GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-10-2011, 13:43
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina
Προεπιλογή Απάντηση: Μου τη δίνουν οι κ0λ0απεργίες

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
η Ελλαδα εφτασε εδω που εφτασε για καποιους απο τους παρακατω λογους:

1. ο υπερβολικος αριθμος δημοσιων υπαλληλων, που εκμεταλευομενοι την μονιμοτητα δεν δουλευαν ολοι, υπαρχουν ΔΥ που τρωνε χοντρο παεκετο στην δουλεια τους και αμοιβωνται πολυ λιγα...αλλα δυστηχως υπαρχουν πολλοι παραπανω που ξυνονται ολη μερα και πληρωνονται παρα πολλα.

2. επειδη οι Ελευθεροι επαγγελματιες και οποιοι τελος παντων μπορουνε δεν πληρωνουν φορους κτλ απλα γιατι μπορουν και το κρατος συνεχιζει να μην κανει τιποτα για αυτο.

3. γιατι τοσα χρονια ψηφιζουμε (εγω δεν ψηφιζα αλλα δεν με κανει λιγοτερο ενοχο) με γνωμονα την παρτη μας και οχι το κοινο οφελος...ναι υπαρχουν λαοι που ψηφιζουν με αυτο τον γνωμονα...

4. γιατι αυτους που ψηφιζαμε δεν ηταν ικανοι για τιποτα περα απο το να πανε να πνιγουνε...μιας και ειναι πολιτικοι απο κουνια με καμια εμπειρια πραγματικης ζωης και εργασιας...

5. γιατι επιτρεψαμε στον συνδικαλισμο να κλεισει οτιδηποτε παραγωγικο προσπαθουσε να στηθει στην χωρα, φυσικα με την καλυψει συγκεκριμενων πολιτων και μη χορων...

και σιγουρα και καποια αλλα...

αρα πλεον οι λυσεις ειναι πολυ λιγες και σιγουρα τα λαμογια που ψηφιζαμε δεν μπορουνε να βρουνε την ακρη...μιας και δεν ειναι ικανοι...

σιγουρα η λυση δεν ειναι να πεταξεις στον δρομο 200.000 ΔΥ και τις οικογενειες τους...γιατι πες τε μου ποιος θα προσλαβει εναν πρωην ΔΥ με 20χρονια προυπυρεσια στο να βαραει σφραγιδες σε ενα κισε...(οχι δεν ειναι ολοι οι ΔΥ τετοιοι αλλα δυστηχως υπαρχουν και τετοιοι...)...??? κανενας αρα αυτον τον ανθρωπο τον απολυεις = τον καταδικαζεις...

απο την αλλη οταν πολλες εταιριες μεγαλες και μικρες ιδιωτικες και μη στηριζονται στο Δημοσιο...κρατικοδιαιτες απο την μια δεν ειναι ανταγωνιστικες ουτε στα προιοντα/υπηρεσιες τους αλλα ουτε επιτρεπουν τον υγιη ανταγωνισμο μιας και ο καλος επιχηρηματιας χανεται αφου δεν μπορει νομιμα να παρει μεριδιο απο την πιτα της αγορας...

αυτη την στιγμη υπαρχουν επισημα 600.000-700.000 ανεργοι και ανεπισημα αυτο το νουμερο ειναι αρκετα μεγαλυτερο...αν βαλουμε και τους αμεσως και εμεσως επιρεαζομενους πανω σε αυτο τον αριθμο...θα δουμε ενα νουμερο τεραστιο...
αρα με το να προσθεσουμε στον ηδη τεραστιο αριθμο ανεργων και αλλους 200.000-300.000 κοσμο δεν θα βοηθησει σε τιποτα...παρα σε μια καταρευση των παντων...βεβαια και να τους πληρωνουμε οι υπολοιποι και αυτο δεν ειναι λυση...

αρα την μονη προφανη λυση που μπορω εγω να δω...ειναι...ενα καλο restart...και θα επιβιωσουν μονο οι δυνατοι...χωρις να σημαινει οτι σιγουρα το μαθημα εγινε παθημα και οτι η νοοτροπια του Ελληνα θα αλλαξει...ειμαστε ετοιμοι για ενα τετοιο restart...???
δεν μπορω να πω οτι βλεπω και ιδιαιτερη κηνιτοποιηση απο τους αμεσα/εμεσα θυγομενους...δεν μπορω να πω οτι βλεπω να ετοιμαζεται καμια επανασταση...παρα βλεπω ολο και πιο πολλους με σκημενο κεφαλι να περπατανε και να παραμιλανε πλεον...
η αληθεια ειναι οτι τα χωρια πρεπει να γεμισουν και να παμε να καλλιεργησουμε την ανεκμεταλευτη γη...η αληθεια ειναι οτι δεν μπορει σχεοδν το 60% του λαου να ζει σε μια πολη...η αληθεια ειναι οτι πολλα πρεπει να αλαξουν και πολλα πρεπει να διορθωθουν...

Δεν μπορούμε να ελπίζουμε για την
επίλυση των πιο δύσκολων προβλημάτων
μας με την ίδια λογική που τα
δημιούργησε.»
(Albert Einstein)

θα συμφωνήσω με την άποψή σου
όμως εκεί που ήμουν έτοιμος να ρωτήσω...."πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο" μου πετάς ένα restart και με μπλοκάρεις

έχω την εντύπωση πως όλοι αυτό το restart θέλουν αλλά δεν ξέρουν πως μπορεί να γίνει...

χωρίς να θέλω να σε βάζω να γράφεις σεντόνια,
τι θα έκανες εσύ ας πούμε με τους 200 χιλιάδες ΔΥ
ή πως θα το προχώραγες
Reply With Quote
Παλιό 07-10-2011, 16:55
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
θα συμφωνήσω με την άποψή σου
όμως εκεί που ήμουν έτοιμος να ρωτήσω...."πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο" μου πετάς ένα restart και με μπλοκάρεις

έχω την εντύπωση πως όλοι αυτό το restart θέλουν αλλά δεν ξέρουν πως μπορεί να γίνει...

χωρίς να θέλω να σε βάζω να γράφεις σεντόνια,
τι θα έκανες εσύ ας πούμε με τους 200 χιλιάδες ΔΥ
ή πως θα το προχώραγες
φυσικα και πρεπει να γινει μειωση ΔΥ, μιας και το κοστος σε σχεση με την παραγωγικοτητα τους ειναι χαοδες...απλα θα σκεφτομουνα οτι ποιο ανοδυνο θα ειναι να απολυθουν οι νεοτεροι μιας και ειναι ακομα μαχημοι ως προς το να μπουν ξανα στην αγορα...και να δημιουργηθει ενας δημοσιος τομεας που οποιος μεινει αναγκαστηκα θα δουλευει και θα εχει αντικειμενο... οποιος βγαινει στην συνταξη απλα θα αντικαταστειτε απο τους απολυτος απαραιτητους νεους υπαλληλους οι οποιοι θα προσλαμβανονται με τημια και αντικειμενικα κρητηρια...οι οποιοι και θα αποδηδουν μιας και δεν θα υπαρχει η τωρινη κατασταση...

αλλα απλα να βαλω και καποιες σκεψεις που εχω στο χαρτι (νετ) μιας και
δεν γινεται να μην γραψω σεντονι...

πρωτα απο ολα επειδη η κατασταση ειναι πλεον στο απροχωρητο...οσον αφορα ΔΥ, ΙΥ μικρες και μεσαιες επηχηρησεις κτλ κτλ η κατασταση δεν ειναι δυνατον να αλλαξει απλα και ευκολα...

πιστευω οτι πρεπει να διαπραγματευτει η Ελλαδα μεγαλο κουρεμα στο χρεος μιας και δεν ειναι βιωσημο εκει που εχει φτασει...και σιγουρα δεν εχει επελθει απο νομιμες χρεωσεις κτλ κτλ υπαρχει οικονομικος ορος απλα τον αγνωω αυτη την στιγμη...αυτο για να γινει πρεπει να ερθει καποιος ο οποιος θα νοιαζεται για την Ελλαδα και οχι για την τσεπη του...αυτη την στιγμη δεν βλεπω καποιον στην τωρινη πολιτικη σκηνη...

να φτιαχτει μια αγορα με το να προσελκυσει υγιεις επιχηρησεις στην Ελλαδα (μειωση φορολογιας κτλ) αλλα να μπει το κρατος εγγυητης οτι οποιος ερθει θα εχει οφελος στην φορολογια του αλλα δεν σημαινει οτι θα μας κανει Πακισταν...δλδ θα υπαρχουν αξιοπρεπεις μισθοι...συμφωνα με το κοστος ζωης στην Ελλαδα... αυτο θα παρει χρονο αλλα μπορει να γινει... μιας και η Ελλαδα εχει παρα πολυ καλα κατερτησμενο εργατικο δυναμικο για καθε επιπεδο κλιμακωσης μιας εταιριας...

αυτο που εχω διαπηστωσει ειναι οτι ακομα και υγιεις μικρες επιχηρησεις αναγκαζονται να κλεισουν μιας και δεν μπορουν να εισαγουν απο το εξωτερικο μιας και πανω απο 30000ευρω κοστος ζητανε τα λεφτα μετρητα...πανε στην τραπεζα να τα δανειστουν και τους ζηταει 10% τοκο και αν τους τα δωσει...οποτε αν δεν μπορει να κανει εμποριο τοτε κλεινει και μενουν και αλλοι στον δρομο...

να φτιαχτει ενα δικαιο φορολογικο συστημα το οποιο δεν θα μπαζει απο παντου οποτε και οι Ελεθευροι επαγγελματιες κτλ κτλ να μην μπορουν απλα να μην δηλωνουν το εισοδημα τους...

επισης δεν θα στραγγιζει κανεναν με εμμεσους φορους αλλα με πραγματικη και δικαιη φορολογια...αν μειωθει η φορολογια τοτε θα περισσευουν χρηματα για αγορες...γιατι αυτη την στιγμη δεν αγοραζει σχεδον κανενας...

επισης θα πρεπει να γινει εμπρακτα μια αναπροσαρμογη τιμων στην αγορα...ειναι παγκοσμιο φαινομενο το οτι εχουμε τεραστια κριση εδω και 2 χρονια και οι τιμες εχουν πεσει απο καθολου εως ελαχιστα αν σε καποιες περιπτωσεις δεν εχουν αναιβει κιολας...κρυβεται βεβαια και το κρατος πισω απο αυτο με το ΦΠΑ 23%...

επιτελους πρεπει να αδειασει η Αθηνα και να γεμισουν τα χωρια...και να παραγει επιτελους γεωργικα προιοντα...και χρημα που θα βγαινει στην Ελλαδα και θα μενει στην Ελλαδα...δεν ειναι δυνατον να μην παραγουμε τιποτα ουτε πατατα...και να εναποθετουμε την οποια συγκομηδη σε μεταναστες...και οι Ελληνες να ειναι στην Αθηνα και να περνουν 500ευρω τον μηνα...αν δεν ειναι ανεργοι...

πιστευω οτι λυση υπαρχει αλλα δεν ειναι ευκολη και δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη...

και ισως δεν ειναι και τιποτα απο αυτα που προτεινω...αλλωστε δεν ειμαι οικονομολογος, οποτε να μπορω να ξερω τις λεπτομεριες...απλα το απλο μου μυαλο αυτα μου λεει οτι πρεπει να αλλαξουν απο τις εμπειριες που εχω εχοντας ζησει στο εξωτερικο καποια χρονια της ζωης μου εχοντας ακομα οικογενεια στο εξωτερικο...και εχοντας καποια χρονια εργασιακης εμπειριας σε διαφορους τομεις...Ελλαδα και Εξωτερικο απο εργατης, οικοδομος μεχρι και την τωρινο μου επαγγελμα, που μπορει να μην ειναι και το τελευταιο μιας και οπως το βλεπω του χρονου ολοι μπορει να ειμαστε καπου αλλου...

πραγματικα αν δεν ερθει καποιος super αρχιδατος πολιτικος που να κανει αυτο το restart, με την εγκρηση του λαου, και την βοηθεια του λαου και χωρις προσωπικα οφελη δεν μπορει να γινει τιποτα... πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπια και να αφησουμε τα καλα στοιχεια να ερθουν στην επηφανια σαν λαος...
Reply With Quote
Παλιό 07-10-2011, 09:46
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή

Γιωργο,

Επειδη ετοιμαζομαι για ταξιδι δεν μπορω να σου απαντησω 1 προς 1... ενα γρηγορο μονο...??

Για τη σωρο του Πάνου μου απαντησες κατι...? Γιατι εκει πηγαινε το "καθηκια"...

Είναι σιγουρο οτι υπαρχει ενα 5% ΔΥ που δουλεύει... sorry αν ξεχασα να το αναφερω...

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 07-10-2011, 09:52
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιωργο,

Επειδη ετοιμαζομαι για ταξιδι δεν μπορω να σου απαντησω 1 προς 1... ενα γρηγορο μονο...??

Είναι σιγουρο οτι υπαρχει ενα 5% ΔΥ που δουλεύει... sorry αν ξεχασα να το αναφερω...

CPS

τι να κανουμε ρε κωστη?
ετυχε να ειναι η σωρος του πανου,θα μπορουσε να ειναι καποιος ασθενης,καποιος επαγγελματιας με σοβαρο λογο...,οτιδηποτε!
απεργια εκαναν οι ανθρωποι πανω στο αντικειμενο τους!
Reply With Quote
Παλιό 07-10-2011, 12:13
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO

[QUOTE=CPretenteriS;484470]Γιωργο,

CPS

Κώστα , δεν έχω πρόβλημα και δεν θέλω να βάλω τον εαυτό μου στο 5% έτσι για να βγάλω την άσχημη εικόνα από πάνω μου.
Σχετικά με τις απεργίες εκνευρίζομαι και εγώ όταν με ταλαιπωρούν.Αλλά η περίπτωση των ελεγκτών είναι λίγο διαφορετική.Εγραψα ότι οι αεροπορικές εταιρίες και το eurocontrol το ήξερε από καιρό μια και τους ενημέρωσαν οι ελεγκτές.Δεν ενημέρωσαν όμως αυτές τον κόσμο και τον ταλαιπωρούν.

Τέλος πάντων αυτό το πρόβλημα των ΔΥ είναι άλυτο και οι απολύσεις δεν θα το λύσουν.
Εμείς είμαστε μια ωραία παρέα και δεν θα χαλάσουμε τις σχέσεις μας για αυτό.
Οι απόψεις μας όμορφα τοποθετημένες πρέπει να είναι σεβαστές από όλους και έτσι θα συνεχίσουμε να πίνουμε καφέ και να μιλάμε για τις μότο μας.Καλό ταξίδι και τα λέμε όταν γυρίσεις

Για την σωρό του άτυχου Πάνου δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν ξέρω τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε τέτοια περίπτωση από τις αεροπορικές εταιρίες.Ωστόσο έιναι ένα λυπηρό γεγονός που γίνεται χειρότερο για τους συγγενείς οι οποίοι περιμένουν να θάψουν τον άνθρωπο τους.Σε αυτούς δεν μπορώ να απολογηθώ παρά μόνο να συλλυπηθώ .

Last edited by geolag; 07-10-2011 at 12:16.
Reply With Quote
Παλιό 07-10-2011, 12:40
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO

Αυτό που ξέχασα να γράψω πριν είναι ότι σε περίπτωση απεργίας των ελεγκτών οι πτήσεις που γίνονται κατ'εξαίρεση είναι οι VIP (δηλαδή και πολιτικών),στρατιωτικές και νοσοκομειακές (δηλαδή αεροκομιδές ασθενών)

Σχετικά με τις άδειες γυναικών ΔΥ ισχύει 2 μήνες πριν την πιθανή ημερομηνία γέννας,3 μήνες μετά ,και κατόπιν επιλέγουν 9 μήνες άδειας ή μειωμένο ωράριο για 4 χρόνια .
Η διαφορά με τον ιδιωτικό τομέα οφείλεται στο διαφορετικό ταμείο.Δημόσιο-ΙΚα κ.λ.π.

Το θέμα είναι όπως λέει και ο τενίστας η δουλειά όλων των ΔΥ δεν είναι ίδια .Υπάρχουν αυτοί τους οποίους συναντάμε όλοι εμείς στα γκισε και μας βασανίζουν και υπάρχουν και οι άλλοι από πισω οι οποίοι κάνουν κα΄τι διαφορετικό.
Δεν θα μιλήσω για τους ελεγκτές γιατί δεν είναι η δουλειά μου (όποιος θέλει ας έρθει μαζί μου να δει το περιβάλλον εργασίας τους)
θα μιλήσω για μένα που υποστηρίζω σε 24ωρη βάρδια και Κυριακές καιι αργίες και βράδυα το σύστημα τηλεπικοινωνιών .Το σύστημα με το οποίο έχουν επικοινωνία οι ελεγκτές με τα αεροπλάνα σε όλο τον ελληνικό εναέριο χώρο.Αυτό το σύστημα μου πήρε πάνω από 10 χρόνια για να πω ότι το ξέρω και μπορώ να το υποστηρίξω .Το οποίο σημαίνει 10 χρόνια διάβασμα και εξάσκηση και μόλις το μαθαίνω αλλάζει και πάλι από την αρχή.
Το σύστημα το οποίο αν πέσει καταλαβαίνετε τι γίνεται στον αέρα.Το σύστημα αυτό πρέπει να το επαναφέρουμε σε λίγα λεπτά οποιαδήποτε βλάβη και αν έχει και στο ενδιάμεσο να δώσουμε εναλλακτική λύση επικοινωνίας σε 30 ελεγκτές περίπου και σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδος.Και είμαστε βάρδια 2 ατόμων .

Παρόλο που μου κόβουν το μισθό μου 50% δεν μιλάω ούτε ζητάω να φύγω από αυτή τη θέση για κάποιο γκισέ γιατί είμαι ΗΘΙΚΟΣ παρόλο που επέλεξα το δημόσιο να δουλέψω Γιατί όταν ορκίστηκα δεχθηκα το ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΑΧΘΩ 24ΩΡΕς ΤΟ 24ΩΡΟ και αυτό το τιμώ μέχρι σήμερα
Σημείωση ότι έχω δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα πριν και ότι διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ 2 φορές στο δημόσιο και πήγα σε νησιά 5 χρόνια όταν άλλοι συμφοιτητές μου δεν δέχονταν να πάνε εκτός κατοικίας των γονιών τους.
Οπότε πάρτε το αεροπλάνο άφοβα και όταν μετά την καθυστέρηση πετάξετε να είστε σίγουροι ότι όταν οι ελεγκτές σας έχουν στο τομέα ευθύνης τους σας υπολογίζουν σαν ζωντανές ψυχές που πρέπει να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους και όχι σαν μία πτήση ακόμα που θα τους αυξήσει το εισόδημα
Reply With Quote
Παλιό 07-10-2011, 13:26
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Κοντεύουμε να το χάσουμε τελείως μου φαίνεται!

Ξυπνήστε!!!! Παίζουμε το ελεεινό παιχνίδι τους!

Αν είναι δυνατόν το 5% των ΔΥ να είναι ηθικοί, οι υπόλοιποι είναι ανήθικοι;!

Πόσο είναι το ποσοστό των ανήθικων γιατρών, δικηγόρων, εμπόρων, ΙΥ; Μη που πει κανείς ότι οι ΙΥ είναι όλοι ηθικοί! Πόσοι φέρνουν όσα πρέπει ώστε να δικαιολογήσουν τον όποιο μισθό παίρνουν; Ολοι; Δεν νομίζω Τάκη!!! Για να μην πω για εκείνους που δαγκώνουν το χέρι που τους ταϊζει!

Οταν άλλαξα ΔΟΥ πήρα 13 υπογραφές. Φταίει ο ΔΥ γι' αυτό ή το σύστημα που για να δικαολογήσει την ύπαρξη όλων των υπαλλήλων μας έχει μαμήσει στη γραφειοκρατία;

Ας μας πουν όσοι θέλουν να στείλουν ακόμη μερικές δεκάδες χιλιάδες στην ανεργία που ακριβώς θα απασχοληθούν όλοι αυτοί; Οι οικογένειές τους;

Γιατί πολλοί απο εμάς προτίμησαν τον ιδιωτικό τομέα; Με την προσδοκία του κέρδους φυσικά, επειδή δε μας "άρεσε" το πεπερασμένο του δημοσίου. Δε σημαίνει όμως ότι οι ΔΥ είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους άχρηστοι, ανίκανοι, διεφθαρμένοι.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Απλά να ξυπνήσουμε επιτέλους, να μην τους κάνουμε το χατήρι!
Reply With Quote
Παλιό 07-10-2011, 10:21

Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
τι να κανουμε ρε κωστη?
ετυχε να ειναι η σωρος του πανου,θα μπορουσε να ειναι καποιος ασθενης,καποιος επαγγελματιας με σοβαρο λογο...,οτιδηποτε!
απεργια εκαναν οι ανθρωποι πανω στο αντικειμενο τους!
Να παρεις τους συγγενεις να τους το πεις...ετυχε!!

CPS

Reply With Quote
Παλιό 07-10-2011, 10:30
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Να παρεις τους συγγενεις να τους το πεις...ετυχε!!

CPS

για κατσε ρε φιλε!αν εγω κανω απεργια επειδη δε με πληρωνει το κρατος και παθει καποιος τιποτα,θα φταιω εγω?ειμαι υποχρεωμενος να δουλευω αφιλοκερδως?
δε θα απεργησω?
οι γιατροι στα νοσοκομεια?
Reply With Quote
Παλιό 07-10-2011, 10:26

Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
γιωργο η αληθεια ειναι οτι παντα ζηλευαμε τους δυ και γι αυτο μας βγαινει μια κακια τωρα!
δεν υπαρχει καποιος που να ειχε τη δυνατοτητα να βολευτει και να την αφηνε ετσι!
ΛΑΘΟΣ!!! Μου δοθηκε μια φορα η ευκαιρια το 1999 για "εμφυτευση" στο Δημόσιο και την απέρριψα και κρατησα τη θέση στη Ναυτιλιακή που ημουν!!!

Και γνωρίζω κ´ αλλους ηθικους που επραξαν το ιδιο...

CPS

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης