![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η σέλα είναι θέμα εκπαίδευσης του κ@λου! Ευέλικτο και πιο σταθερό από παπί! 204χλμ με gps χωρίς να ψαρεύει καθόλου! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μην τον πιέζεις. |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε Tazakos αν δεν κανω λαθος εχουμε μιλησει και τηλ/κα.Αν εισαι ο Γιαννης ο φιλος του Αντωνη.Δεν θυμαμαι να σου το ειπα πως εχω βαλει τη μεγαλη ζελατινα της μαμας.Δεν ειμαι και πρωτο μποι(1,77),εχω τη σελα με το σκαψιμο και η καλυψη ειναι απλα ικανοποιητικη με ταχυτητες γυρω στα 150χαω.Αν σκεφτεις να ρωτησεις για after market,μελετησε το κοψιμο του τιμονιου(καθρεπτες).Τη γνωμη μου για τη μηχανη την ξερεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Kατα αρχην μενουμε στην ιδια περιοχη.....και κατα δευτερον ειχα BMW F650GS twin....Πιστευω να σε καλυψα!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Για το Tiger έχει βγει βρώμα πως στην Ελλάδα η εταιρία δε καλύπτει βλάβες γιατί έχει λέει κακή ποιότητα καυσίμου. Αν δεν έχετε υπόψιν σας την είδηση έχει γραφτεί σε άλλο φόρουμ στο Οδηγοί (νυν και υποψήφιοι) Triumph, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!
Αν έχει γραφτεί και εδώ δε ξέρω. Την είδηση δεν την έχω προσωπικά επιβεβαιώσει. Αν ισχύει να το πάρουν και να το βάλουν εκεί που δε λιάζει τα βρετανάκια...
Last edited by Markas; 06-09-2011 at 12:05. |
|
|
|||
|
|||
|
φίλε tazako σε θυμάμαι από το vstrom.gr... αποφάσισες να αλλαξοπιστήσεις??? καλορίζικο εύχομαι το 800!!! Ήθελα να το πάρω και γω αλλά επειδή τα "μαρούλια" δε φτάναν πήρα το XT660Z (το οποίο με τρέλανε από την αρχή αλλά κοίταζα προς BMW λόγω 2 κυλίνδρων και abs).
Αν και όταν με το καλό το πάρεις πες μου να σου στείλω ότι είχα βρει για aftermarket σέλες, κάγκελα, ποδιές κι ανεμοθώρακες! Πάντως και το TRIUMPH είναι τόσο όμοιο με το bmw που εγώ δε θα το απέκλεια! |
|
|
|||
|
|||
|
και παλιοτερα vstrom...
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδιά το 800 φοράει σαμπρέλα να υποθέσω ε?
|
|
|
|||
|
|||
|
ναι φίλε μου σαμπρελίτσα
|
|
|
|||
|
|||
|
Να κάνω μια επισήμανση μόνο σχετικά με την κατανάλωση. Σε ρυθμούς πόλης που την κινώ εγώ σχεδόν αποκλειστικά η κατανάλωσή μου είναι περίπου 5,3lt/100Km, το οποίο το θεωρώ πολύ καλό νούμερο. Το λέω γιατί διάβασα φίλο που γράφει για 3,5lt/100Km το οποίο το θεωρώ εξωπραγματικό. Σε εθνική τα νούμερα είναι ακόμα καλύτερα βέβαια δλδ γύρω στα 4,5lt...
Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω ότι θέλει σέλα και ανεμοθώρακα ΑΝ κάνεις ταξίδια. Αν είσαι μέσα στην πόλη είναι και τα δύο περιττά θα έλεγα. Ότι κι αν αποφασίσεις καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις πάντα. |
![]() |
|
|