![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Είσαι οκ ... ο έμπορος ενημερώθηκε ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα κ απο εμενα θα ηθελα να αλλαξω την πισω δισκοπλακα...Ευχαριστω..
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
O έμπορος ενημερώθηκε ... Τηλεφωνήστε για ραντεβού ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
..Συντομα με βλεπω στη λιστα, για πληρες πακετο δισκων και τακακιων..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω μια δισκοπλακα για πισω AFRICA TWIN XRV 750 1998(χωρις τοποθετηση)
|
|
|||
|
|||
![]()
Η δισκόπλακα ήρθε (πριν απο κανα μήνα !) και την τοποθέτησα.
Ο κ. Περιστερας άψογος επαγγελματίας. Δυστυχώς η μηχανή έχει να κινηθεί πάνω απο μήνα. Πήγε λοιπόν ο σκύλος μου και...ούρησε την δισκόπλακα και αυτή σκούριασε απο το κακό της !!! Επανέρχεται εύκολα όμως με λίγο συρματόβουρτσα. Προσοχή : Brembo - σκύλος (ράτσα ζαγάρι) 0-1 !!!! |
|
|||
|
|||
![]()
το τρεναρισα όσο μπορούσα αλλά τελικά δεν πάει άλλο..οπότε μιλάμε για ελαστικά καθώς κ δισκοπλακες μπρος-πίσω!!
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
O έμπορος ενημερώθηκε ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά οι δισκόπλακες αυτές ταιριάζουν και σε μοντέλα R1200GS από το 2008 και μετά;
Kάνοντας μία ερευνα καθότι πλησιάζει και σ'εμένα η ώρα αλλάγης ,μου είπαν ότι τα μοντέλα από το 2008 και μετά φοράνε διαφορετικές δισκόπλακες . Ακριβότερες από τα παλιότερα μοντέλα ,πάνε μαζί με τις βίδες και οτι η Brembo δεν βγάζει παρά μόνο της Μαμά τις οποίες μπορεί κανείς να τις προμηθευτεί από την ΒΜW (αφού τις πληρώσει για χρυσές). Ισχύει ;Έχει αλλάξει κανείς δισκόπλακες σε R1200GSΑ 08 και μετά; |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 19:38 |
Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 1080 HELMET/ΜΟΤΟRSPORT | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 54 | 11-11-2011 20:45 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 18:31 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 22:58 |