GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-02-2011, 00:50
kostasmats Ο/Η kostasmats βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: hlioupolh Athina
Μoto: δεν εχω
Προεπιλογή Απάντηση: Κερατέα, ή αλλιώς, τα κανάλια το κάνουν αβαβά...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Το θέμα είναι να ξεμπλέξει ή να τους κάνει να τρέχουν ζητώντας αποζημιώσεις κ.λ.π.
Δηλαδή όταν τον αφήσουν ελεύθερο θα πρέπει να πει και ευχαριστώ ;;
εγω οταν μου ετυχε κατι αναλογο περιμενα εναμιση χρονο για να γινει η δικη και να καθαριστει το ποινικο μου μητρωο πηρα πισω το ποσο που ειχα δωσει για να μην παω φυλακη (εξαγορασιμη)μιον τα δικαστικα εξοδα δεν αποζημιωθηκα για ψυχικη οδυνη και φαπες ουτε για την εξιβριση που εγινε στην αδερφη μου και τον πατερα μου ουτε για την ζημια που καναν στην μηχανη μου.δυστηχως δεν ειχα την οικονομικη ανεση να το κυνηγησω παραπερα
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 02:20
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV

τελικα φιλοι μου απ οτι καταλαβα,ολοι μας τσιμπησαμε το τυρακι και τα ριξαμε στην αστυνομια οπως γινεται παντα.δε λεω σε πολλα περιστατικα οπως και αυτο ι υπαρχει καταχρηση εξουσιας απο τους αστυνομικους ομως απ οτι διαπιστωνω τα μεσα και γενικοτερα οι κυβερνησεις βγαζουν μπροστα τον ευκολο στοχο.την αστυνομια.εφοσον λοιπον στρεψουν ολα τα βλεμματα επανω της και αφουξεσηκωσουν τον κοσμο εναντιον της αυτοι απο πισω περνουν με την ησυχια τους ολα αυτα που εχουν σχεδιασει και χωρις να ιδρωσει καθολου το αυτακι τους.
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 02:34
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nek21 Εμφάνιση μηνυμάτων
τελικα φιλοι μου απ οτι καταλαβα,ολοι μας τσιμπησαμε το τυρακι και τα ριξαμε στην αστυνομια οπως γινεται παντα.δε λεω σε πολλα περιστατικα οπως και αυτο ι υπαρχει καταχρηση εξουσιας απο τους αστυνομικους ομως απ οτι διαπιστωνω τα μεσα και γενικοτερα οι κυβερνησεις βγαζουν μπροστα τον ευκολο στοχο.την αστυνομια.εφοσον λοιπον στρεψουν ολα τα βλεμματα επανω της και αφουξεσηκωσουν τον κοσμο εναντιον της αυτοι απο πισω περνουν με την ησυχια τους ολα αυτα που εχουν σχεδιασει και χωρις να ιδρωσει καθολου το αυτακι τους.
Φιλαρακι με ξέρεις και σε ξέρω ....ΕΣΥ τι λες αν δεν ήμουν σίγουρος για Αυτά που γράφω θα τα έγραφα. ;
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 02:46
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλαρακι με ξέρεις και σε ξέρω ....ΕΣΥ τι λες αν δεν ήμουν σίγουρος για Αυτά που γράφω θα τα έγραφα. ;
τακουλι ακομη δεν κοιμασαι?αδερφε δεν με καταλαβες.εγω δεν αμφισβητησα τα γραφομενα σου γιατι ξερω ποιος εισαι και φυσικα σε πιστευω.απλα μια διαπιστωση εκανα για τις περισσοτερες απαντησεις στο συγκεκριμενο ποστ.ευχομαι καλα ξεμπερδεματα στον δικο σου.
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 02:54
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nek21 Εμφάνιση μηνυμάτων
τακουλι ακομη δεν κοιμασαι?αδερφε δεν με καταλαβες.εγω δεν αμφισβητησα τα γραφομενα σου γιατι ξερω ποιος εισαι και φυσικα σε πιστευω.απλα μια διαπιστωση εκανα για τις περισσοτερες απαντησεις στο συγκεκριμενο ποστ.ευχομαι καλα ξεμπερδεματα στον δικο σου.
Δουλεύω ρε τρελε είμαι νυχτα!!να φανταστείς μέχρι και ο δικός μου (ξέρεις ποιος)που ήμασταν χθες βράδυ στην ΥΑΝΑ για να δούμε τις αναφορές έπαθε πλάκα φιλαρακι φαντασου το πιτ μπουλ μου είπε αυτο δεν το έκανε μόνος του ο ματας έγινε απο ψηλά !!!
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 03:02
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
Δουλεύω ρε τρελε είμαι νυχτα!!να φανταστείς μέχρι και ο δικός μου (ξέρεις ποιος)που ήμασταν χθες βράδυ στην ΥΑΝΑ για να δούμε τις αναφορές έπαθε πλάκα φιλαρακι φαντασου το πιτ μπουλ μου είπε αυτο δεν το έκανε μόνος του ο ματας έγινε απο ψηλά !!!
ρε τακη δεν χρειαζεται να μου πεις εννοειται πως καταλαβα και μπορω να φανταστω τι συνεβει.θα τα πουμε τηλεφωνικα αυριο.καλη βαρδια αδερφε.
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 09:04
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostasmats Εμφάνιση μηνυμάτων
καμαρωστε τους λεβεντες στο 3΄λεπτο YouTube - Εισβολή ΜΑΤ στην Κερατέα 8-2-2011
Παντως εγω που ημουν εκει ακουσα τον ηλικιωμενο να βριζει την μανα του αστυνομικου, τα παιδια του και γενικα το σοι του πονταροντας στην ηλικια του και γιαυτο δεν θα τον πειραζαν!!!!! Ατυχησε ομως!!!!

Φυσικα το παραπανω ειναι ενα ακομα σεναριο απο αυτα που γραφονται σε αυτο το νημα και γιαυτο το θεμα αλλα δεν παυει να εχει μια δοση αληθειας!!

Ολοι οι ηλικιωμενοι καθοντουσαν δεξια και αριστερα, συμφωνα με το βιντεο, ο συγκεκριμενος πηγε να το παιξει τσαμπουκας(?) και μοιραιως εισεπραξε την βια, οπως θα εκανε ο καθενας μας σε καθε τσαμπουκαλη που του την ελεγε.

Ολοι μιλαμε για τους ''λεβεντες'' ματατζηδες αλλα κανεις δεν μιλαει για τις μολοτωφ που εκτοξευονται σωρηδον απο άλλους πιο ''λεβεντες''.
Αυτους, γιατι ο δημαρχος Λαυρεωτικης δεν τους απομακρυνει ¨η τελος παντων να τους καταγγείλει? Μαλλον διοτι τον εξυπηρετουν!!!!!! Οπως ειπε και ο frits τα εξαρχεια εχουν μετακομισει στην Κερατεα!!!

Οσο γιαυτους που περνουν αλλα δεν αγγιζουν και βρισκονται κατηγορουμενοι, ναι εχουν το δικιο τους δεν ειπε κανεις το αντιθετο, αλλα απο την άλλη μεσα σε τετοια επεισοδια αντε εσυ ματατζη και κανε δικαιη επιλογη κατηγορουμενου!!!
Αλλα και ο φερομενος σαν κατηγορουμενος σε μια τετοια περιπτωση ο οποιος διαμενει στον δρομο των επεισοδιων και θελει να παει σπιτι του ¨η παει απο άλλο δρομο ¨η πιανει εναν ΜΑΤατζη του λεει οτι μενει εκει παρακατω και του ζηταει την βοηθεια του για να φτασει στο σπιτι του ασφαλης! Δεν καθεται να κοιταει ¨η ενδεχομενως να συμμετεχει εστω και με την παρουσια του εκει!!!
Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα στα Εξαρχεια πριν πολλα χρονια οταν αναλογα επεισοδια ειχαν ξεσπασει εκει και βρεθηκα εγκλωβισμενος. Με πηγαν συνοδεια, αφου με κουκουλωσαν με τις ασπιδες τους μεχρι την πορτα της πολυκατοικιας οπου ηθελα να παω!!!!
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 09:09
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckalfas Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά ατέρμονη συζήτηση...
Εάν ρωτήσεις τον καθένα θα σου πει το δίκιο του, αλλά το δίκαιο φαίνεται από το αποτέλεσμα.
Π.χ. Δεν θα ψάξει πρώτα το "τυπάκι με το ρόπαλο" την τσάντα και μετά θα "βαρέσει", αν βλέπεις φασαρία κι εσύ περνάς μέσα από την αναμπουμπούλα αγέρωχος κι ωραίος... τότε πηγαίνεις γυρεύοντας! Αλλά...
Π.χ. Αν οι εντολές είναι να κάνεις σύλληψη και "βαράς" ότι κινείται... τότε συγχαρητήρια! Αλλά...
Στο τέλος όμως βγαίνει το συμπέρασμα!
Τελικώς, τι αστυνομία θέλουμε;
Θέλουμε να πιάνει τον κλέφτη, αλλά χωρίς να το βάλει τρικλοποδιά και πέσει και γραντζουνιστεί, διότι ασκήθηκε βία!
Θέλουμε να προστατεύει την περιουσία μας, αλλά χωρίς καταστολή και δακρυγόνα, ένα "ψιτ αλήτες φύγετε από 'κει" φτάνει!
Θέλουμε να κάνουμε σινιάλο στον απέναντι για να ειδοποιήσουμε για μπλόκο, αλλά όταν μας σταματάνε και μας γράφουν, διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν σταμάτησε και τον άλλον που έκανε το ίδιο παράπτωμα...
Πολύ μιλάμε, πολύ γράφουμε, αλλά δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, διότι κανείς δεν μας έμαθε πως πρέπει να είμαστε σωστοί πολίτες. Σωστοί πολίτες, άρα σωστή κοινωνία, σωστό κράτος!
Τέτοιοι είμαστε και τέτοια αστυνομία θέλουμε...
Όσον αφορά τον ΧΥΤΑ, σε όποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας να γίνει, αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες θα υπάρχουν!
Τελικώς τι θέλουμε, γιατί μπερδεύτηκα;

Λιγοι δυστυχως τα καταλαβαινουν αυτα Χρηστο!! η πλειοψηφια ειναι κολλημενη στην αστυνομια της περιοδου της χουντας απο οπου απορρεει και το οποιο μισος τους! Οποταν το πεδιο ορασης τους φτανει μεχρι την ακρη της μυτης τους, απο εκει και υστερα.......η αστυνομια ειναι βιαιη!!
:sm4:
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 09:38
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχοντας μαγαζί στα Εξάρχεια από το 1999 μπορώ να πω ότι έχω μεταπτυχιακό στο θέμα ....

Πολύ σύντομα λοιπόν

1. Η αστυνομία και ειδικά τα ματ βαράνε επί δικαίων και αδίκων, απλά δεν πρέπει να βρίσκεσαι στην ακτίνα δράσης τους...
2. Πάντα ενεργούν με εντολές .....π.χ κουκουλοφόρος βάζει φωτιά σε αυτοκίνητο στα 20 μέτρα απόσταση, δεν επεμβαίνουν αν δεν πάρουν εντολή..
3. Ανύποπτος περαστικός ειδικά αν είναι ντυμένος με μαύρα, και "κολλήσει" σαστισμένος μπορεί πολύ εύκολα να βρεθεί από κατηγορούμενος εώς με μερικές μελανιές στην πλάτη...

Σταύρο αυτά που έχεις δει δεν θέλω ούτε να τα φανταστώ
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 09:49
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είναι κακό φίλε μου να είσαι αντιδραστικός, βοηθάει και τη συζήτηση, κακό είναι που έχεις βάλει τις παρωπίδες και δε θες έστω να τους ανοίξεις λίγο τη γωνία.

Κι ο δήμαρχος Λαυρεωτικής είναι κι αυτός αλήτης και ταραξίας;
Τα ναρκωτικα σε πειραξαν γιατρε μου? Οι μολοτοφ και τα συνεργα παρασκευης των δεν σε πειραξαν?
¨Η μηπως τα αδεια γυαλινα μπουκαλια μπυρας με το μπιτονι με βενζινη (20 λιτρα) και τα στουπια ηταν για....εισπνοες μαστουρας????

Να με μαυρισουν στο ξυλο δεν προκειται διοτι δεν παρευερισκομαι με αναρχικους. Δεν προκειται ακομα να με μαυρισουν στο ξυλο διοτι οταν και αν πεσω εν μεσω επεισοδιων θα παω και θα ζητησω βοηθεια απο τους ΜΑΤατζηδες για να βγω εξω απο την ''μαχη''!! Το εχω κανει στο παρελθον κι ετυχα της αμεριστης βοηθειας τους δύο φορες στο παρελθον στην περιοχη Εξαρχειων!!!

Αλλος τα εχει κανει σαλατα γιατρε μου διοτι, αν νομιζεις οτι το κρατος της ΝΔ, ¨η του ΠΑΣΟΚ οργανωνει επεισοδια τυπου Δεκεμβριου 2008 τοτε αναρωτησου τι εχει οργανωσει και τι οργανωνει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ που καλουν τον κοσμο σε επανασταση!!!!
Και για να καταλαβω, αν το Δεκεμβρη τυο 2008 οι αστυνομικοι ειχαν στειλει μερικους απο δαυτους στα νοσοκομεια με σπασμενα ποδια και χερια, ¨η αν ειχαν στειελι στην φυλακη για καμαι 10αρια χρονια καποιους αλλους θα ελεγες μπραβο στους ΜΑΤατζηδες ¨η θα τους ελεγες ''αλητες, γουρουνια, δολοφονους''? Σκεψου μονον ποσοι επεγγελματιες καταστραφηκαν τοτε στο κεντρο της Αθηνας και ποσοι ακομα καταστρεφονται σε καθε ''εξεγερση'' αυτων των αχρειων ''με τα μαυρα''!!!!

Το δεν θελουν ¨η δεν τολμανε να κανουν εφοδο στα εξαρχεια να το αναζητησεις στην Κερατεα ενα πρωτοις!!!! Διοτι μια εφοδο σε σπιτι εκαναν, με εισαγγελεα δηλαδη με ενταλμα και οχι ετσι αυθορμητα, και ξεσηκωθηκε ολη η Κερατεα για να καταγγείλει την ''βια της αστυνομιας''!! Δηλαδη θα μου ζητησει την αδεια η αστυνομια να κανει ελεγχο στο σπιτι μου με εισαγγελεα κι ενταλμα οταν εχει ενδειξεις (ναι μονον ενδειξεις) οτι εγω ειμαι εγκληματιας, παιδεραστης και δεν ξερω κι εγω τι άλλο? Σιγα μην με ρωτησει και καλα θα κανει να μην με ρωτησει!!!!
Εν δευτεροις και σημαντικοτερο σκεψου τους νεκρους σε μια τετοια εφοδο οι οποιοι αναμφισβητητα θα υπαρξουν!!!!
Ο πολεμος μεσα στις πολεις Γιατρε μου εχει θυματα, πολλα θυματα!!!!

Αντιδραστικος??? μαλιστα!!! Αντιδρω στο κατ'εμε παραλογο γιατρε μου, αντιδρω στο οτι γκρινιαζουμε που η αστυνομια δεν πιανει τους κλεφτες (αλλος μυθος και αυτος) και εξισταμεθα που οταν τους πιανει και τους καταχεριαζει λεμε ''μην βαρας το παιδι''!! Αντιδρω που μια φουχτα αναρχικοι κανουν την αθηνα λαμπογυαλο και τωρα την Κερατεα και οταν κανουν εφοδο στα σπιτια οπου βρισκουν και ''πυρομαχικα'' κι εμεις μιλαμε για την βια των ΜΑΤατζηδων!!!!!

Ο ανεξαρτητος δημαρχος λαυρεωτικης προερχομενος (και οχι υποστηριζομενος) απο το ΠΑΣΟΚ εχει ανοικτους λογαριασμους με το κομμα αυτο!! κανε τους συνειρμους σου και θα δεις αν ειναι ''αλητης και ταραξιας''!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης