![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φώτη δεν έχουμε υπομονή οπότε για ρίξε φωτογραφίες από το ψητό γρήγορα!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο μαγκες ωραια βολτα!!!!!!!!!
![]() Εγω επεσα θυμα των προτεραιοτητων μιας και το ταμειον ειναι μειον και δεν μπορεσα να ακολουθησω. Ηταν στραβο το κλιμα επεσε και μια βλαβη στην Αττικα Παρασκευη μεσημερι και το αποτελειωσε. Πραγματικα λυπηθηκα που δεν συμμετειχα σε κατι τοσο καλα στημενο event και πιο πολυ λυπηθηκα που εχασα την ευκαρια να δω φιλους που δεν υπαρχει η πολυτελεια να τους βλεπω οποτε θελω. Την επομενη φορα, ελπιζω να ειναι συντομα, θα ειμαι και εγω παρων!!!!!!!! Λυσαξτε τωρα στις φωτο να χαρουμε και εμεις!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το σταθερό και ακούραστο παρεάκι:
Ο Βαγγέλης με την "γρια" του ![]() Ο Φώτης με το "ζουλάπι" του ![]() και ο Σωτήρης με το "πλοίο" του ![]() Λίγες φωτογραφίες τραβηγμένες οι περισσότερες εν κινήσει: ![]() στο πήλιο ![]() Πορταριά ![]() κάπου στην Ανάβρα ![]() Στην Ρεντίνα ![]() ανεφοδιασμός ![]() ![]() Υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας-Ακτίου! ![]() ![]() ![]() Γεια σου ρε Βαγγέλη ![]() Ο καλλιτέχνης εν δράση περιμένοντας τον άλλο καλλιτέχνη που έχει σταματήσει για άλλη μια φορά... ![]() Τα τούνελ της Αργιθέας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Περιμένω κι εγώ με αγωνία τις φωτογραφίες του Βαγγέλη και του Φώτη. Last edited by marabu; 10-09-2012 at 19:07. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() ΥΓ: Σα να σ' ακουσα σήμερα στον ασύρματο. ![]() Καλώς ήρθατε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καλώς σας βρήκαμε |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Μπράβο στο group! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα μικρό βιντεάκι από το δικό μας γκρούπ του Σαββάτου !!!
GS FORUM ΑΘΑΝΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 1 - YouTube |
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο σε όλους περιμένουμε την συνέχεια του φωτορεπορτάζ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|