![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύχρονη & Πάντα ευτυχισμένη!! Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένειά σου
|
|
|
|||
|
|||
![]() Πολύχρονη Ξανθή ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ξανθη χρονια πολλα και καλα!
Να εισαι παντα ετσι! Χαμογελαστη και ακουραστη συνοδηγος! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλοί μου φίλοι, από την πλευρά μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και υπόσχομαι να προσέχω την Ξανθούλα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Στην πιο unstoppable συνοδηγο...ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ να εχεις υγεία και ευτυχια με την υπέροχη οικογενεια σου..
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια Πολλά Ξανθούλα και καλά γερή κι ευτυχισμένη
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύχρονο το άξιο κορίτσι της παρέας μας!
Άντε βρε Ξανθούλα, πάντα με το γλυκό χαμόγελο στα χείλη !!! . |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύχρονη Ξανθή.
Είναι καλό να κάνεις παρέα με χαρούμενους ανθρώπους, είναι μεταδοτικό. Σου εύχομαι να παραμείνεις όπως πάντα γελαστή. |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά είστε όλοι καταπληκτικοί, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας..........
![]() ![]() Η εκδρομή στο Συρράκο ήταν μεγάλο δώρο, πανέμορφα τοπία, πολύ καλό φαγητό και φανταστική, ζεστή, εγκάρδια και γελαστή παρέα. Περικυκλωμένη από φίλους παλιούς αλλά και νέους πέρασα υπέροχα. Από τα καλύτερα γενέθλια............ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν ζήλεψα....
![]() 27 Σεπτεμβρίου έχω γενέθλια.... ![]() Περιμένω εκδρομή GSFORUM.....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρόνια Πολλά Ξανθή (frits). | HAWK_46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 33 | 25-09-2010 22:02 |
| Χρόνια πολλά στην Αγλαΐα ................. | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 22-12-2009 13:21 |
| Χρόνια πολλά στην Αννα................. | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 13-12-2009 14:32 |
| Χρόνια πολλά ,στην Αμαλία ......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 6 | 10-07-2009 20:06 |
| Χρόνια πολλά στην Νίκη!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 27-04-2009 16:59 |