GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-08-2011, 17:25
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΧΕΤΙΚΑ ME BMW R 1200 GS ΤΟΥ '07

θα ξαναπώ αυτό που είχα πει παλαιότερα ότι δεν αφήνω ποτέ τη μηχανή μόνη της στο συνεργείο ακόμα κι αν εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τον μηχανικό μου......όσο δουλεύει πάνω της, εγώ είμαι γύρω της......
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2011, 17:45
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπραβο σου!!!
Αλλα δεν κανουμε συζητηση εδω για το ποιος εχει τα περισσοτερα!! Ουτε κανουμε συζητηση για το ποιος την εχει μεγαλυτερη.......την γραβατα!!!!
Πάλι καταλαβαίνεις αυτο που θες ΕΣΥ... Κολημενος μια ζωή... Εγώ ανέφερα τις μάρκες για να καταλάβεις ότι δεν είναι κολημενος σε μια εταιρία αλλα ΕΣΥ όπως θες τα καταλαβαίνεις και στην τελική ΕΣΥ είσαι κολημενος με τα γιαπωνεζικα
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2011, 18:32
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jmar Εμφάνιση μηνυμάτων
Αρχισες παλι να λες τα δικα σου... και Honda ειχα και BMW εχω τωρα και Ducati ψηνομαι να παρω (multi) οποτε αυτα να τα πεις σε κανενα αλλο... (ιταλικο αμαξι ειχα, γιαπωνεζικο αμαξι ειχα, και γερμανικο εχω τωρα) λοιπον οτι και να λες τα ακουω βερεσε....καλη συνεχεια σεντονιων...
εχεις ψηθει για τα καλα νομιζω για το multi...σε βλεπω συντομα στου Λαζαρου.

Last edited by taksidiotis; 10-08-2011 at 18:33.
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2011, 18:59
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
εχεις ψηθει για τα καλα νομιζω για το multi...σε βλεπω συντομα στου Λαζαρου.
δεν βιαζομαι άλλωστε τώρα έκλεισε ένα χρόνο το μοντέλο ...το ότι θέλω κάποια στιγμή να το καβαλησω αυτο είναι αλήθεια... Ιδωμεν... Α επίσης καινούργιο μηχανάκι δεν ξαναπαιρνω δεν αξίζει μπορείς να βρεις προσεγμένα να γλιτωσεις αρκετά άλλωστε δεν μου τρέχουν απο τα μπατσακια τα λεφτά, τα αμάξια δεν με ενδιαφέρουν έχω κ@βλα με τις μηχανές
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2011, 20:18
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Για να κανείς ρύθμιση βαλβιδων πρέπει να έχεις τεχνικές γνώσεις και Κάποιος να σου έχει δείξει....δεν είναι το ίδιο να αλλάξεις λάδια,με το να ρυθμίσεις βαλβίδες....
Δεν είναι εύκολο να δώσεις 20000 ευρω και να αποφασίσεις ότι τις βαλβίδες θα τις ρυθμίσεις καλύτερα απο το Συνεργειο.. Δεν έχεις πάρει παπι εξαβολτο...
Καλα κάνει ,οποίος κάνει σέρβις ή και επισκευή στο μοτέρ μόνος του,αλλα αν συμβεί κάτι δεν θα φταίει η BMW
Και στην δική μου δουλειά κατα καιρούς εμφανίζονται τύποι που φτιάχνουν τον τάφο των συγγενών τους μόνοι τους,χωρίς να είναι μαρμαραδες....αυτο δεν σημαίνει ότι τον φτιάχνουν καλύτερα απο εμένα...
Ξεφυγαμε απο το θέμα....
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2011, 20:50
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να κανείς ρύθμιση βαλβιδων πρέπει να έχεις τεχνικές γνώσεις και Κάποιος να σου έχει δείξει....δεν είναι το ίδιο να αλλάξεις λάδια,με το να ρυθμίσεις βαλβίδες....
Δεν είναι εύκολο να δώσεις 20000 ευρω και να αποφασίσεις ότι τις βαλβίδες θα τις ρυθμίσεις καλύτερα απο το Συνεργειο.. Δεν έχεις πάρει παπι εξαβολτο...
Καλα κάνει ,οποίος κάνει σέρβις ή και επισκευή στο μοτέρ μόνος του,αλλα αν συμβεί κάτι δεν θα φταίει η BMW
Και στην δική μου δουλειά κατα καιρούς εμφανίζονται τύποι που φτιάχνουν τον τάφο των συγγενών τους μόνοι τους,χωρίς να είναι μαρμαραδες....αυτο δεν σημαίνει ότι τον φτιάχνουν καλύτερα απο εμένα...
Ξεφυγαμε απο το θέμα....

Αν και καπνιστής, καλά τα λές!
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2011, 20:53
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξεφυγαμε απο το θέμα....
όντας έμπειρος επαγγελματίας σαφώς και κάνεις καλύτερη δουλειά, τουλάχιστον στη περίπτωσή σου ο "χρήστης" δεν κινδυνεύει να πάθει κάτι γιατί... το έχει ήδη πάθει....
Ξεφυγαμε απο το θέμα....
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2011, 20:59
jimm Ο/Η jimm βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ΠΑΤΡΑ-αθηνα
Μoto: KAWASAKI-Versys

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
θα ξαναπώ αυτό που είχα πει παλαιότερα ότι δεν αφήνω ποτέ τη μηχανή μόνη της στο συνεργείο ακόμα κι αν εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τον μηχανικό μου......όσο δουλεύει πάνω της, εγώ είμαι γύρω της......

+650
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2011, 22:24
KRASOPATERAS Ο/Η KRASOPATERAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Σχηματάρι
Μoto: GS 1200 08

Πάντως ρε παιδιά αυτή η ζημιά που είναι σχεδόν ίδια με του Γιάννη από Γερμάνια είναι λίγο περίεργη….και ίσος έχουν και ένα κοινό παράγοντα.
Αν ο φίλος εδώ το πήγαινε πάντα για σέρβις στην αντιπροσωπεία θα του έβαζαν και λάδια Castrol ε? Αν ναι, τα ίδια λάδια είχε και του Παναγιωτίδη αν θυμάμαι καλά μου είχε πει, ίσος να είναι κάτι τυχαίο….η και όχι….

Υ.Γ. Αν και εγώ τα Castrol δεν τα γουστάρω με τίποτα και δεν τα ξαναέβαλα ποτέ στην μηχανή μου εκτός από μια φορά που μου τα έβαλαν στον Γέρακα…και τα έκαψε χαλαρά….τα θεωρό πολύ υπερτιμημένα και πολυδιαφημισμένα, υπάρχουν πολύ καλύτερα τους που είναι στην αφάνεια.
Reply With Quote
Παλιό 10-08-2011, 22:42
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

ρε θα μας παλαβωσετε μερικοι?
πατε να μας πεισετε οτι πρεπει να κανουν ολοι service στις μηχανες τους μονοι τους επειδη στο συνεργειο φτιαχνουν πολλες η επειδη ειναι πιτσιρικαδες οι μηχανικοι?
και οι γιατροι κανουν πολλες μαλαkιες σε χειρουργικες επεμβασεις αλλα δεν πιανουμε να τις κανουμε μονοι μας στα παιδια μας και στους συγγενεις μας...
και στο κατω κατω αν μου ρθει να βαλω χερι στη μηχανη μου θα λουστω και τις συνεπειες...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης