![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατρέ να με δεις ,άμα με πιάσουνε τα κέφια στο παζάρεμα όταν αγοράζω κανένα εργαλείο ή μηχάνημα! θα ρίξεις πολύ γέλιο
![]() άμα τα βρω σκούρα,φωνάζω και τον κουμπάρο που είναι original βλαχος! και οι δυό μαζί,έχουμε 3 ντοκτορά,7 νταν και 2 φωτόσπαθα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δε μου λες ρε πατριώτη;;;;;
έχεις και μηχάνημα διακτινισμού στη στάνη;! Το αρνί από το κοπάδι σου στο φούρνο μου;! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α όχι φίλε! ή το κάνουμε το όργιο ή δεν το κάνουμε!
Το πολύ πολύ καμιά σόδα! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου έχει προταθεί ένα 955i του 2001, με 65.000χλμ, για καθαρή αναταλλαγή με το dakar.
Χθες βρεθήκαμε με το παληκάρι κι οδηγήσαμε τα μοτόρια. Μπορώ να πω ότι από το λίγο που το οδήγησα, ταύλωσα! Πολύ ωραίο γκάζι, έχει πάνω remus, kn και stage II πρόγραμμα της triumph. Είχα ξεχάσει τι σημαίνει να οδηγείς δυνατή μηχανή ( για τα δικά μου δεδομένα ) και ψιλοκόλλησα. Δεν έκανα άμεσα την ανταλλαγή αν το παιδί γούσταρε το dakar, διότι η λογική λέει να μην το κάνω, ιδίως για την χρήση που θα γίνεται. Τελικά αν δεν είσαι έτοιμος να κάνεις το "βήμα" καλύτερα να μην κάνεις τη δοκιμή.... Εχω μπερδευτεί..... βέβαια μπορώ τώρα να κάτσω στ'αυγά μου κι αν έρθει καλύτερος καιρός να πάρω κάτι δυνατότερο.... Την τρέλλα μου!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καλυτερα να μετανοιωνεις για πραγματα που εκανες παρα για πραγματα που δεν εκανες", δε λενε?? ![]() Εξ'αλλου, δεν χανεις λεφτα με την ανταλλαγη!.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θανάση δεν έχεις άδικο, απλά σκέφτομαι ότι θα αυξηθούν τα κόστη χρήσης κι επίσης αν παραστραβώσει το πράγμα πιό εύκολα "σκοτώνεται" το 650 παρά το 1000. Σήμερα με πήρε τηλέφωνο ακόμη ένας και μου πρότεινε ανταλλαγή με CB 1300, αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται....
|
|
|||
|
|||
![]()
αχαχαχα το ντακαρ πουλιετε,
το τιγρακι: παντρειά με καθολική λειτουργία(του Πάπα) ![]() και το 1300.... ξεχαστο.... μονο για συλεκτες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλά για το CB δεν το συζητώ καθόλου! Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να βγω στη μοτοσυκλετιστική σύνταξη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
(Και μην αγχωνεσαι.. Σ'ενα καζανι βραζουμε ολοι.. Απλα καποιοι που ειναι πιο κοντα στα "τοιχωματα", θα "σαλταρουν" νωριτερα!) ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Triumph Tiger 800 ADV | christosms | Άλλες εταιρίες | 88 | 01-02-2011 19:39 |
tiger 1200 | PACO | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 19-09-2010 23:05 |
EYE OF THE TIGER | MARK | Αστεία Video | 4 | 08-09-2010 10:04 |
ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ TIGER 955i | lostre7 | Ζήτηση | 1 | 31-03-2010 11:21 |
New Tiger Se 2009 | KostasGS | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 26-12-2008 12:21 |