![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Γιώργο, ακριβώς εσύ που είσαι ψημένος στη ρημάδα τη ζωή, θάπρεπε να μην παραμυθιάζεσαι από όσα μας πασάρουν πάλι οι "πολιτικοί"!
Σιγά μην διορθώθηκαν! Βαρύδια στο λαιμό μας παραμένουν! Ο μεν ένας (Γιωργάκης) έκανε την ανάγκη φιλοτιμία ή αλλιώς υπέκυψε στο αναπόφευκτο (ΔΝΤ) ή δε άλλη (Θεού-δώρον, μπρρρ) έχοντας στο μάτι την κομματική καρέκλα που ζεσταίνει άλλου ####ς, διαφοροποιήθηκε και πήρε το μέρος του "λαού". Οτι τους βολέυει κάθε φορά, που ήταν τόσα χρόνια; από παρθενογέννεση μας πρόκυψαν αγνοί και έντιμοι τώρα; Οποιος έχει τσίπα πάνω του θα έπρεπε να παραιτηθεί και να ζητήσει μια ταπεινή συγγνώμη τουλάχιστον από τον κόσμο που του ζητάνε πάλι θυσίες Τα σκατώσαμε αδερφέ μου και οι εξουσιαστές μας είναι "καθ' εικόνα και ομοίωσή " μας! Η δική μας η γενιά έχασε τελικά την παιδεία της, εξέθρεψε λαμόγια πολιτικούς, προσκυνημένους συνδικαλιστές, αδιάφορους πολίτες και "γνωστούς- αγνώστους" που καίνε συνανθρώπους τους στό όνομα κάποιας αντιεξουσιαστικής πάλης. Μακάρι να βγεί κάτι καλό από όλη αυτή την ιστορία, και να ανασυγκροτηθούμε σαν κράτος και πολίτες. Αλλιώς δεν θά μπορούμε να κοιτάξουμε τα παιδιά μας στα μάτια.. Είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ μαζί σου, αλλά έχει απόλυτο δίκιο ο Neo, οι νεότερες γενιές τελικά πρέπει να έχουν όχι μόνο λόγο αλλά και το πάνω χέρι γιατί εκτός που το μέλλον τις αφορά, δεν κουβαλάνε τις δικές μας "αμαρτίες". Last edited by Carduelis; 07-05-2010 at 18:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωπ! τώρα είδα τα όσα έγραψε ο Albatros!!
Προσυπογράφω με χέρια και πόδια! Να αγιάσει το κρητικό σου στόμα φίλε, και άμα με το καλό ανεξαρτητοποιηθεί η Κρήτη άντε να 'ρθούμε οικονομικοί μετανάστες! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πω, Πω!! φίλε ποιό εύκολο είναι να υποστηρίξες το VARADERO απέναντι στo GS, παρά να παινέψεις την Ντόρα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μην τρομάζεις Νότη δεν αναφέρομαι σε εσένα, διάβασε το πρώτο ποστ του Γιώργου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τα είπες όλα μαν και εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου,η δική σου γενιά να είναι πιο υπερήφανοι απο την δική μας! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπάαααα δεν τσιμπάω... Απλά ήρθε η ώρα να κάνει καινούργιο κόμμα μέσω του οποίου η ίδια και η "ακολουθία" της έχοντας "εξαλείψει" το "βαρύ" παρελθόν επι ΝΔ θα κάνει "καινούργια" αρχή....
Απορία.... τον Κυριάκο τον άφησε στην ΝΔ για "χαφιέ"? (γιατί δεν παίζει να το έκανε μόνος του, θα έτρωγε πολύ σφαλιάρα απο την μεγάλη αδερφή!) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως Γιώργο ως Δημόσιος υπάλληλος δεν παίρνω 2500 ευρώ .Μάλιστα έχω να πληρωθώ και δεδουλευμένα από τον Δεκέμβριο του 2009 .Και προ ημερών μου ήρθε ραβασάκι από το λογιστήριο του Νοσοκομείου να τους δηλώσω με ακρίβεια το ποσό που ειπράτω από την άλλη μου δουλειά .Παροτι τα δηλώνω στην Εφορία τα θέλουν και αυτοί .Κάτι για επιδόματα μου είπανε .....Λες και τα κλέβω .Στις 11 το βράδυ γυρίζω σπίτι μου .
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα: