερά της στυγος | kostas-patra | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 206 | 01-06-2010 23:24 |