![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Kρητη λεω και...
![]() ![]() ![]() Last edited by GO.; 28-03-2011 at 17:25. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Άντε να βάλω μερικές Φώτο
Πρώτη βραδιά ![]() ![]() ![]() ![]() συνεχίζω |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Eftixis;346510]
Άντε να βάλω μερικές Φώτο
Πρώτη βραδιά ![]() Aκης:Ωπα ρε παιδια σταθειτε λιγο να κατσω..Λιγο νερακι θελω...κορακιασα...! ![]() ![]() yns:Ωχ ωχ..''Δεν τον βλεπω κ πολυ καλα τον varaderista..Mωρ λες να τον πειραξε η ρακι?? Μπα..Θα νυσταξε ο ανθρωπος..Μου φαινεται γερο ποτηρι...!'' Ακης:Καλα..Χικ..Μιλαμε κ μαμω τα νησια η Κρητη...Οταν ξαναρθω ομως θα παρω νερο απ το σπιτι κ θα το πινω σε κανονικα ποτηρι γιατι στο σφηνοποτηρο με πειραζει στο στομαχι..Χικ..χικ..Πω ρε φουστη μου!Εδω δεν πινεις νερο..Πινεις βελουδο!χικ..χικ..Ωπααα...Πιτα εγινα ο κιαρατας... ![]() ΓΕΩΡΓΙΑ...!Ννννιρο!!! Last edited by GO.; 29-03-2011 at 07:55. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=GO.;347011]
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ 1ο ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΗΝ ΒΟΝΗ . ΞΕΧΑΣΤΙΚΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ . Πάμε τώρα για μερικες φωτο από την άφιξη του δέυτερου Γκρούπ στο Λιμάνι. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() συνεχιζω.. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Last edited by commander; 28-03-2011 at 19:30. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum κόβει την πίτα του και στη Βόρεια Ελλάδα στις 5-6-7/3/2011 | Sakis | "Το ... κοπή τη πίττα" | 415 | 14-03-2011 17:07 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 21:07 |