![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και ο <<νεος τρόπος>> εμφανισης των θεμάτων
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oχι τίποτα αλλο αλλα νόμιζα οτι τα δικάμου δεν εμφανίζονταν επειδη με παρακολουθει το F.B.I. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και ποιος όχι.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...εμενα το παλιο συστημα δημοσιευσεων με βολευε περισσοτερο!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και το ξανασυζητάμε... |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω αμεση συγκριση απο το Varaderoforum που ειναι ετσι.
Για την ακριβεια, τα περισσοτερα φορουμς ειναι ετσι. Προσαρμοζομαι ετσι και αλλιως, αλλα το προηγουμενο συστημα το βρισκω βολικοτερο... |
|
|||
|
|||
![]()
Μια βασικη απο τις ενστασεις, μου σε σχεση με το νεο συστημα προβολης, ειναι το οτι ενα θεμα που διαβαζω εν ταχει και δεν μπορω να απαντησω εκεινη τη στιγμη, μου ειναι δυσκολο να το ξαναεντοπισω οταν εχω χρονο...
Επισης πολλες φορες σκεπτομαι την απαντηση ή τη θεση μου σε καποιο θεμα αρκετες ωρες αργοτερα.. Αν ειναι κατι που κρινω σημαντικο, θα κανω τον κοπο να το ψαξω στα επιμερους φορουμς. Αν οχι, απλα δεν θα απαντησω... |
|
|||
|
|||
![]()
Για αυτό μπορείς να "δεις" με τον παλιό τρόπο πατώντας το "γρήγοροι σύνδεσμοι" και κλικ στο "σημερινά μηνύματα"
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωχ, τα έσβησα τα θέμτα???
Λάθος, δεν θα τα ξανασβήσω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...δεν το ηξερα! Θενκς!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο καλήσπερα φίλε...
Και εμένα στην αρχή με ¨ξίνισε" λίγο, αλλά τελικά, νομίζω, ότι τσουλάει καλύτερα το θέμα έτσι .... Είδωμεν...!!!! Να είσαι πάντα καλά... Αργύρης ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτήσεις για τρια θέματα που με απασχολούν | BMAR | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 17-11-2010 15:07 |
Μου`βγαλε τη ψυχη,του`βγαλα τα ματια..! | stukas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 06-05-2010 19:03 |
ΝΕΟ BLOG.....με θέματα ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ..... | nkriaras | Διάφορα | 6 | 30-03-2010 14:09 |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 00:00 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 12:22 |