![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Το οτι δεν σε αντιπροσωπευει κανενα κομμα (σωστο) δεν σημαινει οτι δεν πρέπει να πας και να ψηφισεις!!! Τα ακυρα/λευκα, αν και δεν παιζουν ρολο στο βγαλσιμο μαι κυβερνησης, ειναι αποδοκιμασια για τα κομματα!!! ΟΛΑ τα κομματα!!!!!! Αλλο ειναι να πεις ''κε πηγα ψηφισα λευκο διοτι δεν......, ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑ!!!!'' κι αλλο ''δεν παω/πηγα να ψηφισω''!! Απόσπασμα:
Γιαυτο σου λεω θα υποστηριζα τον οποιονδηποτε ελαμβανε τετοιες αποφασεις σαν τις τωρινες!!!!!! Δεν πιστευω στα κομματα Νικο μου αλλα στο εργο αυτων!!!!! Last edited by GeorgeP; 10-09-2010 at 16:57. |
|
|
|||
|
|||
|
εγω παντως με τα σημερινα δεδομενα ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ!
θεωρω υποτιμητικο για το ατομο μου το να διαθεσω εστω και 1 λεπτο απο το χρονο μου γι αυτη την παρωδια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Να πας, διότι έτσι αφήνεις τους άλλους να αποφασίσουν για σένα. Το θες;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
To να "ρίξω" άκυρο ή λευκό είναι σαν να μην πας, εκτός και αν υπάρξει "κίνημα" π.χ για λευκό για να πάρουν το μήνυμα αλλιώς θα συμφωνήσω με τον Κώστα.
Όχι επειδή βαριέμαι, αλλά πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος για να απαξιωθεί το σύστημα και να μην έχει ηθική τουλάχιστον νομιμοποίηση, σκέφτεσαι μία κυβέρνηση που να έχει βγει π.χ με το 35% του συνόλου των εγγεγραμένων. Πρέπει να πάψουν να μας θεωρούν "πελάτες" και μάλιστα σίγουρους... Πιστεύω ότι η "αποχή" είναι ψήφος... Last edited by frits; 10-09-2010 at 20:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() εχω παρατηρησει οτι μετα τις διακοπες εισαι πιο λογικος!
|
|
|
|||
|
|||
|
και εγω για πρωτη φορα στη ζωη μου,σκεφτομαι να ΜΗΝ παω...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί αυτοί οι αληταράδες, σκασίλα τους μεγάλη η αποχή, πρώτοι να βγουν, τη μπάκα τους να γεμίζουν πάλι θέλουν και ότι αρπάζει ο ####ς τους... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
γιατί τώρα νομίζεις ότι αποφασίζουμε εμείς? θα τρελαθούμε τελείως κυριέ μου??? σε αυτά τα μαύρα χάλια που φτάσαμε,ναι....η αποχή είναι θέση! και όποιος απέχει δεν σημαίνει ότι του κόβεται το δικαίωμα να πει την γνώμη του! σε ένα φόρουμ όμως,η σε μια παρέα στην ταβέρνα.παραπέρα μας έχουν γειωμένους! Last edited by tsompanis; 10-09-2010 at 23:02. Λόγος: έτσι! |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι εμείς αποφασίζουμε ποιός θα ανέβει εκεί να κυβερνήσει, συμφωνώ ότι δεν αποφασίζουμε το μετά. Συμφωνώ ότι η αποχή είναι θέση, αλλά παραμένει το γεγονός ότι απέχοντας απαφασίζουν οι άλλοι ποιός θα μας κυβερνήσει ακόμα και αν πάρουν το μύνημα. Και με 70% αποχή ένα κόμμα μπορεί να βγάλει αυτοδυναμία.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι γνώμη έχουν οι Ελληνες για το κινητό ;;;; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 27-08-2010 14:06 |
| Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 07:09 |
| Θα ήθελα την γνώμη σας για το Dainese Gator Evo | evanslam | Ένδυση | 15 | 04-03-2010 23:24 |
| Τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του κόσμου για το 2009 | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 05-02-2010 11:53 |
| 113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |