ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΤΟ ΥΠΟΠΛΑΙΣΙΟ 1200gs 07 - HELP!!
Συνάδελφοι βοήθεια, στα 31000χλμ και έχοντας την μοτοσικλέτα την οποία και αγόρασα καινούργια από τον αντιπρόσωπο της Θεσσαλονίκης ανακάλυψα ρωγμή σπάσιμο στο λαμακι το οποίο συνδέει το υποπλαισιο με το κιβώτιο ταχυτήτων (Φώτο) χωρίς κακομεταχείριση ή πτώση της μηχανής???. Όλοι (οι άνθρωποι της BMW εννοώ) απορούσαν και καλά πως έγινε τέτοιο πράγμα κ.τ.λ. Εν τέλη καλύπτουν το 50% της αξίας του ανταλλακτικού και θέλουν 1200 ευρώ για να μου αλλάξουν το ελαττωματικό πλαίσιο??? Απαράδεκτο!! Εγώ φυσικά αυτό δεν το δέχομαι και θα τους κυνηγήσω όσο πάει….
Το έψαξα λίγο μήπως βάλω κανένα μεταχειρισμένο αλλά μηχανικοί που ασχολούνται με τέτοια μηχανάκια μου λένε ότι το έχουν ξαναδεί και ότι δεν είναι επικίνδυνο, εν ολίγης μου λένε ότι εφόσον η μηχανή δεν έχει πέσει να το αφήσω καλύτερα όπως είναι…
Αναζητώ λοιπόν συμπάσχοντες προς ανταλλαγή απόψεων. Ευχαριστώ.
Υ.γ. επικοινώνησα με φίλο μου στην Στουτγάρδη Γερμανίας τον ενημέρωσα πλήρως και τον παρακάλεσα να έρθει σε επαφή με την BMW MOTORRAD. Η απάντηση της εταιρίας ήταν η πλέον λογική και αναμενόμενη:
< πραγματοποιείτε έλεγχος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και εφόσον η ρωγμή δεν έχει προκληθεί από ατύχημα-πτώση το ανταλλακτικό (κωδ. Ανταλλακτικού
46517706358) και η εργασία καλύπτεται 100% από την εταιρία ανεξαρτήτως ισχύος της εγγύησης και η μοτοσικλέτα επιδιορθώνετε άμεσα!!>
|