![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Κ εμείς Σπιτι παιδιά πολυ ωραία άντε κ γρήγορα η έπομενη συναντηση
|
|
|
|||
|
|||
|
Έφτασα και εγώ παιδιά.
Καλο δρόμο σε όσους ταξιδεύουν ακόμα |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Και οι τρελοΣουρδοι στην αποικία τους γεμάτοι εικονες και συναισθήματα... Τι να πω.. Ξεκίνησε απο το πουθενά και έπιασε ΤΑΒΑΝΙ.... Όσες φορές και να δεις τα φιλαράκι ΠΟΤΕ δεν τα χορταινεις... ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ αφού πήρα λευκό χαρτί απο την σύντροφο για να ερχομαι ΠΆΝΤΑ χωρίς να ρωτάω.... ![]() ![]() Τόσο πολυ της άρεσε.....μήπως τελικά ειναι μπούμερανγκ;;;;και θέλει συνέχεια να έρχεται;;;; ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά το 331 τελικά τι κέρδισε;
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ καλή μάζωξη !
![]() Εύγε στα παιδιά που το οργανώσανε ![]() Καλή επιστροφή και καλή ξεκούραση. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΡΝΤΙΑΜΟΥ!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
21:00 εφτασα σπίτι και εγώ
!!!Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους σας !Χάρηκα πάρα πολύ που είδα τόσους φίλους και γνώρισα νέους....... θάλασσα από μοτόρια .....κανονική έκθεση από κάθε λογής μοτογκάτζετ.... Ανυπομονώ είδη για τα επόμενα που έρχονται … ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
πισω στην έδρα μας ολα οκ! συγχαρητήρια στους διοργανωτές της Θεσνίκης! Χάρηκα πολυ που είδα τα φιλαράκια μου αλλα ο χρόνος ήταν λίγος ...ελπίζω να έχουμε event πολύ γρήγορα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Όλα ήταν υπέροχα.Μπράβο στους διοργανωτές για ακόμα μια φορά.
![]() Απερίγραπτη η χαρά όταν συναντάς φίλους από μακριά ![]() ![]() Ο χρόνος βέβαια ελάχιστος για να τους προλάβεις όλους Την επόμενη φορά να είμαστε γεροί να ανταμώνουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Μόλις μπήκα σπιτι.
Συγχαρητήρια στους βόρειους για την οργάνωση και το κέφι. Πασχαλη η θέα μας πρόδωσε... |
![]() |
|
|