GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 31-12-2010, 01:15
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Είναι δυνατόν να υπογράψανε κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;;;;;;;

Ρε σεις θα με τρελάνετε τελείως…

Τι στρουθοκαμηλισμός είναι αυτός???

Δηλαδή για όλα φταίει, καμιά χιλιάδα άνθρωποι που εκλέχτηκαν βουλευτές τα τελευταία 20 χρόνια??

Η μήπως φταίει μία ομάδα προδοτών, που κατά τύχη εκλέχτηκε πριν από 1 χρόνο, με μοναδικό σκοπό να ξεπουλήσει τη χώρα???

Επί 30 – 40 χρόνια, εκατομμύρια έλληνες, ξεσκίζουν αυτή τη χώρα, όποτε τους δοθεί η ευκαιρία, και τώρα που έσκασε το παραμύθι… ’να καεί το ######### η βουλή’

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ…

Απεργίες γιατί μειώθηκαν οι συντάξεις. Δεν είδα καμιά απεργία, όταν έβγαιναν στη σύνταξη 45αρηδες ΟΤΕτζήδες και ΔΕΗτζήδες με 100.000 εφάπαξ και 2500 σύνταξη. Όλοι φωνάζουν τώρα ‘που πάμε ρε???’. Δε φώναζε κανείς τότε που πάμε ρε?

Πορείες στο υπουργείο μεταφορών για τη μείωση μισθών στις ΔΕΚΟ. Δεν είδα καμία πορεία, για τα μαϊμού διπλώματα που τα αγόραζε κάθε άσχετος με 1000 ευρώ. Και αυτά από το υπουργείο μεταφορών εκδίδονταν. Και μη μου πείτε ότι δεν το ξέρατε, δε θα σας πιστέψω… Δε φώναζε κανείς τότε που πάμε ρε?

Κίνημα κατά των διοδίων…. Δεν είδα κανένα κίνημα όταν έβγαιναν τα στοιχεία, ότι οι ελληνικοί αυτοκινητόδρομοι κοστίζουν τα 3πλάσια από τους αντίστοιχους ευρωπαϊκούς… Ούτε αυτό το είχατε ακούσει??? Καλά κανένας έλληνας δεν διάβαζε εφημερίδες πριν 3 – 5 – 10 χρόνια? Δε φώναζε κανείς τότε που πάμε ρε?

Απεργίες στο ΕΣΥ. Δεν είδα καμία απεργία, όταν επί σειρά ετών τα έξοδα για τα φάρμακα ήταν τα ίδια με της Ισπανίας που έχει 40 εκατομμύρια πληθυσμό. Δε φώναζε κανείς τότε που πάμε ρε?

Απεργίες, πορείες, κινητοποιήσεις, αγανάκτηση παντού…
Με μερικές δεκαετίες καθυστέρηση…..

Θα μπορούσα να γράφω μέχρι το πρωί, άλλα νύσταξα….

Και κουράστηκα…..

Από την υποκρισία…
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 01:39
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ρε σεις θα με τρελάνετε τελείως…

Τι στρουθοκαμηλισμός είναι αυτός??? Φταίει η στρουθοκάμηλος που την τρώει το λιοντάρι? Να μην φωνάξει ?

Δηλαδή για όλα φταίει, καμιά χιλιάδα άνθρωποι που εκλέχτηκαν βουλευτές τα τελευταία 20 χρόνια?? Σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ βαθμό, που τα νομολογούσαν και τα επέτρεπαν, έ τί λες?

Η μήπως φταίει μία ομάδα προδοτών, που κατά τύχη εκλέχτηκε πριν από 1 χρόνο, με μοναδικό σκοπό να ξεπουλήσει τη χώρα???Η ομάδα μετράει τα τελευταία 35 χρόνια.

Επί 30 – 40 χρόνια, εκατομμύρια έλληνες, ξεσκίζουν αυτή τη χώρα, όποτε τους δοθεί η ευκαιρία, και τώρα που έσκασε το παραμύθι… ’να καεί το ######### η βουλή’ Η δουλειά τους ήταν να μας συγκρατούν. Αλλά δεν μπορούσαν διότι προτιμούσαν να μην συγκρατούν τον εαυτό τους από την μάσα, εις βάρος μας.

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ… έ?

Απεργίες γιατί μειώθηκαν οι συντάξεις. Δεν είδα καμιά απεργία, όταν έβγαιναν στη σύνταξη 45αρηδες ΟΤΕτζήδες και ΔΕΗτζήδες με 100.000 εφάπαξ και 2500 σύνταξη. Όλοι φωνάζουν τώρα ‘που πάμε ρε???’. Δε φώναζε κανείς τότε που πάμε ρε?

Πορείες στο υπουργείο μεταφορών για τη μείωση μισθών στις ΔΕΚΟ. Δεν είδα καμία πορεία, για τα μαϊμού διπλώματα που τα αγόραζε κάθε άσχετος με 1000 ευρώ. Και αυτά από το υπουργείο μεταφορών εκδίδονταν. Και μη μου πείτε ότι δεν το ξέρατε, δε θα σας πιστέψω… Δε φώναζε κανείς τότε που πάμε ρε?

Κίνημα κατά των διοδίων…. Δεν είδα κανένα κίνημα όταν έβγαιναν τα στοιχεία, ότι οι ελληνικοί αυτοκινητόδρομοι κοστίζουν τα 3πλάσια από τους αντίστοιχους ευρωπαϊκούς… Ούτε αυτό το είχατε ακούσει??? Καλά κανένας έλληνας δεν διάβαζε εφημερίδες πριν 3 – 5 – 10 χρόνια? Δε φώναζε κανείς τότε που πάμε ρε?

Απεργίες στο ΕΣΥ. Δεν είδα καμία απεργία, όταν επί σειρά ετών τα έξοδα για τα φάρμακα ήταν τα ίδια με της Ισπανίας που έχει 40 εκατομμύρια πληθυσμό. Δε φώναζε κανείς τότε που πάμε ρε?

Τότε είχαμε τις δικές μας δουλειές να ασχοληθούμε. Δεν τις είχαμε κλείσει από τα λαμόγια. Όπως επίσης, όλες οι ανωτέρω σταγόνες που αναφέρεις, ήρθαν και ξεχείλισαν το ποτήρι.

Απεργίες, πορείες, κινητοποιήσεις, αγανάκτηση παντού…
Με μερικές δεκαετίες καθυστέρηση….. ποτέ δεν είναι αργά. Ούτε τώρα που σου γράφω για να μεταμελείσεις .

Θα μπορούσα να γράφω μέχρι το πρωί, άλλα νύσταξα….

Και κουράστηκα…..

Από την υποκρισία… τι λες?
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!!
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 01:47
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
ναικαι ...............................................................................
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ??? ΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ! ΠΟΙΟΙ?ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!!
Σας έλειψα ? Έπινα καφέ στην Κόρινθο με έναν φίλο, μετά πήγα βαρκάδα και μετά λερώθηκα με λίγα χώματα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να επιστρέφουμε χρήματα Γιώργο… από πού να ξεκινήσουμε?

Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 01:50
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Σας έλειψα ? Έπινα καφέ στην Κόρινθο με έναν φίλο, μετά πήγα βαρκάδα και μετά λερώθηκα με λίγα χώματα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να επιστρέφουμε χρήματα Γιώργο… από πού να ξεκινήσουμε?

εγω δεν δινω ουτε σεντ.......
λεω να τα κανω ταξιδια....
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 02:06
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω δεν δινω ουτε σεντ.......

λεω να τα κανω ταξιδια....
Να μας πει ρε Κώστα… εμείς να γυρίσουμε πίσω, πόσα θέλει ο Γιώργος?

Και πόσα πίσω οι πρωθυπουργοί, οι άλλοι πολιτικοί, οι φίλοι τους οι τραπεζίτες, οι φίλοι τους οι επιχειρηματίες με τις μίζες, οι φίλοι τους οι δημοσιογράφοι και οι φίλοι τους οι δικαστικοί.

Γιατί αν δεν τα γυρίσουν πίσω, τα μπαμ άρχισαν. Είδατε σήμερα το Πρωτοδικείο? Σε λίγο, οι φάπες του Χατζηδάκη θα μας φαίνονται πλάκα.

Και όσοι δεν κατάλαβαν ότι οργή λαού - φωνή Θεού, είναι άξιοι της
μοίρας τους. Όχι όμως και της δικής μας, οι αλήτες.
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 02:21
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια

Μάλλον δεν κοιτούσες καλά φίλε μου. . .

Και γιατί η αντίδραση να είναι και να έχει το χρώμα, έτσι όπως εσύ το καταλαβαίνεις;
Και από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το γενικό τσουβάλιασμα που επικρατεί από μερικούς που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. . . κι αν είναι έτσι γιατί δεν γράφουν τις ιδέες τους σ' ένα βιβλίο, ή γιατί δεν συγκροτούν ένα σώμα εθνοσωτήρων, που θα αναλάβουν να σώσουν και να ξεβρωμίσουν τον τόπο από όλους όσους σήκωσαν τώρα το κεφάλι;

Με ποιο σκεπτικό μπορείς να πεις σε κάποιον: Ααα! εσύ κοιμόσουν και απολάμβανες "παροχές" τόσα χρόνια, τώρα σκάσε και στήσου.

Και για να το κάνω πιο λάιτ, παραθέτω ένα απόσπασμα από τις: Ιστορίες του κυρίου Αγησίλαου

Χτύπησε η πόρτα. "Δεν περιμένω κανέναν", σκέφτηκε, αλλά σηκώθηκε. Άνοιξε, είδε μπροστά του έναν χαμογελαστό τύπο, με στολή, καπελάκι. Κρατούσε ένα δέμα, ήταν από τους λεγόμενους κούριερ.
-Καλημέρα! Ένα δέμα για τον κύριο Αναστασόπουλο!
-Έχετε κάνει λάθος, εγώ λέγομαι Σωτηρόπουλος.
-Δεν έχει σημασία κύριε! Κι εσείς άνθρωπος δεν είστε;

Μέρες που 'ναι, καλή χρονιά να 'χουμε. . . που δεν το βλέπω κι ας είμαστε λιγότερο εριστικοί και χωρίς ακραίους χαρακτηρισμούς μεταξύ μας.
Ο καθένας από εμάς εδώ έχει τις ιδέες του και ο χώρος που μας φιλοξενεί, είναι περισσότερο για να βρούμε αυτά που μας ενώνουν κι όχι να ψάχνουμε αφορμές για έντονες αντιπαραθέσεις.

Καληνύχτα σας
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 09:56
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Κύριοι γιατί διαμαρτύρεστε. Θυμάστε που ο Γιώργος είπε ότι ενώ περπατούσε στο δρόμο τον έπιασε από το σακάκι ένας συνταξιούχος και του είπε. Πάρε τη σύνταξη μου όλη εάν χρειαστεί αρκεί να σώσεις τη χώρα. Και αυτό έκανε. Να μην τον βρίζετε λοιπόν. Βρίστε εμένα γιατί εγώ ήμουν ο συνταξιούχος αυτός.
Νόμιζα όμως ότι θα πάρει το μισθό σας και όχι τον δικό μου. Την πάτησα..
Καλή χρονιά να έχουμε

Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 09:59
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Κύριοι γιατί διαμαρτύρεστε. Θυμάστε που ο Γιώργος είπε ότι ενώ περπατούσε στο δρόμο τον έπιασε από το σακάκι ένας συνταξιούχος και του είπε. Πάρε τη σύνταξη μου όλη εάν χρειαστεί αρκεί να σώσεις τη χώρα. Και αυτό έκανε. Να μην τον βρίζετε λοιπόν. Βρίστε εμένα γιατί εγώ ήμουν ο συνταξιούχος αυτός.
Νόμιζα όμως ότι θα πάρει το μισθό σας και όχι τον δικό μου. Την πάτησα..
Καλή χρονιά να έχουμε

αφου του ειπες "παρε τη συνταξη μου ολη",ησουν ξεκαθαρος...
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 10:14
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάλλον δεν κοιτούσες καλά φίλε μου. . .

Και γιατί η αντίδραση να είναι και να έχει το χρώμα, έτσι όπως εσύ το καταλαβαίνεις;
Και από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το γενικό τσουβάλιασμα που επικρατεί από μερικούς που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. . . κι αν είναι έτσι γιατί δεν γράφουν τις ιδέες τους σ' ένα βιβλίο, ή γιατί δεν συγκροτούν ένα σώμα εθνοσωτήρων, που θα αναλάβουν να σώσουν και να ξεβρωμίσουν τον τόπο από όλους όσους σήκωσαν τώρα το κεφάλι;

Με ποιο σκεπτικό μπορείς να πεις σε κάποιον: Ααα! εσύ κοιμόσουν και απολάμβανες "παροχές" τόσα χρόνια, τώρα σκάσε και στήσου.

Και για να το κάνω πιο λάιτ, παραθέτω ένα απόσπασμα από τις: Ιστορίες του κυρίου Αγησίλαου

Χτύπησε η πόρτα. "Δεν περιμένω κανέναν", σκέφτηκε, αλλά σηκώθηκε. Άνοιξε, είδε μπροστά του έναν χαμογελαστό τύπο, με στολή, καπελάκι. Κρατούσε ένα δέμα, ήταν από τους λεγόμενους κούριερ.
-Καλημέρα! Ένα δέμα για τον κύριο Αναστασόπουλο!
-Έχετε κάνει λάθος, εγώ λέγομαι Σωτηρόπουλος.
-Δεν έχει σημασία κύριε! Κι εσείς άνθρωπος δεν είστε;

Μέρες που 'ναι, καλή χρονιά να 'χουμε. . . που δεν το βλέπω κι ας είμαστε λιγότερο εριστικοί και χωρίς ακραίους χαρακτηρισμούς μεταξύ μας.
Ο καθένας από εμάς εδώ έχει τις ιδέες του και ο χώρος που μας φιλοξενεί, είναι περισσότερο για να βρούμε αυτά που μας ενώνουν κι όχι να ψάχνουμε αφορμές για έντονες αντιπαραθέσεις.

Καληνύχτα σας

Έφτασε λοιπόν η ώρα που ένας moderator με επαναφέρει στην τάξη .

Εμένα, που μονίμως είμαι εριστικός και ψάχνω αφορμές για έντονες αντιπαραθέσεις.

Σου ζητώ ταπεινά συγνώμη φίλε μου, και σου υπόσχομαι να μη ξαναγράψω τη γνώμη μου για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μου...
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 10:21
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων
Έφτασε λοιπόν η ώρα που ένας moderator με επαναφέρει στην τάξη .

Εμένα, που μονίμως είμαι εριστικός και ψάχνω αφορμές για έντονες αντιπαραθέσεις.

Σου ζητώ ταπεινά συγνώμη φίλε μου, και σου υπόσχομαι να μη ξαναγράψω τη γνώμη μου για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μου...
Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.Γιατι σου βάλανε χέρι?
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης