![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Νίκος για Μεσολόγγι.
Ηλίας, Πάτρα και την Κυριακή για Μεσολόγγι - πηγές Αχέροντα. Για τους Άλλους, δεν ξέρω
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν είστε από νωρίς εδώ, κανονίζουμε μια μικρή βόλτα προς Ευαγγελισμό. . . μιλάμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
επεσε κινηση στους δρομους αλλοι ανεβαινουν αλλοι κατεβαινουν !!!!!!!
καλως να ερθετε παιδια ...προλαβαινουμε να τα πουμε... πιουμε πεμπτη απο κοντα ....καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχεται!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ένας αγριάνθρωπος με παιδικό χαμόγελο και μεγάλο πειραχτήρι Θα είναι δίπλα σε μία γλυκύτατη ξανθιά Το σκέφτομαι, αλλά μάλλον θα βρεθώ με τον Μάριο στο Μεσολόγγι, από το Σάββατο. . . θα με πάει σε νευρολόγο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Οθωνα σε περιμενουμε την Πεμπτη να τα πουμε κι απο κοντα!
Εχω φορτωμενο απογευμα γιατι θα κανω το παρτυ της μικρης που κλεινει τα 4 αλλα καπου θα σας βρω το μεσημερι η την Παρασκευη το πρωι! Καλο δρομο να εχετε! Πεφτει και ψησιμο για το ψησιμο της προβατινας αλλα εχουμε κι ενα ιστιοπλοικο να μαζεψουμε απο το παλιολιμανα της Χαλκιδικης! Αυριο στον καφε θα ξερω
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
AN δεις ενα καλο ανθρωπο ησυχο ευγενικο ομορφο γυμνασμενο κουκλο δηλαδη ......σιγουρα δεν ειμαι εγω αλλα πηρα πληροφοριες απο τον ρουφ νικο και θα σας βρω εγω....τα λεμε απο κοντα |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ομαδική ασφάλιση Μοτοσυκλέτας (κ όχι μόνον) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Απαραίτητα έγγραφα | 237 | 18-02-2013 20:32 |
| Τεστ με μία μόνο ερώτηση | Capitain | Χιούμορ | 8 | 08-11-2010 15:39 |
| Κάνε το τεστ στο ποντίκι (χχχ-μόνο για άντρες) | philipe | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 19-10-2010 18:42 |
| Η επιστήμη στην υπηρεσία των ζώων | Alext | Κόσμος | 1 | 17-09-2009 02:19 |
| Πρώτος καφές της νέας σαιζόν 2009-2010 και για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο!!!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 16-09-2009 20:25 |