![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Kι εγω με την σειρα μου θα σταθω σε κανα δυο πραγματακια του δικου σου ποστ ετσι για να δικαολογησω τον τιτλο μου ως ''αντιρρησια''!!!!
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και οταν λες διεφθαρμενο ενα κρατος φανταζομαι δεν εννοεις μονο τα πολιτικα στελεχη του αλλα και τους πολιτες του!!! Διοτι κρατος σημαινει γη και κατοικοι σε καθορισμενη με συνορα γεωγραφικη περιοχη!! Αρα δηλαδη, οσο φταιει ο ''αρχηγος'' φταιω κι εγω ο πολιτης- στρατιωτης που δεν αντιδρω στα κακως κειμενα που ψηφιζει ο ''αρχηγος''....... παρα τα χρησιμοποιω δια ιδιον οφελος!!!! Βλεπε ρουσφετια, νομοι συμβασιουχων, φορολογικοι νομοι κομμενοι και ραμμενοι στα μετρα του κρατους και των εφοριακων που βολευουν κι εμενα να παρανομησω ομως, ετησιως και με τσαμπουκα διεκδικουμενο αυξανομενο μισθολογιο Δ.Υ. κ.λ.π. Δεν ειδα ουτε ακουσα ποτε κανενα Ι.Υ., εμπορο, Φαρμακοποιο, Δημοσιογραφο κ.α. να κατεβει στους δρομους να διαδηλωσει το 1985-2009 διαμαρτυρομενος για τις αιτησιες αυξησεις στο Δημοσιο!! Δεν ειδα επισης κανεναν να διαδηλωνει στους δρομους το 2007 για τις αυξησεις που εδωσαν οι Δικαστικοι στους εαυτους τους και 2πασιασαν τους ηδη παχυλοτατους μισθους τους. Ουτε ειδα κανεναν να διαδηλωνει εναντια στα 700,000,000 δωρου στους αγροτες το 2009!!!!!!! Τωρα κοβουν τους κ@λ@ς μας για 700.000.000 κι εμεις γκρινιαζουμε και διαδηλωνουμε.......ΤΩΡΑ!!!! Οχι τοτε!!! Ακομη δεν ειδα κανεναν να κατεβαινει στον δρομο να διαδηλωνει εναντια στον αυξημενο μισθο ενος Δ.Υ. εναντι ενος αστυνομικου, ενος πιλοτου της Π.Α. ¨η ενος πυροσβεστη!!!!! Ποιος ειναι λοιπον ο παρανομος και ο διεφθαρμενος? το κρατος που νομοθετει διεφθαρμενα ¨η εμεις που καθομαστε χωρις αντιδραση....!!αρκει εμεις να 'μαστε καλα και να χρησιμοποιουμε τους διεφθαρμενους νομους με τα παραθυρακια τους δια ιδιον οφελος??? Απόσπασμα:
Δευτερον, γιατι θεωρεις οτι επρεπε τα κινηματα (και οχι οι καταναλωτες) να σηκωνουν μπαρες για να ''καταλαβει'' το κρατος????? Δηλαδη, αν πηγαινε μια αντιπροσωπεια τους μια, δυο, τρεις.........εικοσιτρεις φορες στον αρμοδιο υπουργο, αν εκαναν και μια αγωγη κι εκλειναν την ολη παρασταση με συνεχης ενημερωσεις περι μη χρησιμοποιησης των Εθνικων δρομων λογω ακριβου διοδιου δεν θα ηταν καλυτερα? Μπορει Δημητρη μου να μην ειχαν απηχηση διοτι ο ελληνας θελει την ευκολια του, αλλα δεν μπορει το καθε κινημα να πονταρει στην καλοπερασια του Ελληνα, προσφεροντας του δωρεαν διελευσεις σε δρομους που ειτε επι πληρωμη ειτε οχι θα τους χρησιμοποιουσε, για να προωθησει τα δικα του μικροπολιτικα συμφεροντα (ΠΑΜΕ, ΚΚΕ, ΣΥΝ). Αποδειξη ειναι οτι οποιος θελει να πληρωσει ΕΝ ΩΡΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ!! ΓΙΑΤΙ?????? Πολυ απλα γιατι δεν γουσταρουν τις διασπασεις του αραγους μετωπου τους εναντια στο ''κεφαλαιο''! να φαινεται προς τα εξω οτι ολοι η Ελλαδα ειναι μαζι τους!!!! Γιαυτο και την περασμενη εβδομαδα με τον βουλευτη που ηθελε να πληρωσει σε καποια διοδια δεν τον αφησαν και μετα, οταν καταλαβαν ποιος ειναι, ειπαν οτι προπηλακισε ενα μελος του κινηματος!!!! Το οποιο μελος πηγε και στο νοσοκομειο οπου πηρε χαρτι για ''εκδορες''για να στοιχειοθετηθει ο προπηλακισμος!! Για τετοιες αθλιοτητες μιλαμε!!!! Για την περιπτωση των διοδιων, φανταζομαι εννοεις γκρεμο τους ''κοκκινους'' πολιτικους και ρεμα τα διαφορα συνδικατα, Σωματεια, κινηματα και δεν ξερω τι διαολο αλλο συμβαδιζουν με αυτους!! Με αυτους που δεν θελουν τιποτε να αλλαξει και ολα να μεινουν οπως ηταν γιατι ετσι τους συμφερει και με αυτους που απορριπτουν το Συνταγμα παρολο που βαση αυτου εκλεγουν κι εκλεγονται!!!! Λοιπον ας το παρουν αποφαση ΟΛΟΙ τους, εκει που ημασταν σαν χωρα δεν θα ξαναγυρισουμε!! Απόσπασμα:
τα χρονια θα δειξουν δημητρη, προς το παρον γ.......στε εμεις, οι γονεις!!!! Last edited by GeorgeP; 12-04-2011 at 19:38. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
συμφωνω με τον αναρχοαυτονομο..... ![]() οποιος ταξιδευει συχνα,κινδυνευει απο την ποιοτητα και τις κακοτεχνιες,των γ@μημενων εργολαβων(νταβατζηδων) της χωρας μας... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την επιβολή διοδίων στο τμήμα Κορίνθου-Πατρών, η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ενημερώνει για τα ακόλουθα:
"Σύμφωνα με τη Σύμβαση Παραχώρησης, από την επίτευξη της Τέταρτης Αποκλειστικής Τμηματικής Προθεσμίας, διόδια στο τμήμα Κορίνθου-Πατρών συλλέγονται στα ολοκληρωμένα τμήματα. Με δεσμευτική απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Τεχνικών Διαφορών, η Τέταρτη Αποκλειστική Τμηματική Προθεσμία έχει αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Ως αποτέλεσμα της απόφασης αυτής, το τρέχον σύστημα διοδίων ισχύει. Είναι γεγονός ότι έχουν σημειωθεί σημαντικές καθυστερήσεις στην πρόοδο της κατασκευής. Οι λόγοι των καθυστερήσεων αυτών - όπως έχουν επανειλημμένως τονίσει η Ολυμπία Οδός και το Ελληνικό Δημόσιο - είναι οι καθυστερήσεις απαλλοτριώσεων, αρχαιολογικών ανασκαφών, μετατόπισης Δικτύων Οργανισμών Κοινής Ωφελείας, καθώς και οι ενστάσεις κατοίκων στο ΣτΕ σε θέματα χάραξης και περιβαλλοντικά (τμήμα Μιντιλόγλι-Κάτω Αχαΐα, Λίμνη Καϊάφα). Είναι επίσης γεγονός ότι το Ελληνικό Δημόσιο έχει κάνει σημαντική πρόοδο με τις απαλλοτριώσεις το τελευταίο διάστημα, χωρίς όμως το γεγονός αυτό να μπορεί να αναπληρώσει την καθυστέρηση που έχει ήδη σημειωθεί. Για τους παραπάνω λόγους, η Επιτροπή Επίλυσης Τεχνικών Διαφορών αποφάνθηκε στις 31/03/2011 ότι υφίσταται καθυστέρηση, η οποία επηρεάζει την κρίσιμη διαδρομή του χρονοδιαγράμματος και ανέβαλε την Τέταρτη Αποκλειστική Τμηματική Προθεσμία. Συνεπώς, δεν υπάρχουν ποινικές ρήτρες αφού η παράταση που έχει εγκριθεί είναι νόμιμη και εντός των όρων της Σύμβασης Παραχώρησης, ούτε έχουν νομική και συμβατική βάση τα αναφερόμενα περί μη είσπραξης διοδίων στην Κορίνθου-Πατρών μετά από την 4η Απριλίου 2011. Η αναβολή αυτή επιδεινώνει περαιτέρω την οικονομική κατάσταση του Παραχωρησιούχου. Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα διοδίων αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του αναγκαίου σχεδίου χρηματοδότησης για την επιτυχή προώθηση του Έργου". Το μοναδικό website για όλες τις υποδομές στην Ελλάδα - και να ξέραμε τι λέει η σύμβαση παραχώρησης...... |
|
|||
|
|||
![]()
Προς "GeorgeP":
αντιπαρέρχομαι το ύφος,με απασχολούν άλλα,σοβαρότερα θέματα.Ηδη ανακοινώθηκε η απομείωση της τιμής σε πολλούς σταθμούς διοδίων ... ![]() Οποιος θέλει,πληρώνει.Οποιος αρνείται αναλαμβάνει και το προσωπικό κόστος της επιλογής του.Agent provocateur όχι στον παρόντα χώρο... Ερωτήσεις: 1.Γιατί ακόμη μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχουν υπογραφεί τα πρωτόκολλα παράδοσης/παραλαβής έργου σε μεγάλα και "επώνυμα" έργα ενώ αυτά αποδόθηκαν στην κοινή χρήση;Γιατί οι ελεγκτές του Τ.Ε.Ε. δεν τα υπέγραψαν ούτε και οι εντεταλμένοι υπάλληλοι του ΥΠΕΧΩΔΕ; ![]() 2.Δύο φορές τμήματα των εθνικών οδών υποχώρησαν ενώ οι αρχικές μελέτες σαφώς διελάμβαναν την επικινδυνότητα της κατασκευής (Μαλακάσα-Τρίπολη).Είναι αυτές οι οδοί ευρωπαϊκών προδιαγραφών;Γιατί με 5 πόντους χιόνι κόβεται η Ελλάδα στη μέση; Κατέπεσε ποτέ ποινική ρήτρα σε βάρος αναδόχου κατασκευαστή για αποδεδειγμένη κακοτεχνία; 3.Ο συντελεστής τριβής των οδοτρωμάτων είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών;Οι μεταλλικές προστατευτικές/διαχωριστικές μπάρες είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών;Γιατί τα διεγνωσμένα ως "άκρως επικίνδυνα" σημεία δεν φωτίζονται;Γιατί οι δρόμοι είναι γεμάτοι από διάσπαρτα απορρίματα άκρως επικίνδυνα (π.χ.κομμάτια από αναγομωμένα ελαστικά φορτηγών); Οι λευκές διαχωριστικές γραμμές (οριζόντια σήμανση) είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών όταν με την παραμικρή ψιχάλα γίνονται προπονητήρια πατινάζ; Προφανέστατα φίλε μου δεν έχεις παρακολουθήσει τον μακρόχρονο αγώνα της ΜΟΤΟΕ επί της παραπάνω κατευθύνσεως.Ασε λοιπόν εμάς τους "λαϊκιστές" να γράφουμε χιλιόμετρα κινδυνεύοντας καθημερινά. Μην αγχώνεσαι,στο πληκτρολόγιο ούτε διόδια έχει, ούτε ανάποδες κλισεις στις στροφές.Απο τενοντίτιδα μόνο κινδυνεύεις. Οι αριθμοί είναι δυστυχώς οι αδιάψευστοι μάρτυρες: 2.500 νεκροί κατά μέσο όρο κάθε χρόνο στην πατρίδα μας μόνο από τροχαία ατυχήματα. Χιλιάδες οι μόνιμα ανάπηροι.Δισεκατομμύρια τα κόστη των ζημιών (θετικών και αποθετικών).Οσοι ταξιδέψετε αυτές τις μέρες,δέστε τα αμέτρητα "εκκλησάκια" στα ερείσματα των οδών.Θυμηθείτε ότι κάποιοι ξεκίνησαν να πάνε στο χωριό τους για Πάσχα και άφησαν την ψυχούλα τους στη στροφή της "Παναγοπούλας",στην ευθεία των Λεχαινών, στο "108" και πάει λέγοντας Προς "Alevbas": Ουδείς γνωστικός είναι κατά των Σ.Δ.Ι.Τ. Ομως πώς εξηγείται το γεγονός ότι το κατασκευαστικό κόστος του χιλιομέτρου στην Ελλάδα είναι τριπλάσιο του μέσου κοινοτικού όρου τη στιγμή που τα κόστη αμοιβών και υλικών στην Ε.Ε. είναι ακριβότερα;Πώς; Τόσα δις ευρώ που δόθηκαν μέσω των περιβόητων "πακέτων στήριξης" για την κατασκευή υποδομών, που πήγαν; Και για να είμαι σαφής: εικόνα από χώρο "ανάπαυσης" σε επαρχιακό γερμανικό δρόμο.Το κοινόχρηστο w.c. ήταν πεντακάθαρο με χαρτί υγείας και υγρό σαπούνι.Υπήρχαν παγκάκια για να κάτσουν οικογένειες.Ο χώρος ήταν φωτεινός και σημαινόμενοςη.Παντού καλαθάκια απορριμάτων.Φυσικά όλα τα παραπάνω ήταν δωρεάν.Στη Γερμανία δεν υπάρχουν διόδια πουθενά... Ναι,αυτό το σκηνικό το πληρώνω ευχαρίστως, πολύ ευχαρίστως. Ανεβαίνοντας από Βενετία προς Αυστρία-Γερμανία:χιόνι παντού αλλά το οδόστρωμα είχε πρόσφυση γυαλόχαρτου,προσέξτε σήμανση, προσέξτε διαχωριστικά,προσέξτε Λ.Ε.Α.Κόστος για 300 περίπου χιλιόμετρα 21 ευρώ.Ναι,τα έδωσα ευχαρίστως |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Προσπαθούμε να πείσουμε για την αβρότητα των πολιτικών μας και των εργολάβων απ' τη μία, και την κουταμάρα των πολιτών, ως μη εχόντων κρίση, παρά μόνο ραγιάδικα κατάλοιπα απ' την άλλη ... Ας μπουν επιτέλους τα πράγματα επί της ορθής και αντικειμμενικής βάσεως. |
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Απόσπασμα:
Αγαπητε συναδελφε, απαντησα στις ''πηγές'' απο οπου πηρες τις πληροφοριες που οπαραθετεις και οχι σε εσενα προσωπικα!!! Λεω τις ''πηγες'' σου διοτι ειναι φανερο οτι, λογω επαγγελματος σου. δεν μπορεις να ξερεις με τι υλικο π.χ. κατασκευαζοντουσαν οι δρομοι επι ΤΕΟ και με τι τωρα!! Το ποστ σου ηταν η αφορμη και οχι η αιτια, και φυσικα δεν εχω κανενος ειδους διαθεση να μιλησω σεσενα προσωπικα με ''υφος''. Το υφος μου παει σε αυτους που πρωτοεγραψαν/δημοσιευσαν/ειπαν αυτα που εσυ εγραψες!!!! Απόσπασμα:
Αν δεν δωσεις παραδειγματα και αποδειξεις γιαυτα που παραθετεις πως μπορει κανεις να βγαλει συμπερασμα δια το πραγματικον αυτου? Διοτι εγω ξερω π.χ. οτι παραδοση/παραλαβη συμβαινει σε αναθεσεις εργου απο το κρατος σε ιδιωτη και παραλαβης αυτου παλι απο το κρατος αμα την αποπερατωση του! Εδω δεν εχουμε τετοια περιπτωση!!! Απόσπασμα:
Απ!!! Εδω φιλε μου ειναι τελειως λαθος οι πηγες σου και σκοπο εχουν την παραπληροφορηση του κοσμου για να βρουν πατηματα τα διαφορα ''κινηματα''!! Και χωρις υφος στο λεω!!! Η Μαλακασα και η Τριπολη, τα δυο σημεια που υπεχωρησαν, δεν ειναι λαθος του ιδιωτη κατασκευαστη διοτι οταν συνεβηκαν τα γεγονοτα αυτα τους συγκεκριμενους δρομους τους κατασκευαζε το ΥΠΕΧΩΔΕ μεσω ιδιωτικης εταιρειας φυσικα κι εκμεταλευοταν ομως το ιδιο!!!!! Συγκεκριμενα, στην Μαλακασα, το κρατος για να κανει φτηνα την δουλεια του παρεβλεψε φυσικα φαινομενα τα οποια συμβαινουν στην περιοχη απο αρχαιοτατων χρονων!!! Δηλαδη, η Εθνική Οδός έχει κατασκευαστεί, στο σημείο που έγινε η κατολίσθηση, πάνω σε παλαιά κατολίσθηση, η ηλικία της οποίας είναι πολύ μεγαλύτερη απ΄αυτην της σιδηροδρομικης γραμμης. Δες την μελετη του ΕΜΠ εδω http://www.metal.ntua.gr/uploads/3143/ekdromi_2004.pdf σελ. 6-7. Κατολισθησεις στο συγκεκριμενο σημειο στην Μαλακασα, το τελευταιο φαινομενο αρχισε αν θυμαμαι καλως το 1995 και τελειωσε μετα απο 2-3 χρονια, συμβαινουν συχνα! Οταν πηρε το εργο ο ιδιωτης το πρωτο μελημα του ηταν να μην εχει επιδραση στον δρομο αυτο το φαινομενο αν και οταν ξανασυνεβαινε!! Ετσι προεβηκε σε καταλληλη στηριξη του υπεδαφους αλλα και, ΚΥΡΙΩΣ, παροχετευση των υπογειων νερων σε άλλο σημειο!! Για το σημειο στην Εθνικη οδο Κορινθου-Τριπολης ο ιδιωτης μολις πηρε την εκμεταλευση του δρομου απλα κατασκευασε (δεν ξερω αν εχει ηδη τελειωσει) νεο δρομο που παρακμπτει το σημειο αυτο! Αυτα τα δυο γεγονοτα εγω τα ονομαζω κερδος για εμενα και απαραιτητα διοδια για την τσεπη μου!!! Αρα καλως πληρωνω!!! Απόσπασμα:
Οχι ποτε, διοτι απλα ποτε δεν κυνηγησε κανεις (μας) κανεναν απο αυτους!!!! ![]() Απόσπασμα:
Ο συντελεστής τριβής των οδοτρωμάτων που κατασκευαζουν εκ νεου οι ιδωτες ειναι ισαξιος του Γερμανικου τουλαχιστον!! Κια λεω ''που κατασκευαζουν εκ νεου '' διοτι εχουν παραλαβει και τμηματα τα οποια ειναι ''παλιας κοπης'' απο το ΥΠΕΧΩΔΕ! Ομως αν ταξιδευεις συχνα θα εχεις διαπιστωσει οτι στα ''παλαιας κοπης '' τμηματα π.χ. στον δρομο Κορινθου-Τριπολης εχουν διαπλατυνει και στρωσει με νεο Γερμανικων προδιαγραφων ασφαλτοταπητα πολλα απο τα χιλιομετρα του.....και συνεχιζουν!!! Επιπλεον τουνελς ανοιγονται, με αντιολισθητικους ασφαλτοταπητες, εκει που υπηρχαν επικυνδυνες στροφες παρακαμπτωντας τες!!!! Μιας και απο το 1994 πηγαινοερχομαι στην μανη, αυτα τα γεγονοτα εγω τα ξανα-ονομαζω κερδος για εμενα και απαραιτητα διοδια για την τσεπη μου!!! Αρα καλως πληρωνω!!! Απόσπασμα:
Προφανως αγαπητε συναδελφε μεταφερεις αλλουνου ανθρωπου γραπτα ο οποιος προσπαθει να τεκμηριωσει ανυποστατα πραγματα!! Και παλι δεν το λεω για να σε προσβαλλω!!! Απαντω λοιπόν στον αθλιο αυτον ανθρωπο προκαλωντας τον να μας πει σε ποιο σημειο των εθνικων οδων οι οποιες ελεγχονται/κατασκευαζονται εκ νεου/ ανακατασκευαζονται απο ιδιωτες εχουν δει απορριματα διασπαρτα, και λευκες διαχωριστικες γραμμες οι οποιες γλυστρανε στην παραμικρη ψιχαλα??? Αυτα ανηκουν στους δρομους που ακομα ελεγχονται απο το κρατος και οχι απο ιδιωτες!! Αν ''εγραφε'' κμ ο γραφων αυτα τα πραγματα θα διαπιστωνε οτι στις εθνικες οδους οι οποιες ελεγχονται/κατασκευαζονται εκ νεου/ ανακατασκευαζονται απο ιδιωτες κυκλοφορουν κατι λαχανι βαν τα οποια ειναι στον δρομο για να ελεγχουν μεταξυ άλλων και αυτα τα οποια αναφερει ο γραψας το αρθρο (ειμαι σιγουρος οτι δεν εισαι εσυ) ουτως ωστε να τα μαζεψουν σε χρονο dt!!!!!!!! Οι μεταλλικες μπαριερες, που κοβουν σαν μαχαιρια, εχουν αντικατασταθει με τσιμεντενια στηθαια οπως γινεται σε ολη την ευρωπη!! Οπου δεν εχει γινει ακομη να εισαι σιγουρος οτι στα επομενα χρονια θα εχει γινει παντου σε ολους τους δρομους που ελεγχονται/κατασκευαζονται εκ νεου/ ανακατασκευαζονται απο ιδιωτες!!! Στην Γαλλια τους πηρε 20 χρονια να κανουν αυτην την αλλαγη, μην περιμενουμε στην ελλαδα να γινει σε 5!!! Απόσπασμα:
Αγαπητε μου συναδελφε, οταν εσυ γινοσουνα μελος της ΜΟΤΟΕ εγω αποχωρουσα μετα απο 10 χρονια σε αυτην!!!! Ξερω πολυ καλα τους ''αγωνες'' της οπως ξερω και πολυ καλα καποιους ''καγκουρες'' μελη της!!!! Οσο για τα κμ που αναφερεις πρωτα φτασε τα 650,000κμ που εχω στην πλατη μου, κινδυνευσε οσο εγω κατα την διαρκεια τους και μετα ελα να μου μιλησεις για ''λαικιστες που γραφουν καθημερινα κμ''!!! Απόσπασμα:
Πολυ σωστα τα λεει η ΜΟΤΟΕ και οποιοι αλλοι, ομως ξεχνανε να διευκρινησουν οτι αυτοι οι 2500 νεκροι ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥς ΠΑΛΙΟΥς ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ!!! Διαβασε τα αιτια εδω http://motosikleta.gr/forum/index.php?topic=387.0 εδω τα επισημα στατιστικα στοιχεια Πουθενα δεν αναφερεται ''Εθνικος δρομος''!! Αλλοι λογοι συντελουν στους 2500 νεκρους ετησιως, η μεθη, το αντικανονικο προσπερασμα κ.α. Γιατι κατηγορουμε λοιπον τους ιδωτες???? Απόσπασμα:
Αν και απαντας στον "Alevbas" παιρνω το θαρρος και απαντω εγω στα δυο αυτα σημεια μιας και σε αυτο το πρωτο αναφερθηκα κι εγω σε προηγουμενο ποστ μου. Η Γερμανια αγαπητε συναδελφε ειναι άλλη χωρα με άλλη νοοτροπια και αλλη οδηγικη διαπεδαγωγηση!! Στην Γερμανια π.χ. για να απρεις διπλωμα οδηγεις 10 ημερες σε κανονικη κινηση και δρομους και μονο σε simulator δεν σε βαζουν. το ιδιο συμβαινει και στους δρομους της! Αν δει Γερμανος πολιτης άλλον Γερμανο πολιτη να πεταει κουτακι αναψυκτικου στο παρκινγκ θα τον στειλει στον θαλαμο αεριων!! Εδω??? απλα το τρως στο κρανος σου αφου το πεταει ο νταλικιερης ¨η η τσαπερδονα συνοδηγος απο το παραθυρο του αυτοκινητου!!! οταν πας ομως σε παρκινγκ στην ισπανια το ιδιο φαινομενο, πιο περιορισμενο ομως, θα αντιμετωπισεις!!! Στην Γερμανια ΝΑΙ δεν υπαρχουν διοδια αλλα, πληρωνει διοδια σε δρομους που περνανε μεσα απο δαση και περιοχες φυσικου καλους αλλα πληρωνει και καθε χρονο ποσα που υπερβαινουν και τα 500ε. Εδω μπορεις να υπολογισεις τι θα πληρωνες http://www.kfz-steuer.de/ κι εδω η νομοθεσια τυος http://www.cfe-eutax.org/taxation/road-tax/germany Mετεφερε το στην ελλαδα αυτο και πες στον νησιωτη της Ικαριας π.χ. να πληρωνει καποιο ποσο καθε χρονο για χρηση δρομων Εθνικων που στην Ικαρια δεν υπαρχουν!!! Γιαυτο λοιπον αααααλλο Γερμανια κι αλλο Ελλαδα!!! Απόσπασμα:
Εχεις ανεβει με χιονι τωρα τελευταια το Αρτεμισσιο? Θυμασαι τι συνεβαινε εκει πριν παρει τον δρομο ο ιδιωτης??? ξερεις τι συμβαινει τωρα???? Ρωτα κι εμενα που πηγαινοερχομαι στην Μανη!!!! Γιαυτο, και το λεω με καθε φιλικη διαθεση, πριν μεταφερουμε τα λεγομενα άλλων ¨η ακομα και τις δικιες μας εμπειριες απο παρελθοντα ετη καλο θα ηταν να διαπιστωνουμε ιδιοις ομασι του τι συμβαιινει!!!
Last edited by GeorgeP; 13-04-2011 at 15:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι δρόμοι σε πολλές χώρες έχουν ιστορία δεκαετιών, έχουν <βγάλει> την κατασκευή τους και πληρώνεται μόνο η συντήρηση. Αλλού πληρώνεις νταβατζιλίκι έναν κολοδρομο μόνο επειδή πέρνα μέσα από δάσος ΄η ορεινό πέρασμα δηλαδή πληρώνεις ουσιαστικά την φυσική ομορφιά και όχι τον δρόμο…θέλουμε μήπως κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα ??? Έχουμε σώας τας φρένας?????
Υπό κρατική διαχείριση τα λεφτά των υποδομών φαγώθηκαν και οι δρόμοι ήταν καρμανιόλες. Τώρα αυτό ευτυχώς αλλάζει, αλλά με επιπλέον κόστος μιας και τα φαγωμένα δεν γυρνάνε πίσω. Έχει κάποιος υποβάλλει υλοποιήσιμη πρόταση για το πώς θα κατασκευάζονται, συντηρούνται και επιτηρούνται οι δρόμοι??? Τζάμπα? Θα πληρώνουν άλλοι? Τα κορόιδα στα νησιά και στα χωριά που πληρώνουν π.χ. και τις αστικές συγκοινωνίες των Αθηναίων ??? Επί της πραγματικότητας κύριοι του <<δεν πληρώνω>> έχετε κάτι να προτείνετε, να δείξετε, να φτιάξετε ΄η όλα στην καταστροφή μπας και πέσει επιτέλους ο καπιταλισμός και γίνεται κυβέρνηση κι εσείς??? Εκτός από κομματικό συμφέρον με αντιδραστικές κινητοποιήσεις μερικών αφελών και τζαμπαζτιδων υπάρχει κάτι σοβαρό και άξιο λόγου??? Είναι συμπτωματικό ότι με την ισοπέδωση που προκαλεί το <<δεν πληρώνω>> θάβονται οι φωνές που καταδεικνύουν τα πραγματικά προβλήματα ΄η και πιθανές διαπλοκές όπως π.χ. η τοποθέτηση των σταθμών διοδίων στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να ωφελούνται οι Λαρισαίοι…κ.α. Επίσης για όσους νομίζουν ότι σε δυσμενείς καιρικές κλείνουν από ατυχήματα μόνο οι Ελληνικοί δρόμοι …μια τελευταία καραμπόλα made in Germany με 8 νεκρούς (80αυτο…τα 20 καμένα)TA NEA On-line - Καραμπόλα με οκτώ νεκρούς στη Γερμανία λόγω αμμοθύελλας Άλλο είναι να περνάς σε ένα δρόμο που είχε χιονίσει, έχει σταματήσει η χιονόπτωση και τον έχουν καθαρίσει (αυτό γίνεται και εδώ) και άλλο να πέφτεις σε χιονοθύελλα ...εκτός εάν έχει περάσει κάποιος τις Άλπεις με χιονοθύελλα και συνοδηγό τον …Γκελερ !!! (οπότε το χιόνι στεκόταν στον αέρα, πέρναγε σε άλλη διάσταση… κλπ..-) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νομίζω (σουφλί) τον λέγανε......Δώρο κατασκευαστικής..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από πού κατάγεται αυτός ο <κύριος> ???
|
|
|||
|
|||
![]()
μα.... νομιζω απο καπου κοντα στον αξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη.................
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 07-07-2010 23:56 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 11:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 22:55 |
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Χρήσιμα | 4 | 19-11-2009 01:20 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |