![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
θα ξαναπώ αυτό που είχα πει παλαιότερα ότι δεν αφήνω ποτέ τη μηχανή μόνη της στο συνεργείο ακόμα κι αν εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τον μηχανικό μου......όσο δουλεύει πάνω της, εγώ είμαι γύρω της......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Last edited by taksidiotis; 10-08-2011 at 18:33. |
|
|
|||
|
|||
|
δεν βιαζομαι άλλωστε τώρα έκλεισε ένα χρόνο το μοντέλο ...το ότι θέλω κάποια στιγμή να το καβαλησω αυτο είναι αλήθεια... Ιδωμεν... Α επίσης καινούργιο μηχανάκι δεν ξαναπαιρνω δεν αξίζει μπορείς να βρεις προσεγμένα να γλιτωσεις αρκετά άλλωστε δεν μου τρέχουν απο τα μπατσακια τα λεφτά, τα αμάξια δεν με ενδιαφέρουν έχω κ@βλα με τις μηχανές
|
|
|
|||
|
|||
|
Για να κανείς ρύθμιση βαλβιδων πρέπει να έχεις τεχνικές γνώσεις και Κάποιος να σου έχει δείξει....δεν είναι το ίδιο να αλλάξεις λάδια,με το να ρυθμίσεις βαλβίδες....
Δεν είναι εύκολο να δώσεις 20000 ευρω και να αποφασίσεις ότι τις βαλβίδες θα τις ρυθμίσεις καλύτερα απο το Συνεργειο.. Δεν έχεις πάρει παπι εξαβολτο... Καλα κάνει ,οποίος κάνει σέρβις ή και επισκευή στο μοτέρ μόνος του,αλλα αν συμβεί κάτι δεν θα φταίει η BMW Και στην δική μου δουλειά κατα καιρούς εμφανίζονται τύποι που φτιάχνουν τον τάφο των συγγενών τους μόνοι τους,χωρίς να είναι μαρμαραδες....αυτο δεν σημαίνει ότι τον φτιάχνουν καλύτερα απο εμένα... ![]() Ξεφυγαμε απο το θέμα....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν και καπνιστής, καλά τα λές! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Ξεφυγαμε απο το θέμα....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
+650 |
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως ρε παιδιά αυτή η ζημιά που είναι σχεδόν ίδια με του Γιάννη από Γερμάνια είναι λίγο περίεργη….και ίσος έχουν και ένα κοινό παράγοντα.
Αν ο φίλος εδώ το πήγαινε πάντα για σέρβις στην αντιπροσωπεία θα του έβαζαν και λάδια Castrol ε? Αν ναι, τα ίδια λάδια είχε και του Παναγιωτίδη αν θυμάμαι καλά μου είχε πει, ίσος να είναι κάτι τυχαίο….η και όχι…. Υ.Γ. Αν και εγώ τα Castrol δεν τα γουστάρω με τίποτα και δεν τα ξαναέβαλα ποτέ στην μηχανή μου εκτός από μια φορά που μου τα έβαλαν στον Γέρακα…και τα έκαψε χαλαρά….τα θεωρό πολύ υπερτιμημένα και πολυδιαφημισμένα, υπάρχουν πολύ καλύτερα τους που είναι στην αφάνεια. |
|
|
|||
|
|||
|
ρε θα μας παλαβωσετε μερικοι?
![]() πατε να μας πεισετε οτι πρεπει να κανουν ολοι service στις μηχανες τους μονοι τους επειδη στο συνεργειο φτιαχνουν πολλες η επειδη ειναι πιτσιρικαδες οι μηχανικοι? ![]() και οι γιατροι κανουν πολλες μαλαkιες σε χειρουργικες επεμβασεις αλλα δεν πιανουμε να τις κανουμε μονοι μας στα παιδια μας και στους συγγενεις μας... ![]() και στο κατω κατω αν μου ρθει να βαλω χερι στη μηχανη μου θα λουστω και τις συνεπειες...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Bαλιτσες για Gs 1200 - ADV 1200 με βασεις | κουτσαφτης βασιλης | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 19-03-2012 23:33 |
| 1200 GS-κοντός αναβάτης | Billy7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 22-09-2011 14:03 |
| ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ GS 1200 | DIMITRISK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 21 | 05-04-2011 20:49 |
| ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ GS 1200... | dimkath | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 21-02-2011 19:05 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |