![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εμμμ ποιος? Εγω εκανα δωρεα ενα καθρεπτη σε ενα τρανσαλπ που ειχα....με εφυγε οταν περασα πανω απο λαδια που ειχε αφησει ενα σκουπιδιαρικο ....Αλλιως ακομα θα απαντουσα σε ΕΔΕ....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ο σκουπιδιαραίος γάτος είχε καμία επίπτωση? Τί είπα τώρα έ? |
|
|||
|
|||
![]()
σίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγουραααααααα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι βρίσκουν θετικό τις "δωρεές" επιχειρηματιών μεγαλοπαραγοντων κτλ στα σώματα ασφαλειάς και αλλού..
Μήπως προτειμάτε κύριοι τους ιδιωτικούς στρατούς και όχι την αστυνομία του κοινου συμφέροντος??? εγω θέλω την αστυνομία στο πλάι μου και όχι απέναντί μου.. ούτε να γλύφω κάποιον θέλω... τι να πω.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμενα δεν με ενοχλη που ο πατερας η ο μητερας εκανε δορεα καθε ευρω ειναι ευπροσδεκτο ωστε οι συναδερφοι μοτοσικλετηστες τησ διας και δελτα να ειναι ασφαλεις. γιατι αν περιμενουμε απο τους υπουργους και τους βουλευτες αυτοι εχουν δοσει προτερεοτιτα σε σοβαροτερα θεματα οπως να παρουν χαρτι τουαλετας για την βουλη χχχχχχχχχχχ εκατομυρια ευρω. παπουτσια για τουσ φτοχους βουλευτες χχχχχχχχχχχ εκαρομυροια ευρω
αντικατασταση των υπηρεσιακων οχηματων των βουλευτων τα οποια ειναι παλια τεχνολογιας του 2009 με νεας τεχνολογιας κλπ και οσο για τα παιδια των διας και δελτα.... αμα σκοτοθη κανενας θα στηλουν λουλουδια στην κηδια του με συλιπιτιριο γραμμα απο ανκυλομενο χαρτη τουαλετας γιατι τοσο τα καθηκια τουσ κοστολογουν Last edited by γιαγια αρκουδα; 13-03-2011 at 08:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά υπάρχει και η άλλη εκδοχή,
ο κάθε ευκατάστατος πατέρας απασχολεί αρκετή αστυνομία για την ασφάλειά του την οποία πληρώνουμε όλοι μας. Άρα στην ουσία επενδύει στην ασφάλειά του , των δικών του και κατά προέκταση στην δικιά μας. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα παπούτσια στο «χέρι» από την ΕΛΑΣ | gsmaniac | Επικαιρότητα | 8 | 02-03-2011 17:54 |
Ταξίδι στην χώρα του μπιντέ και του περφιούμ | nikos-x | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 24 | 08-12-2010 21:01 |
Παικτης του ΠΑΟ ούρησε στην φυσούνα του "ΚΑΜΠ ΝΟΥ" | danaos | Αθλητισμός | 16 | 02-10-2010 09:49 |
Η έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία και οι πολεμικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ | cosem | Κόσμος | 6 | 04-05-2010 11:17 |
Δωρεά Βιβλίων στην Βουλή .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 2 | 14-12-2009 15:09 |