GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-07-2011, 13:09
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!! (ΙΟΥΝΙΟΣ 2011)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
στις φωτογραφιες που ο γιωργος με το γνωστο χιουμορ του παρουσιασε,δυστυχως δε φαινεται τι προηγηθηκε των σκηνων των φωτογραφιων,αν και σε μερικες απο αυτες φαινεται οτι "πολιτες" επιτιθενται στους αστυνομικους!
και επειδη βλεπω μια ευαισθησια στους μεγαλυτερους σε ηλικια συμπολιτες μας να θυμισω ενα περιστατικο οπου ενω αστυνομικος της διας συλλαμβανει κακοποιο που εκεινη τη ωρα κανει διαρρηξη σε αυτοκινητο,εξαγριωμενη πηγαινει και τραβολογαει τον αστυνομικο "ρε αλητη,ασε το παιδι ησυχο"κτλ δινοντας την ευκαιρια στο συνεργο να πλησιασει και να τιναξει τα μυαλα του αστυνομικου στον αερα!
εγω αυτη την κυρια θα προτιμουσα να την αφησει στον τοπο ο αστυνομικος...
τελειωνω με μια σοφη εκφραση που ο φιλος μου ο γιωργος ειμαι σιγουρος οτι ενστερνιζεται!"οποιος νυχτοπερπατει λασπες και ##### πατει"
Απόσπασμα:
αυτοι ως αντιπολιτευση ειναι υπερ της "αναρχιας" και αν(θεωρητικα παντα) ερχονταν στην εξουσια θα ηταν ο ορισμος των φασιστων!

Κανενα σχολιο για τους ''ερμαφροδιτους'' του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλης εκεινον τον ΑΕΡΓΟ (δεν εχει ουτε μια ημερα εργασιας), παρακατιανο, που μιλαει για τον φτωχο λαο και τα δεινα του αλλα ο ιδιος νοικιαζει σουιτες των 14000ε (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=27052&catid=9) εχουμε????

Last edited by GeorgeP; 07-07-2011 at 13:22.
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 15:06
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
αυτοι ως αντιπολιτευση ειναι υπερ της "αναρχιας" και αν(θεωρητικα παντα) ερχονταν στην εξουσια θα ηταν ο ορισμος των φασιστων!

Εγώ ξέρω ότι αντιεξουσιαστής στην εξουσία είναι ο ΓΑΠ.

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω ρε Κώστα είναι για ποιό λόγο είσαι μονίμως των άκρων όταν αφορά τη δράση των ΜΑΤ;!

Οταν με τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ έπιασαν τους "στοιχηματατζήδες", πόσο δύσκολο είναι να μαντρώσουν τους "μπαχαλάκηδες"; Αυτό δε σου προκαλεί καμία έκπληξη;!

Η δράση των "μπαχαλάκηδων" με ενοχλεί κι εξανίσταμαι, αλλά αυτοί είναι χουλιγκάνοι, αλήτες, πρεζόνια, παρακρατικοί, όπως θες πες τους.
Αλλά η αστυνομία είναι συγκροτημένη δύναμη που οφείλει να ενεργεί με κανόνες. Να τους πιάσουν και να τους χώσουν μέσα, κι αν όντως υπάρχουν και καλόπαιδα πλουσίων να μας πουν τα ονόματά τους.

Δεν είναι δυνατόν σε κάθε κινητοποίηση να τα κάνουν μπάχαλο και να πέφτουν τα γκλομπ των ΜΑΤ όπου να'ναι.

Να βγουν να πουν καθαρά, δε μας επιτρέπουν να τους πιάσουμε γι'αυτό και γι'αυτό το λόγο.

Αλλιώς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να σπάνε κεφάλια.

Οσο για το Γερμανό ηλικιωμένο που έχασε το μάτι του, αν αποδειχτεί ότι δε συμμετείχε σε φασαρία, θα τον πληρώσουν χρυσό.
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 15:10
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων

Κανενα σχολιο για τους ''ερμαφροδιτους'' του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλης εκεινον τον ΑΕΡΓΟ (δεν εχει ουτε μια ημερα εργασιας), παρακατιανο, που μιλαει για τον φτωχο λαο και τα δεινα του αλλα ο ιδιος νοικιαζει σουιτες των 14000ε (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=27052&catid=9) εχουμε????

Είσαι σίγουρος ότι δεν τα πλήρωσε καμιά ιδωτική ασφάλεια; Διότι κι η αδερφή μου πριν δύο χρόνια 10 χιλιαρικάκια πλήρωσε, είχε όμως ωραιότατο παλιό ασφαλιστικό συμβόλαιο, με δική της συμμετοχή 1.000 ευρώ.

Που ακριβώς έχουν κολλήσει ένσημα ΓΑΠ, Σαμαράς, Παπαρήγα,Μπακογιάννη; Είναι πολλοί οι πολιτικοί μας που δεν είναι Γκρούεζες;!
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 16:29
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Είσαι σίγουρος ότι δεν τα πλήρωσε καμιά ιδωτική ασφάλεια; Διότι κι η αδερφή μου πριν δύο χρόνια 10 χιλιαρικάκια πλήρωσε, είχε όμως ωραιότατο παλιό ασφαλιστικό συμβόλαιο, με δική της συμμετοχή 1.000 ευρώ.

Που ακριβώς έχουν κολλήσει ένσημα ΓΑΠ, Σαμαράς, Παπαρήγα,Μπακογιάννη; Είναι πολλοί οι πολιτικοί μας που δεν είναι Γκρούεζες;!
που τον θυμηθηκες ρε θηριο αυτον????
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 16:52
Vagelis Gar Ο/Η Vagelis Gar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Τρίκαλα
Μoto: Γριά

Αυτό το βίντεο δημιουργήθηκε εξ'ολοκλήρου από τον Andreas Alter, ο οποίος κατέχει και τα πάσης φύσης πνευματικά δικαιώματα!! Κατά τον δημιουργό, οποιοσδήποτε διαμοιρασμός του συγκεκριμένου οπτικοακουστικού υλικού, είναι όχι μόνο ΘΕΜΙΤΟΣ αλλά και ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΤΡΕΑ!!!

Syntagma 29/06/2011 on Vimeo
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 17:50
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό το βίντεο δημιουργήθηκε εξ'ολοκλήρου από τον Andreas Alter, ο οποίος κατέχει και τα πάσης φύσης πνευματικά δικαιώματα!! Κατά τον δημιουργό, οποιοσδήποτε διαμοιρασμός του συγκεκριμένου οπτικοακουστικού υλικού, είναι όχι μόνο ΘΕΜΙΤΟΣ αλλά και ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΤΡΕΑ!!!

Καταπληκτικη δουλεια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΤΡΕΑ!!!
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 17:57
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων

Γιώργος Αυτιάς: Και έχετε κάνει πολλές δουλειές, έτσι δεν είναι;

Γιώργος Παπανδρέου: Πολλές δουλειές έχω κάνει, πολλών ειδών δουλειές, και ως φοιτητής, και ως μετανάστης.

Γιώργος Αυτιάς: Όπως;

Γιώργος Παπανδρέου: Να σας πω, όλες τις δουλειές έχω κάνει στην Σουηδία, με τους περισσότερους μετανάστες, ήμασταν καθαριστές. Έχω καθαρίσει την μισή Στοκχόλμη.

Στον Καναδά ήμουν κηπουρός, δούλεψα σε βενζινάδικο, υλοτόμος, οικοδόμος, σε εργοστάσιο τσιμέντων, έχω δουλέψει ελαιοχρωματιστής, στην Αμερική έχω δουλέψει σε εστιατόριο όπου μαγείρευα και, στην Αγγλία, δούλευα σε τουριστικό γραφείο. Και βεβαίως, έχω δουλέψει και ως καθηγητής κοινωνιολογίας σε διάφορα ιδρύματα.
...................................................................................................

Γιώργος Παπανδρέου: Είναι πολύ δύσκολο να πιάσει το χέρι σου, να μπει στη λογική της δουλειάς. Εγώ ξεκίνησα, την πρώτη μου δουλειά στα 16. Είναι άλλο, να έχουν πιάσει δουλειά τα χέρια σου, να έχεις πάρει τον πρώτο σου μισθό, να ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Και είναι άλλο, στα 30 σου, να μην έχεις δουλειά.

Γιώργος Αυτιάς: Από τα 16 ένσημα κ. Πρόεδρε;

Γιώργος Παπανδρέου: Από τα 16 δεν είχα πάρει ένσημα εκεί, στο βενζινάδικο που δούλευα δεν πήρα ένσημα, δεν υπήρχε η διαδοχική ασφάλιση.

Γιώργος Αυτιάς: Το πρώτο μεροκάματο το θυμάστε;

Γιώργος Παπανδρέου: Το πρώτο μεροκάματο ήταν 2 δολλάρια την ώρα επί 8 ώρες, δηλαδή 16 δολλάρια.

Γιώργος Αυτιάς: Επί 8 ώρες, στην Αμερική ήταν αυτό ή στη Σουηδία;

Γιώργος Παπανδρέου: Στον Καναδά.

Γιώργος Αυτιάς: Στον Καναδά ήταν.

Γιώργος Παπανδρέου: Στον Καναδά ήταν, ναι.

Γιώργος Αυτιάς: Έχετε απολυθεί ποτέ από τη δουλειά σας κ. Πρόεδρε, εκείνες τις δουλειές που κάνατε;

Γιώργος Παπανδρέου: Όχι, δεν έχω απολυθεί, αλλά βεβαίως ...

Γιώργος Αυτιάς: Δεν έχει γευτεί την πίκρα του απολυμένου, γιατί είναι πολλοί απολυμένοι στην Ελλάδα κ. Παπανδρέου για πολλά χρόνια.

Γιώργος Παπανδρέου: Ναι, έχετε δίκιο.

πηγη: __ / Γιώργος Α. Παπανδρέου :: Προσωπικός Κόμβος \ __

Ως γνωστον (υπαρχουν οι σχετικες αναφορες στο διαδικτυο) ο ΓΑΠ υπηρξε για πολλα χρονια μεταναστης στην Σουηδια και στον Καναδα οπου κι εργαζοταν και πληρωνοταν κανονικα οπως ολοι οι μεταναστες!
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 17:59
Kimwnas Ο/Η Kimwnas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Athina

Επειδή πολλά λέγονται και αν και συνήθως αποφεύγω να συμμετέχω σε συζητήσεις που η λογική αρχίζει να αγγίζει και να φλερτάρει με οριακές-μηδενιστικές ιδεολογίες, να ρωτήσω... για αυτούς τους "μπαχαλάκηδες" μιλάμε?....

Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 18:20
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργος Αυτιάς: Και έχετε κάνει πολλές δουλειές, έτσι δεν είναι;

Γιώργος Παπανδρέου: Πολλές δουλειές έχω κάνει, πολλών ειδών δουλειές, και ως φοιτητής, και ως μετανάστης.

Γιώργος Αυτιάς: Όπως;

Γιώργος Παπανδρέου: Να σας πω, όλες τις δουλειές έχω κάνει στην Σουηδία, με τους περισσότερους μετανάστες, ήμασταν καθαριστές. Έχω καθαρίσει την μισή Στοκχόλμη.

Στον Καναδά ήμουν κηπουρός, δούλεψα σε βενζινάδικο, υλοτόμος, οικοδόμος, σε εργοστάσιο τσιμέντων, έχω δουλέψει ελαιοχρωματιστής, στην Αμερική έχω δουλέψει σε εστιατόριο όπου μαγείρευα και, στην Αγγλία, δούλευα σε τουριστικό γραφείο. Και βεβαίως, έχω δουλέψει και ως καθηγητής κοινωνιολογίας σε διάφορα ιδρύματα.
...................................................................................................

Γιώργος Παπανδρέου: Είναι πολύ δύσκολο να πιάσει το χέρι σου, να μπει στη λογική της δουλειάς. Εγώ ξεκίνησα, την πρώτη μου δουλειά στα 16. Είναι άλλο, να έχουν πιάσει δουλειά τα χέρια σου, να έχεις πάρει τον πρώτο σου μισθό, να ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Και είναι άλλο, στα 30 σου, να μην έχεις δουλειά.

Γιώργος Αυτιάς: Από τα 16 ένσημα κ. Πρόεδρε;

Γιώργος Παπανδρέου: Από τα 16 δεν είχα πάρει ένσημα εκεί, στο βενζινάδικο που δούλευα δεν πήρα ένσημα, δεν υπήρχε η διαδοχική ασφάλιση.

Γιώργος Αυτιάς: Το πρώτο μεροκάματο το θυμάστε;

Γιώργος Παπανδρέου: Το πρώτο μεροκάματο ήταν 2 δολλάρια την ώρα επί 8 ώρες, δηλαδή 16 δολλάρια.

Γιώργος Αυτιάς: Επί 8 ώρες, στην Αμερική ήταν αυτό ή στη Σουηδία;

Γιώργος Παπανδρέου: Στον Καναδά.

Γιώργος Αυτιάς: Στον Καναδά ήταν.

Γιώργος Παπανδρέου: Στον Καναδά ήταν, ναι.

Γιώργος Αυτιάς: Έχετε απολυθεί ποτέ από τη δουλειά σας κ. Πρόεδρε, εκείνες τις δουλειές που κάνατε;

Γιώργος Παπανδρέου: Όχι, δεν έχω απολυθεί, αλλά βεβαίως ...

Γιώργος Αυτιάς: Δεν έχει γευτεί την πίκρα του απολυμένου, γιατί είναι πολλοί απολυμένοι στην Ελλάδα κ. Παπανδρέου για πολλά χρόνια.

Γιώργος Παπανδρέου: Ναι, έχετε δίκιο.

πηγη: __ / Γιώργος Α. Παπανδρέου :: Προσωπικός Κόμβος \ __

Ως γνωστον (υπαρχουν οι σχετικες αναφορες στο διαδικτυο) ο ΓΑΠ υπηρξε για πολλα χρονια μεταναστης στην Σουηδια και στον Καναδα οπου κι εργαζοταν και πληρωνοταν κανονικα οπως ολοι οι μεταναστες!

Kαι ολα αυτα πρεπει να τα πιστεψουμε επειδη και μονο το ειπε ο Γιωργακης σε μια εκπομπη του Αυτια ;;;

Τοσα χρονια που τον ετοιμαζαν για το... τιμονι της Ελλαδας (αναθεμα την ωρα και την στιγμη , και δεν αναφερομαι μονο σε αυτον, αλλα και σε τοσους αλλους...), αλιμονο αν δεν του "εχτιζαν" και ενα ανθρωπινο-κοινωνικο "προφιλ"!
Ειναι χρονια μπροστα, και αυτοι, αλλα και τα σχεδια που κανουν !!!!
Reply With Quote
Παλιό 07-07-2011, 18:27
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Νά' στε καλά παιδιά! Πέθανα στα γέλια! Το έκανα ανέκδοτο και το στέλνω με εμαιλ!

Παπανδρέου - Αυτιάς! Αυτή είναι ενημέρωση!!! Αξιόπιστη!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης