![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παραξενο,γιατι εγω το βλεπω
![]() και γιατι?γιατι ολοι μας αρεσει να το παιζουμε νομοταγεις ενω στην ουσια ολοι εχουμε κανει και κατι,το να την πεφτει καποιος σε καποιον που ειναι προσωπικο προβλημα του το αν θελει να πληρωσει 150 ευρω για μια πινακιδα που οφειλει να χει στην μηχανη του ειναι αστειο...γιατι στην ουσια αφορα το ατομο αυτο και μονο.και δε θα πρεπει να ειναι δαχτυλοδειχτουμενος απο τους σεβαστους αλλους μοτοσυκλετιστες επειδη δεν φοραει πινακιδα. τελος παντων εγω θα την βαλω απλα οχι και τοσο φανατισμος βρε παιδια.δεν μιλαμε για εγκλημα. προσωπικα δεν κοιταζω ποτε αν ο αλλος εχει πινακιδα γιατι δε με αφορα.με ενδιαφερει περισσοτερο να ειναι καλος οδηγος και να μην κανει ταρζανιες που μπορουν να κοστισουν την ζωη του και την ζωη αλλων. δεν μου αρεσει να <<σημαδευω>> ατομα για πρωτα προτιμω να κρινω εμενα κι υστερα τους αλλους. Last edited by taksidiotis; 27-04-2010 at 06:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Με την ίδια λογική, μπορείς να κυκλοφορείς και χωρίς κράνος. Στο σπίτι να μην βάλεις ποτέ ρελέ ασφαλείας, να κυκλοφορείς στον δρόμο με full face για να μην ξέρουν ποιος είσαι και εννοείται ότι δεν θα έπρεπε να έχεις βγάλει ταυτότητα/αφμ
Εύχομαι πάντως να μην χρειαστεί ποτέ να βρεις κάποιον που σου έκανε ζημιά, αλλά δεν είχε πινακίδα.... |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο κανείς από τους 2 δεν βλέπω να έχει πινακίδα...τσ τσ τσ με όποιον νάναι κοιμόμαστε...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sorry Φιλε taxidiotis, αλλα ειναι εγκλημα, και η ποινη θα επρεπε να ηταν ΠΟΛΥ πιο αυστηρη και οχι μονο χρηματικη. Σκεφτεσαι (οπως λεει και ο platon πιο πριν) να σε τρακαρει καποιος χωρις πινακιδα και να την κανει ? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν ειναι οτι καλυτερο σιγουρα. δεν το χω σκεφτει ετσι γιατι ισως δεν ειμαι και τετοιος ανθρωπος,να κανω καποια ζημια και να εξαφανιστω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() σ εχει φοβηθει το ματι μας! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() σημερα θα την βαλω. |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα τέλη κυκλοφορίας. | VILLY | Ελλάδα | 7 | 11-12-2009 10:27 |
Μέχρι τέλος Ιανουαρίου η προθεσμία για την πληρωμή του σήματος κυκλοφορίας!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 32 | 04-12-2009 13:48 |
Tέλη κυκλοφορίας. | kostas_366 | Αυτοκίνητο | 6 | 22-10-2009 10:05 |
Νέα άδεια κυκλοφορίας? | GS_maniac | Απαραίτητα έγγραφα | 11 | 05-01-2009 22:54 |
Παράταση μέχρι τις 9 Ιανουαρίου για την προμήθεια των σημάτων τελών κυκλοφορίας | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 5 | 03-01-2009 17:17 |