![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() προσεξε τι θ απαντησεις... ![]() μη σου ρθει κανα σεντονι κατακεφαλα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ο γιωργος.....ο γιωργος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και το πασοκ...,και το πασοκ...!
![]() (για να το "δεσω" καλυτερα το γραψα) |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι απαραίτητα
![]() Άλλο ΟΝ/OFF κι άλλο MEGA ON/OFF (=tourer) ![]() ![]() Είπαμε, το μόνο ΟΝ/ΟFF από τα μαστόδοντα είναι το ΚΤΜ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δίκιο φυσικά έχει ο Γιώργος !!! είναι οφθαλμοφανές.
Εξάλλου και η YAMAHA όταν έβγαλε το TDM … on/off το έλεγε . |
|
|||
|
|||
![]() ![]() και η vespa.....για αγωνες moto-cross βγηκε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ ήμαστε.
http://bikeit.gr/nea-montela/honda/2330-nea-montela-2012-honda-crosstourer-1200-eicma.html send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk Last edited by taksidiotis; 09-11-2011 at 07:45. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλα θα ηταν να διαβαζεις την Χοντα και οχι το μοτοΤριτη που εγραψε τα παραπανω. Η Χοντα λοιπον μιλαει για ''adventure sports tourer'' και ΟΧΙ για ΟΝ/ΟΦΦ!!! Συγκεκριμενα λεει: The Crosstourer - an adventure sports tourer which takes Honda's unique V4 heritage in a new direction. Unveiled as a concept model in 2010, the Crosstourer’s 1200cc engine, adventure styling, long suspension travel, upright riding position, Traction Control System, Combined ABS and optional Dual Clutch Transmission make it a formidable all-round package. Honda Worldwide | November 7, 2011 "Honda at EICMA 2011" Αλλο το ενα αλλο το άλλο! |
|
|||
|
|||
![]()
οταν ο κηνιτηρας δεν ειναι boxer βραστε ρυζη !!!!!!!!!!!!!!!
τη sport τη tourer adventure κε πρασηνα αλογα ολοι προσπαθου να πιασου το gs honda yamaha ducati ακομα ke η benelli κλπ μεχρη 157 αλογα παρουσιασανε ασε που η benelli παρουσιασε το amazon με 125 αλογα τη εκανε ? στο τελος ολοι επηστρεφου στα gs με 100-110 αλογα τα οπια για την κατηγορια της ειναι μια χαρα εχω δοκημαση το yamaha to benelli ke to dukati εκτος απο κατι πιγλιπηδια δεν μου λεη κατι απο ολα αυτα αν μου ελεγα να διαλεξω ενα δευτερο εργαλει θα διαλεγα το ducati για τις πιο σπορτιβ καταβολες του τωρα στο honda αυτο που θα μετριση ειναι χαμηλη τιμη του η αξιοπηστια του κε τιποτα αλλο ολα τα υπολιπα που φυμολογηται οτι θα εχει τα εχου κε οι υποληπη ανταγονηστες |
|
|||
|
|||
![]()
Ανυπομονώ να έρθει. Γράψτε ότι θέλετε.
Εσείς στην Όαση και εγώ στην Αίγλη................ |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 11:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 20:39 |