![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μια απαντηση κι απο σενα θελω, θεωρεις οτι εσυ κι εγω δεν φταιμε καθολου στην παρουσα κριση και κατασταση και ολα τα φταινε οι πολιτικοι μας?
|
|
|||
|
|||
![]()
Βλέπετε σε τι λούμπα σας έχουν βάλει τα λαμόγια.
Διαίρει και βασίλευε και ενώ εσείς σαν γνήσιοι Έλληνες τρωγόσαστε μεταξύ σας, αυτοί σας τα τρώνε και χοντραίνει η κοιλάρα τους. Για τους φορτηγατζήδες τσακώνεστε, για την κρίση τσακώνεστε, για τους φοροφυγάδες τσακώνεστε, για το ποια μηχανή είναι καλύτερη τσακώνεστε και αυτοί εξακολουθούν να κάνουν τα μπανάκια τους στις χιλιάδες πισίνες που υπάρχουν στο λεκανοπέδια και στις παραλίες της Μυκόνου. Χο-χο-χο θα έλεγαν αν σας έβλεπαν! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ναι λοιπον θα δωσω φακελακι προκειμενου να εξασφαλισω την υγεια της οικογενειας μου,θα στειλω τα παιδια μου φροντιστηρια και ιδιαιτερα, ενισχυοντας την παραπαιδεια,προσδοκωντας σε ενα καλο μελλον κτλπ κτλπ! δε θα κανω τον ηρωα-######! ![]() με λιγα λογια εχω ως γνωμονα την αξιοπρεπη επιβιωση! ![]() οσο για τους πολιτικους οντως πιστευω οτι εχουν το φταιξιμο για την καταντια μας!αυτοι αποφασιζουν κι οχι εγω και συ!και μη μου πεις το παραμυθι οτι εγω κι εσυ τους επιλεγουμε γιατι πρωτον ολοι ειναι ιδιοι(ναι ναι δε βγαζω κανεναν αλητη εξω) και δευτερον εχουν δημιουργησει τετοια ανασφαλεια στον κοσμο και τετοια σχεση εξαρτησης(βλεπε συμβασιουχους,μονιμοποιησεις,προσληψεις κα),που παιρνουν τις ψηφους εκβιαστικα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όταν κλέβουν τους ελεύθερους πχ επαγγελματίες θα τους κλέψουν και αυτοί ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ (όπου μας ΠΑΙΡΝΕΙ τον καθένα)..... Όταν το κράτος είναι ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ ή κοινωνικά ΑΝΑΛΓΗΤΟ (πχ συνταξιούχοι που ούτε να δουλέψουνε μπορούνε ούτε και να αντιδράσουν)στις συναλλαγές του με τον πολίτη είναι σίγουρο ότι ΚΑΙ ο πολίτης θα στρέφεται εναντίον του κράτους (όπου μπορεί και ΟΣΟ τον παίρνει)... Δουλεύει ο νόμος ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ και της ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ και τον πρώτο ρόλο παίζει η ζωή σου, η οικογενειά σου, το παιδί σου ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...... Πόσο μάλλον όταν βλέπεις ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ πόσο γρήγορα και ΠΟΣΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ άδικα πλουτίζουν σε βάρος σου. ΣΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ και όσο σε παίρνει και όπου σε παίρνει ΣΚΙΖΕΙΣ και σύ..... Έτσι πάει ΔΥΣΤΥΧΩΣ...... Ξέρεις όταν υπηρετούσα στο στρατό (ειδ. δυνάμεις)και κάναμε ΜΕΓΑΛΕΣ πορείες (80 χλμ μιλάμε)όλοι κοιτούσαν να λουφάρουν. ΠΟΤΕ δεν γινόταν όμως αυτό όταν ΕΜΠΕΝΕ μπροστά ο Διοικητής του τάγματος (Ρεντίνας πχ) ,γιατί ΟΛΟΙ έλεγαν ότι ήθελαν να δουν ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ο ####γερος...... Και συνήθως ΑΝΤΕΧΕ παναθεμάτον και τα ΦΤΥΝΑΜΕ εμείς..... ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ στο Ελλ. κράτος?????? Να το ΔΩ θέλω μόνο και μετά ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σαν να βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος.Δηλαδή κατρακύλησε το κ΄ρτος επειδή δεν έδωσε απόδειξη ο υδραυλικός ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ήρθε ο ταλαίπωρος (ναι υπάρχουν και άλλοι 2 στην Ελλάδα που είναι πλούσιοι με μερτσεντόνια), σου ξεβούλωσε τα σκ@τ@ από την αποχέτευση και σου πήρε 40Ε. Και δεν σου έδωσε απόδειξη.Και λοιπόν;;;;;; Έκλεψε μέσα από το ταμείο;;;;Θα μου πεις υποτιθέμενα έσοδα του κράτους.Καλά, ας δώσουν αυτοί που έβαλαν το χέρι βαθιά με τα άρματα και με τα αεροπλάνα και με τα χρηματιστήρια, και μετά έλα να μου πεις οτι και ο υδραυλικός συνέβαλε στην κατρακύλα της οικονομίας.Σαν να μου λένε οτι αυξάνεται η κατανάληση βενζίνης το καλοκαίρι λόγω των αναθυμιάσεων στο τεπόζιτο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οσο για τους πολιτικους που ''αυτοι αποφασιζουν'' σου ειπε κανενας απο δαυτους να δωσεις φακελακι? Μηπως σου ειπε να το καταγγείλεις? Θα μου πεις ετσι δεν θα γινω καλα!!! λαθος!! εσυ μπορει να μην γινεις ¨η να ταλαιπωρηθεις για να γινεις αλλα η κορη σου θα λεει ''σε ευχαριστω πατερα που συνεβαλες κι εσυ ωστε η λεξη φακελακι να μην υπαρχει στο λεξικο!!!'' Με τον λαθος τροπο συμπεριφορας σου απεναντι σε τετοια θεματα χτιζεις και προεξοφλεις και τον τροπο ζωης του παιδιου σου!!! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Δηλαδη στο παρακατω δεν αναγνωριζεις την ευθυνη σου/μας και δηλωνεις οτι το κρατος σε/μας αναγκασε να πληρωνεις/ουμε μαυρα τα ιδιαιτερα του παιδιου σου !!! Οτι το κρατος σε αναγκασε να ψωνιζεις παπουτσια ανευ αποδειξεως για να γλυτωνεις τον ΦΠΑ!!! ΟΚ!!! τοτε φιλε μου χαιρομαι, μα τον Δια, που υποφερεις!!!!!!!!! Διοτι οπως ΜΟΝΟΣ σου εστρωσες ετσι και θα κοιμηθεις!!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οταν λες ''κλεβουν'' εννοεις την φορολογια? Ειναι υψηλη? τι εννοεις? διοτι αλλου ειναι υψηλοτερη!!!! Θα μου πεις ομως ''εκει εχουν και παροχες''! ναι θα σου απαντησω αλλα εκει πληρωνουν την φορολογια του 50%+ και δεν κοιτανε πως θα φοροδιαφυγουν!!! Και μην μου πεις οτι ''πρωτα το κρατος να φτιαξει υποδομες και μετα να πληρωσω'' διοτι πουθενα στον κοσμο δεν δουλευει ετσι!! Πρωτα πληρωνεις και μετα απολαμβανεις!!! Χωρια που στην ελλαδα ακομα κι ετσι να γινοτανε ΔΕΝ θα πληρωναμε το χρεος μας στο κρατος!! Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μεχρι τωρα ΟΧΙ δεν ειδα!! Αλλα μηπως τωρα διοικει ενας........Ρεντινας?
![]() ΝΑ ΄ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ στο υπόσχομαι ότι αν είναι ΑΥΤΟΣ θα είμαι ΑΚΡΙΒΩΣ πίσω του..... Να το δω όμως περιμένω... Όπως ΤΟΤΕ το 74 που πίστεψα στον πατέρα του.... και ήμουν ΕΚΕΙ... για 20 χρόνια Αυτό θέλουμε ΟΛΟΙ ... όραμα, κοινωνική δικαιοσύνη, εθν. κυριαρχία, κράτος δικαίου μπλα, μπλα, μπλα... ΝΑ ΤΟ ΔΩ όμως... ΥΓ Όσο για μενά μην ΛΥΠΑΣΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ μια χαρά περνάω ΘΥΜΟ μόνο έχω για αυτά που βλέπω γύρω μου. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ PHOTO ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΕΛΟΥΝΤΑ | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 2 | 28-06-2010 22:20 |
ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!!! | dagpa | Ελλάδα | 5 | 06-05-2010 22:41 |
MΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!! | korina | Ελλάδα | 9 | 06-03-2010 10:56 |
ΑΓΡΟΤΕΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! | tsompanis | Ελλάδα | 12 | 11-12-2009 09:55 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | xurxes | Καλώς ήλθατε | 20 | 09-09-2009 20:32 |