![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα παιδιά, όσο γνωρίζω άτομα χαίρομαι, κι όσο ξαναβλέπω τέτοιας ποιότητας άτομα αισιοδοξώ....
Θεολόγε ευχαριστώ και πάλι, Θωμά χάρηκα που σε ξαναείδα, και ο Ναπολέων ήταν σημαδιακός.... Καλή σας νύχτα παιδιά. |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις γυρίσαμε απ' τον καφέ ....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Για ξεκίνα λοιπόν τις εντυπώσεις!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα βάλετε καμιά φωτό ή θέτε να βάλω εγώ..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τις επεξεργαζονται με Photoshop,για να βγούμε ''κουκλακια''
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:sm6:
|
|
|||
|
|||
![]()
Φωτο?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φωτο
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο λαός απαιτεί, τις φωτογραφίες του Νικολή
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι φωτογραφίες θέλετε να δείτε ρε παληκάρια, χειρότερο καφέ δεν έχω ξαναπιεί μαζί σας...
![]() ![]() Είναι απελπιστική η κατάσταση, κάθε φορά και καινούρια άτομα δεν σας προλαβαίνω με τίποτα... ![]() Να είστε όλοι καλά πέρασα υπέροχα, χάρηκα με τα καινούρια παιδιά που γνώρισα, αλλά ρε παιδί μου κάτι πρέπει να γίνει με αύτόν τον γκρινιάρη... που έρχεται συνήθως στους καφέδες, χαλάει την ατμόσφαιρα... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στο Kitchen Bar την Τετάρτη 16/6/10 ! | ntinopoulos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 82 | 21-06-2010 20:19 |
Καφεδάκι στο Kitchen Bar την Τετάρτη 9/6/10 ! | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 42 | 12-06-2010 11:57 |
Καφεδάκι στo Kitchen bar την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009. | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 12-06-2009 14:39 |
Καφεδάκι στo Kitchen bar την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009. | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 05-06-2009 19:40 |
Καφεδάκι στo kitchen bar Τετάρτη 20 Μαΐου 2009 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 40 | 22-05-2009 04:38 |