![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
χαιρετώ πάντα , εκτός κ δεν προλαβαίνω λόγω κάποιου απαραίτητου για την ασφάλειά μου χειρισμού .
αυτό το "δικέ μου" ή το "καλό δρόμο φίλε" ή το "μπράβο ρε παιδιά" που περνάει από το μυαλό μας όταν χαιρεταμε στον δρόμο είναι για μένα το μισό ταξίδι ! ιδιαίτερα όταν οι συνθήκες οδήγησης είναι σχετικά πιο δύσκολες. |
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητοι φιλοι, αναρωτιεμαι απο ποτε διακρινουμε τους αναβατες μοτοσυκλετας σε κρανωμενους και ξεκρανωτους, και σε μποτακηδες και σαγιοναρακηδες?
Τι ρατσισμος ειναι αυτος? Ειναι αυτο κριτηριο για να χαιρετησεις καποιον? Ισα ισα που πρεπει να χαιρεταμε τους πιο απλους, και οχι αυτους που για να πανε ως το περιπτερο μες το κατακαλοκαιρο, φορανε μπουφαν, γαντια, κρανος και μποτες!!!!!!!!! Ελεος!! Last edited by fguy; 05-09-2010 at 15:33. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πιστεύω ότι, μιλάμε για αυτούς που κινούνται σε Εθνικές οδούς κ σε επαρχιακούς δρόμους, κ όχι γι'αυτούς που πάνε στο περίπτερο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα ρατσισμού! Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι. Πολλοι φιλοι ομως σνομπαρουν τους "ξεκρανωτους γιαπηδες" οπως τους αποκαλουν. Λες και οσοι φορανε κρανος και γαντια ειναι πιο καλοι οδηγοι! ΛΑΘΟΣ! Το αντιθετο μαλιστα θα ελεγα. Ειναι καθαρα προσωπικο θεμα με τι εξοπλισμο οδηγει κανεις! Οποιος θελει ας φορτωνεται σαν αστακος ακομα και στις καθημερινες μετακινησεις του. Αν θελει καποιος, βαζει σαγιοναρα, φανελακι, ακομη και βατραχοπεδιλα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εννοεις οτι οσοι φορανε κρανος δεν ειναι καλοι οδηγοι;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ τους χαιρετάω όλους και ας μην ανταποκρίνονται αυτοί
|
|
|
|||
|
|||
|
παντως θα ηθελα να πω οτι απο το προσφατο ταξιδι μου δεν υπηρχε μηχανη που να μην χαιρεταει οδηγος και συνοδηγος και μου εκανε φοβερη εντυπωση
|
|
|
||||
|
||||
|
50 - 50 ....
![]() Eδώ σταματάς στα διόδια για τσιγάρο δίπλα του, κ κάνει πως δεν σε βλέπει ... ![]() ..... ειδικά κάποια "παιδάκια" με την ίδια μοτό, αυτοί κ αν δεν θέλουν κουβέντα .... .... αισθάνονται ότι, τους πήρες την ιδέα κ αγόρασες το ίδιο μοντέλο .... ![]() .
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ασφαλή αυτοκίνητα - ανασφαλείς οδηγοί | gemara | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 24-07-2010 14:09 |
| Ελληνες οδηγοί | sakis656 | Αστεία Video | 3 | 04-02-2010 12:14 |
| Γυναίκες οδηγοί !! | Carduelis | Αστεία Video | 7 | 01-12-2009 15:25 |
| ακόμα ενα νέο μέλος | ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | Καλώς ήλθατε | 24 | 06-10-2009 11:39 |
| Οι χειρότεροι οδηγοί της Ευρώπης .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 11 | 21-02-2009 11:25 |