![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εσείς μη χάσετε . Αν μυριστείται ότι μπορεί να έχει κανά αλμυρό δεν κρατιέσται .
![]() Last edited by KAS; 11-08-2010 at 19:26. |
|
|||
|
|||
![]()
..άλλος είχε τη φήμη στα ...αλμυρά φίλε KAS
:sm6: |
|
||||
|
||||
![]() ...... θα συμφωνήσω ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παλι εμπλεξα με την δουλεια μου
Ακυρο για εμας ![]() κριμα, ελπιζω την επομενη να τα καταφερουμε να τα πουμε κι απο κοντα |
|
|||
|
|||
![]()
Kάλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα Κώστα μου..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτή την στιγμή είμαι στην παραλία Λιβαδάκια της Σερίφου και έχω πλακωθεί στα τσίπουρα.... Ε καλά... Πεστε ότι πίνουμε καφέ μαζί. Το.... Ίδιο είναι....!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Μόλις γυρίσαμε απ' τον καφέ ........ ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χάρηκα πολύ που γνώρισα τον συνφορουμίτη Tsompani....
![]() κρατώ και την υπόσχεσή του να κεράσει τον επόμενο καφέ/σούβλα στα μέρη του.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() να σημειωθει στα πρακτικα! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ... | HERC | Διάφορα | 2 | 28-06-2010 23:18 |
ΚΑΣΤΡΙΝΟ (ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΟ) ΚΑΦΕΔΑΚΙ | katsab | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 53 | 15-04-2010 00:46 |
ΚΑΦΕΔΑΚΙ στο Ζάππειο - Πέμπτη 26-3-09 | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 28 | 28-03-2009 11:34 |
ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ..... | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 63 | 16-03-2009 23:22 |