![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολλά ευχαριστώ στον Νικο (ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ) ,για τον χρόνο που αφιέρωσε στο να βρεί ταβέρνα κ' καφέ ,τα λέμε απο κοντά....
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωριαία Πρόβλεψη Καιρού για Βυτίνα, Ελλάδα
Lat:37.66 Lon: 22.18 Μέσο Υψόμ..: 930m. (Χάρτης) προσωπικές υπηρεσίες Κυριακή 11 Ιαν Περισσότερες λεπτομέρειες Τοπική ώραΘερμ °CΔιεύθυνση ΑνέμουΤαχύτητα Ανέμου Km/hΥγρ %Καιρός05:004.4 °CΑΒΑ17 Km/h (3Bf)92 (4Bf)92 (4Bf)87 (3Bf)77 (3Bf)79 (3Bf)83 (3Bf)79 |
|
|
|||
|
|||
|
Μέσα κι'εγώ!!!Μονος.
|
|
|
|||
|
|||
|
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Παντα τετοια παιδια ....
|
|
|
|||
|
|||
|
ήταν μια υπέροχη μέρα με μια εξίσου υπέροχη παρέα !!! να έιμαστε καλά παιδιά και πάντα τέτοια !!! έπεται και συνέχεια !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Με απλά λόγια ήταν όλα τέλεια από τη διαδρομή με τα παιδιά από την Κεφαλλονιά μέχρι τη συνάντηση με όλα τα άλλα παιδιά που έδωσαν το παρών από το Forum και το φαγητό που ήταν λουκούλλειο . Πάντα τέτοια παιδιά και να είμαστε καλά για την επόμενη εξόρμηση . Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα από κοντά πολλά μέλη από το Forum . ![]() . |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά!!!
Και να σκεφτήτε ότι ακόμα είμαστε στην αρχή! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Κριμα που δεν ηρθα...... Τα κανα λιγο μανταρα με τον καιρο με εγκατεληψε και ο αδερφος μου και το φιλαρακι μου και τελικα το εχασα........Την επομενη φορα θα ερθω παση θυσεια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ήταν όλα τελεια ωραία διαδρομή, απίστευτη η παρέα με όλα τα παιδιά, και άσο για το φαγητό! θέλω και ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ
|
![]() |
| Tags |
| bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόγραμμα Εκδρομών. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 19-01-2009 02:51 |