![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ.............. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
έχουμε και λέμε:
μαύρη Λίτσα Η-λίιι-ας Τάαα-κκ-ηηης. . . ξεχάσατε μου φαίνεται πως έβγαλα κι εγώ φωτογραφίες.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΩΤΟΓΡ. ΜΗΧΑΝΗ ?????????? ΚΑΗΚΑΜΕ ΗΛΙΑ |
|
|
|||
|
|||
|
Στάκα-στάκα να πάω σπίτι και θα λογαριαστουμε.
Μανωλιδου εεε? της μοιάζει εεε? |
|
|
|||
|
|||
|
ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ.......... ![]() ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΥΛΙΑΝΗ ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ...........
ΕΠΙΑΣΕ Η ΒΡΟΧΗ ...............ΠΟΛΥ ΒΡΟΧΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ..........ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..................................... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίες φωτογραφίες και καλή παρέα, μπράβο Τάκη, πάντα τέτοια, η ηπειρωτική Ελλάδα σας ξαναπεριμένει.........................................
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα ένα πουλάκι μου είπε πως πνιγόσασταν και είχατε αποκλειστεί σε ένα καφενείο!!
![]() ![]() Μπράβο Τάκη και Παναγιώτη, ωραία παρέα και ωραίες φωτογραφίες, παρά την αντίθετη γνώμη του καιρού το φχαριστηθήκατε το ταξιδάκι σας! Περιμένω και τις λεπτομέρειες από κοντά! |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο Παναγιώτη και Τάκη!!! Άξιοι ταξιδευτές! Πολύ όμορφα μέρη!!! Με το καλό και η επόμενη!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Του Αγίου Πνεύματος... στο Φιόρο του Λεβάντε !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 179 | 24-06-2011 00:02 |
| Positive Energy: κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στις Σέρρες | MARK | Ελλάδα | 9 | 19-01-2010 13:17 |
| Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος. | Arkas | Ελλάδα | 6 | 08-06-2009 19:23 |
| Χρόνια πολλά του Αγίου Πνεύματος!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 4 | 08-06-2009 13:02 |
| Φωτο και Εντυπώσεις από το Τριήμερο.... | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 11 | 06-03-2009 01:17 |