![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παρέα,φαγητό και μουσική.Ολα καταπληκτικά.Ευχαριστούμε τον κύριο Νίκο για την οργάνωση.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Νικολάκη μου πάντα τέτοια να έχουμε
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εκει στη Φουρτουνα θα ξαναπαμε και θα ερθετε και σεις για να μας τραγουδησετε!!
![]() Πολυ σουπερ φαση!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν τραγουδάμε όπου κι όπου Πασχάλη μόνο σε μεγάλες σκηνές εμφανιζόμαστε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Στο δικό σου, όχι στου jarhead and elemend ![]() Το καλύτερο ήταν πως ο Κιτούδης ήρθε με πυρετό κι έφυγε τραγουδώντας Ο LEADER, ήρθε χωρίς μπλουζάκι κι έφυγε με μπλουζάκι Ο Μάκης έφυγε με άγχος για το πως θα ανεβάσει το βιντεάκι και τις φωτογραφίες Ο Φίλιππος με τον Urian Heep, φύγαν με τζιπάκι ![]() Ο Xurxes δεν ήξερε πως να φύγει Ο Κυριάκος δεν ήθελε να φύγει, αλλά ας όψονται τα τέκνα Ο calfas, ήθελε να φύγει νωρίς γιατί είχε να κάνει πολυ δρόμο μέχρι το σπίτι του Ο Πασχάλης έφυγε γεμάτος ιδέες για "λοξά" εκδρομικά και συναντήσεις Εγώ με πολλές κάρτες από το μαγαζί και με μεγάλη ανακούφιση, μιας και σας άρεσε το περιβάλον. Δύο μέλη της ορχήστρας, ήρθαν αποκλειστικά και μόνο για την παρέα μας. Καλή συνέχεια για τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την ζεστή παρέα σας. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάλι θα με τραβάτε τόοσο μακρυά;
Παίδες, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πέρασα πολύ ωραία! Η Ταβέρνα καλή, τα εδέσματα καλά, η μουσική κομπανία ακόμη καλύτερη, αλλά η παρέα κάλλιστη! Άντε στην επόμενη και με τα κορίτσια μας! |
|
|||
|
|||
![]()
θα ζησω ελευθερο πουλι
και οχι κοροιδο στο κλουβι ......χικ! η παρεα τελεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γυναίκες μετά τα 40.... | Syvaris | Χιούμορ | 27 | 16-02-2011 18:08 |
Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/11/2010... | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 266 | 10-11-2010 00:51 |
«Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 18:19 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 08:03 |
Για όσους δεν έχουν μεγάλη συλλογή μουσικής στο σκληρό δίσκο | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 19-03-2009 22:50 |