![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
πεδια για σας κε σας ευχαρηστο ολους για τα περαστηκα ολα πανε καλα ειδη περπατο με πατερητσες !!!!
ειχα καταγμα μυρεου οστου του δεξιου μου ποδιου ημου ντημενος πολυ σοστα για οδυγυμα στη πολυ φορουσα αρβηλα dm παντελονη τζην κε μακο πλουζακη το πιο συμαντηκο ΦΟΡΓΑ ΚΡΑΝΟΣ κε αυτο ηταν που γλυτοσαι τα χηροτερα φυλος που το ηδε μου ηπε αν δεν το φοραγα δεν ξερω που θα εισου κε ολα αυτα με ταχητητα 45/55 kh το τη αλματα κανη η ιατρικη δεν το πηστεβω ! το 1998 ειμου στο νοσοκομιο του Τεσλιτς στη Βοσνιαμε με μια αποστολη με τους γιατρους του κοσμου μεταξη αλλο η κουμπαρα μου πεδοχιρουργος ευροβουλευτης Ε Θεωχαρους ο Μ Ματσακης επησης ευροβουλευτης κε ακομα 8 ατομα ιατρικο παραιατρικο κε δυμοσηογραφοι αυτοι εμηνα 10 μερες κε μετα εφυγαν εγω ειπα να κατσο ακομα λυγο κε εμηνα για 4 μηνες κυκλοφοραγα παντου το τη πραματα ηδα μεσα στα χηρουργια δεν περηγραφονται με το τραυμα που ειχα αν υπηρχα τα συγκεκημενα αναλοσημα της εποχης θα περπατουσα μετα οπως περπατω μετα απο 7 βδομαδες κε θα γηνομου καλα μετα απο 9 μηνες με μενα κτηπησα την πεμτη το απογεμα παρασκευη εγηναι αναταξη την επομενη μου υποδυξαν καπιες ασκησης κυριακη πρωι συκοθηκα περπατησα κε συμερα ειμαι σπιτι να με φαρμακευτικη αγωγη εχω την εντηποση πος σε ενα μηνα θα ειμαι καλα ατε καλο καλοκερη !!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Περαστικά ρε φιλαράκι !!! Γρήγορη επάνοδο εύχομαι !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
νασε καλα κωστη !!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο βρε Μιχάλη, περαστικά σου φίλε μου και γρήγορα όρθιος να βολτάρεις με την κούκλα σου!
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτο το πραβο ηταν ολα τα λευτα ρε μπαγασα !!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά κ αγύριστα, να γίνεις γρήγορα καλά!
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικα φιλε!
Αχ αυτες οι μηχανες δε συγχωρουν το παραμικρο.. |
|
|
|||
|
|||
|
Μιχάλη περαστικά σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιχάλη περαστικά και να είναι η τελευταία !!
Σιδερένιος και πάντα όρθιος φίλε !!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Περαστικά σου Αντρίκο! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 45 | 15-05-2010 23:30 |
| Χρόνια Πολλά Μιχάλη (Mike76) | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 17 | 25-08-2009 10:44 |
| Περαστικά σου Νίκο Σπανέ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | GS Forum - Road & Enduro Training | 49 | 02-07-2009 04:15 |
| Περαστικά!!! | PortoLeone | Κοινωνική ευαισθησία | 27 | 29-01-2009 11:38 |
| Περαστικά στον PortoLeone | GS_maniac | Κοινωνική ευαισθησία | 36 | 09-01-2009 23:40 |