![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω πιστευω οτι ο φιλος εχει ξεκινησει λαθος.
Δε το ξερω το παλικαρι αλλα νομιζω οτι δεν εχεις κατι συγκεκριμενω στο μυαλό του. Απλα το θελει ματ. Στην τελευταια φωτο δε μου αρεσει το μηχανακι. Ειδικα ο κολιες της εξατμισεις που ειναι ακομα νικελ, χαλαει ολοι την εξατμιση γιατι τραβαει το ματι πολυ. Εν το μεταξυ η φωτο δεν δειχνει τη χρωμα ειναι το ψαλιδι κ το διαφορικο. Αν ειναι ακομα ασημι, τοτε το μηχανακι δεν ειναι μαυρο ματ αλλα διχρωμια ασημι με μαυρο ματ. Γνωμη μου ειναι οτι αν κανει το κολιε της εξατμισης μαυρο, βαλει δυο καπακια carbon στις κεφαλες κ αλλα δυο καπακια carbon στο ψαλιδι κ στο διαφορικο κ βαλει τα καγκελα για τις μπαγκαζιερες (σε μαυρο παντα) ωστε το μηχανακι να γεμίση λιγο πισω, θα ειναι πολυ καλο. Επισης θα γινοταν ακομα καλυτερο αν επαιζε με αποχρωσεις του μαυρου σε μερικα κομματια τις μηχανης. Ας πουμε, μαυρο ματ με καποια φιλετα αυτοκολλητο καρμπον της 3Μ η μαυρο ματ σε συνδιασμο καποια κομματια μαυρα γυαλιστερα. Εχει πολυ δρομο μπροστα του ακομα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Αυτο ειναι γυφτια δηλαδη? ![]() ...που εχει βαψει ο ανθρωππος ακριβως οτι πρεπει και τιποτα παραπανω....?μια carbon εξατμιση να του βαζε και ηταν κομπλε! Δεν ειναι μαμαω all blak αυτο?μην τρελαθουμε.... Last edited by giamil; 07-07-2011 at 17:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα παντως φιλε μου, μου αρεσει αρκετα
![]() Γυφτια δεν το λες σε καμμια περιπτωση. |
|
|||
|
|||
![]()
Άψογο!!
![]() Και επειδή όπως σε όλα τα θέματα οι απόψεις είναι σαν τις κ#%^#*δες όλοι έχουν από μία,εγώ έχω να πω ότι εάν αρέσει στον κάτοχο τότε εμάς απλά μας περισσεύει... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Παντως το συγκεκριμενο επεσα πανω του στο καρ και πωλειται 18.000 αν τον ενδιαφερει κανεναν... |
|
|||
|
|||
![]()
εμενα παντως μου αρεσει.
|
|
|||
|
|||
![]() Αστέρι . ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σχεδον αυτο,θα ειναι και το αποτελεσμα,γιατι κατι τετοιο ειχα εξ'αρχης στο μυαλο μου.....
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW R1150GS - BRUTAL EDITION! | HERC | Διάφορα | 21 | 31-01-2011 21:40 |
pacman limited edition!!! | GEO_K | Αστεία Video | 10 | 29-01-2011 00:51 |
BMW S1000RR Carbon Edition!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 0 | 18-12-2009 20:22 |
Wikipedia new edition | zastava | Χιούμορ | 3 | 19-10-2009 13:17 |
Yamaha R1 Limited Edition | skippybi | Άλλες εταιρίες | 5 | 27-09-2009 23:15 |