![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή δεν είναι θέμα κιλών η κάτι τέτοιο!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης δεν γνωρίζω αν τοποθετηθεί η ίδια η κάποια άλλη ανάρτηση ποιο νέου τύπου.
Που να μη βγάλει πρόβλημα μέσα στα 10.000 χιλ ??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ειναι καθαρο θεμα,,,,,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ....(και οχι της αναρτησης,,,,) απλα...<<πεταγονται πετραδακια....και σκίζουν την τσιμουχα..... ειναι απλα μην σου κατσει.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απο οτο ακουγεται τοποθετουν αναρτηση της White Power ενω αυτη που ειχες ειναι της Ιαπωνικης Showa.. |
|
|||
|
|||
![]()
Πως μπορώ εγώ να καταλάβω τη θα μου βάλουν (White Power η Showa). Μπορείς να μου δώσεις κάποιες λεπτομέρειες??????????
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδες η αναρτηση μου ήρθε και τοποθετηθηκε εχτες ειναι της showa αλλα αλλος κωδικος (εγινε εισαγωγη μετα της 16/2 μεχρι και τότε εβαζαν την ίδια αναρτηση με ενδεχώμενο να ξαναβγαλει πρόβλημα) ακομα και εξ'οψεως έχει ορατές αλλαγες η καινούργια με την παλιά
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kοιτα μην την ΞΑΝΑΧΑΛΑΣΕΙΣ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Showa σε BMW GS!!!!!!!!!!!!!! και μαλιστα σαν βελτιωμενο ανταλλακτικο εναντι του ''μαμα'' made in EEC!!! Το επομενο αραγε πιο θα ειναι??? ![]() Τελικα σιγα-σιγα θα γινει unstoppable!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σταμάτα ρε κακέ.... Έβαλε Showa, για κανά 2 χρόνια, έβγαλε τα 1000 προβλήματα, και τελικά το γύρισε σε WP, (Αυστριακές δεν είναι αυτές), για να ησυχάσει το κεφάλι της... Και το δικό μας... |
|
|||
|
|||
![]()
Showa φορανε και τα varadero.......αλλα ποτε δεν ''εσκασε'' κανενα.....τυχαιο?
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 14:51 |
Αντικατάσταση ελαστικών | katsanakis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 30 | 15-01-2011 10:38 |
Αντικατάσταση αναρτήσεων σε 1200 GS Adventure! | Jefe | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 09-12-2010 21:20 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 16:13 |
Αντικατάσταση Πινακίδων κυκλοφορίας..., λόγω κλοπής ή απώλειας ή φθοράς ή καταστροφής | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 06-04-2009 18:40 |