![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόοοοον ....
Κατ' αρχήν είναι φοβερές οι δουλειές και το μεράκι του Ανδρέα και του Στράτου. Να βάλω κατά τη γνώμη μου μερικές παραμέτρους : 1. Πρέπει να βάλουμε και το gr μιας και κάποιος φίλος σωστά είπε πως μας βλέπουν κι "φίλοι" μας οι Ευρωπαίοι. Να ξέρουν ποιοί είμαστε ![]() 2. Εκτός από αυτοκόλλητο (σιλικονάτο επιμένω, θα δείχνει μαμάτο και ξεχωριστό - όπως εμείς ![]() Κάτι σαν το πρώτο - πρώτο του Ανδρέα, το λευκό - μαύρο, εκεί νομίζω να εστιάσουμε. Στην μαύρη έλλειψη ας πούμε, να μπει φόντο το σήμα της BMW ίσως ... Θα το παλαίψω κι εγώ λίγο. |
|
|||
|
|||
![]()
Και μερικά απο εμένα...
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο, αλλά νομίζω ότι ξεφύγαμε απ' την αρχική ιδέα. Τώρα πάμε για σκριν-σέιβερ κι όχι για διακριτικό σηματάκι ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ρε παιδιά ξεφύγαμε λίγο. που να τυπωθεί όλο αυτό σε αυτοκόλλητο ? θα χάσει πολύ νομίζω πως το ένα πρέπει να είναι αναλυτό όπως το επάνω και θα συμφωνήσω πως καλό θα ήταν να μπει και το gr.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σας βρε καλλιτέχνες!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλη δουλεια φιλαρακια δεν ξερω ποιο να διαλεξω ......με μπερδεψατε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με την βοήθεια της κοπέλας μου (Χρυσή) που τυγχάνει να είναι γραφίστρια, καταθέτω κι εγώ τις παρακάτω ιδέες!
![]() ![]() ![]() Νικόλα (Fuji), πολύ ωραία η ιδέα σου! Εύγε! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αντε κι άλλο ένα.... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ενδιαφερεστε για αγορα μοτο ?????? | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 24-09-2009 15:42 |
Πλατες για ολες τις μπεμπες μας! | georgekostas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 22 | 03-09-2009 03:19 |
Αφορά και τις μοτοσυκλέτες...περαστικά μας;!, τέλη Κυκλοφορίας-καύσιμα... !!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 12 | 28-04-2009 01:46 |
BMW S 1000 RR: Κοντά μας από τις 15 Δεκεμβρίου! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 04-04-2009 15:10 |
Fair Trade News Το σήμα τις Ειρήνης στην Αθηνα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 19-03-2009 22:49 |