![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το οτι χρησιμοποιουνται, δεν σημαινει αυτοματως οτι ειναι και προβλεπομενα, ουτε απο την πλευρα κατασκευαστη, ουτε απο πλευρα ασφαλειας! Και τα nm πως τα μετραει ενα... αεροκλειδο; Με την πειρα αυτου που το δουλευει χρονια θα μου πεις ![]() Και αντε, απο την αριστερη μερια τον εβγαλες τον πειρο (γιατι και με αεροκλειδο βγαινει- αλλα δεν ξαναμπαινει βεβαια γιατι, nm... γιοκ!!!) , απο την δεξια μερια της μηχανης, στον αλλο πειρο που συγκρατει το μπρατσο με το υποπλαισιο, πως τον εβγαλες χωρις κρουστικο εξολκεα; Παλι με το αεροκλειδο ![]() Απόσπασμα:
![]() Εγω ειχα πει... γυρω στα 60 ανταλλακτικο και 20 τα εργατικα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aν συνεχισεις να παιρνεις τηλεφωνα, θα σε βαρεθουν στο τελος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια δεν ειμαι μηχανικος αλλα εχω δει αρκετα τμηματα αλουμινενια να σπανε σαν καρωτα οταν τα εσφιξε καποιος με αεροκληδο. ασε που μετα αν πας να το ξεβιδοσεις τοτε θα σπασει σηγουρα.
καλιτερα με ροποκληδο εαν υπαρχουν οδηγιες κατασκευαστη η αν δεν υπαρχουν το σφυγκης οσο μπορεις πιο γερα με το χερι χωρεις να βαλεις λοστο. αν κατι το σφιξεισ πχ με 10 κιλα ροπης θελει 12-14-16 κιλα να ξεσφυξη λογο οξιδοσεων κλπ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Αυτος ο πειρος παει εφαρμοστος και μεσα στο ρουλεμαν αλλα και μεσα στο υποπλαισιο. Μηπως ειχε φθορα και ηταν μποσικος, τον μετρησες; Εμενα παντως, μια απο την βρωμα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μια διορθωση μονον, οι σωστοι μηχανικοι και συνεργεια (φανταζομαι οτι και τα εξουσιοδοτημενα της ΜπΕμΒε ανηκουν σε αυτα) χρησιμοποιουν αεροκλειδα-δυναμομετρα με ευρος τιμων απο 80Νm (8kgf.m) και πανω. Υπαρχουν και αεροκαστανιες-δυναμομετρα με ευρος τιμων απο 10Νm (1kgf.m) μεχρι και 70Νm (7kgf.m), η οποιες κανουν την ζωη πανευκολη σε ολους μας που ασχολουμαστε με την μηχανικη!! Οποταν ειναι εφικτη η χρηση των και στις μοτοσυκλετες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν μιλαει Γιωργο ο φιλος saitman για τετοια, τοτε ναι!!! |