![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
είσαι και στραβός! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καταρχάς θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.....να ξαναπώ ότι η honda σαν εταιρεία με έχει ξενερώσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια....και αν και Gsakias τρελαμένος .....ήμουνα ...είμαι ....και θα είμαι κολλημένος με την πράσινη εταιρεία των ninja.....
Στο θέμα μας τώρα..... Varadero:κανένας μα κανένας που δεν έχει οδηγήσει το varadero δεν μπορεί να εκφέρει άμεση άποψη σε ότι αφορά ,την οδηγική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας,τα φρένα της,πως είναι σε ακραίες συνθήκες,τι λέει απο άνεση, τι λέει απο γκάζι,αν ζορίζεται στο δικάβαλο κτλ κτλ Εγώ είμαι "απόλυτος" στην εξής άποψη....το varadero θέλει άμεση αλλάγη...να φύγει απο την αγορά...μου θυμίζει μηχανάκι παλαιό....βγήκε πούλησε και τέλος.....εγώ θέλω η Honda να βάλει ένα καινούργιο varadero κατασκευασμένο απο την αρχή...τόσο μηχανολογικά όσο και σχεδιαστικά.Θέλω να δω καινοτομίες πάνω στη μηχανή...έλω να δώ ένα όμορφο μηχανάκι με ένα καινούργιο κινητήρα αξιόπιστο και γρήγορο...θέλα να δω περιφερειακά κομμάτα που να αξίζουν τα λευτά τους και να κάνουν την διαφορά!! Δεν περιμένω τπτ λιγότερο απο τημ μεγαλύτερη εταιρεία μοτοσυκλετώ ανα το κόσμο....κι απορώ γτ ακόμα δεν το έχουν κάνει!!! Αν ήμουνα στη θέση οποιουδήποτε αγοράστη της κατηγορίας δεν θα πέρναγα καν απο τη honda να μου πουλήσει ένα μηχανάκι του 2000?? γεν έτη 2010....... Μακάρι να βγάλει γρήγορα κάτι καλό...αυτό μας δίνει σε όλους εμας περισσότερες επιλογές και κάνει και καλό στον ανταγωνισμό!!! Απορείες άμεσες για τη μηχανή ....ελπίζω αμερόλυπτες να δώσουν οι χοντάκιδες της παρέας! |
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Υποκειμενικα εχουν μιλησει παμπολλες φορες!! και λεω υποκειμενικα διοτι αντικειμενικοτητα σε αυτα τα θεματα δεν υπαρχει!!! Απόσπασμα:
Οσο για τον αξιοπιστο ¨η οχι κινητηρα του.... δεν νομιζω να υπηρχε παραπονο απο κανεναν!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
χαχαχαχαχα Γιώργο μου ήλπιζα να σου πω την αλήθεαι να απαντήσεις ![]() ![]() ![]() Συμφωνούμε σε όλα φυσικά....ελπίζουμε να κάνει το μπαμ...θα είναι καλύτερο για όλους εμάς.."το αγοραστικό" κοινό....(βέβαια χωρις δουλειά και λεφτά δεν πας πουθενα...απλά υπάρχουν κ πολύ χειρότερα οπότε μας θεωρώ ότι ήμαστε καλά) Διαφωνώ και τσαντίζομαι κ εγώ πολύ με ΄σοσυς είχανε ....ή εχουνε...ή είχαν την ευκαιρία τέλοςπάντων να έχουν μια άποψη και για τις δυο μηχανές...και να μην την εκφράζουν αντικειμενικά.....είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η ακριβέστερη και μια από τις καλύτερες σου ατάκες!
|
|
|
|||
|
|||
|
μακάρι το Βαραντέρο να ταν Γιαπωνέζικος τενεκές όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω, αλλά δυστυχώς είναι Ιταλικός και Ισπανικός τενεκές.
Το Βάρα το γουστάρω πάρα πολύ διότι είναι όμορφο, τίμιο και κάνει 11.300 ευρώ μόνο, δηλαδή έχεις τρελό value for money. Από την άλλη, άμα το συγκρίνεις με το GS είναι σε ΟΛΑ χειρότερο (φρένα, γκάζια, αναρτήσεις, ασφάλεια, ομορφιά, ανεμοκάλυψη, άνεση, βάρος, ποιότητα κατασκευής κτλ) πλην αξιοπιστίας, όπου το GS πονάει. υγ. Στέλιο ο τύπος στα Κόκκινα Φεγγάρια είναι γνωστός μου κι άμα ψάχνεις ποιος είναι, θα σου πω το βραδάκι στον καφέ. |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πάντως την είχα 3 χρόνια, έκανα 50.000 χιλ, της ήπια κυριολεκτικά το αίμα κυρίως σε χωμάτινες διαδρομές και δεν μου χάλασε ποτέ χατήρι. Όλο αυτό το καιρό δεν μου έπαθε ΤΙΠΟΤΑ και στα σέρβις μου άλλαζαν μόνο λάδια, φιλτρα, τακάκια και αυτά ήταν όλα... Την πούλησα πανεύκολα, χάνοντας 800.000 δρχ απο την αξία της, (την είχα αγοράσει 4.000.000 δρχ). Την πούλησα απλά επειδή την βαρέθηκα. Τίποτα αλλο... ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ξέρω μόνο να πω φιλαράκια.
|
|
|
|||
|
|||
|
ισως οι επιδοσεις της να μην ειναι εκρηκτικες,ισως να μην στριβει οπως αλλες on/off,μπορει καποια ανταλλακτικα της να ειναι πανακριβα...ομως δυσκολα θα σε αφησει στο δρομο απο ...
φλατζες. διαφορικο. κι αλλα ηλεκτρικα που πολλοι αντιμετωπιζουν προβλημα. προσωπικα περιμενω να δω τον αναδοχο της οικογενειας. ενα ολοκαινουριο μοντελο. |
|
|
|||
|
|||
|
Να πω και εγω κατι που παραλειψατε στις "ενημερωτικες" απαντησεις σας.
Υπαρχουν 3 (ΤΡΕΙΣ) διαφορετικες εκδοσεις του βαραντερο που διαφερουν μεταξυ τους. Κυριως μεταξυ της πρωτης εκδοσης (ΜΚ1) και της δευτερης (ΜΚ2) υπαρχει ΠΟΛΥ μεγαλη διαφορα. Αποψη μου ειναι οτι αν δεν λεγονταν και τα δυο βαραντερο θα ειχες την αισθηση οτι οδηγεις διαφορετικη μοτοσυκλετα! Το Βαραντερο ξεκινησε το προηγουμενο μιλενιουμ σαν 70-30% ον-οφ και τωρα βρισκεται στο 90-10% ! Αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες και καποιο απο τα μοντελα του ρωτησε. Η αν προκειται για ενδιαφερον σε μεταχειρισμενο πες μας το ποσο που θα ηθελες να διαθεσεις για την αγορα του. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BMW ή VARADERO ?????????????????? | gsrob | Διάφορα | 185 | 08-01-2011 21:54 |
| Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 07:09 |
| Την άποψή σας | sakis656 | Ένδυση | 13 | 03-02-2010 19:37 |
| Midland BT2. Γνώμη σας συμφορίτες!!! | linex | Διάφορα | 9 | 18-01-2010 21:11 |
| Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 19:14 |