![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() υ.γ. στο παράδειγμά σου, μάλλον υπομονετικός θα το χαρακτήριζα (όπως οφείλεις νομίζω σε τέτοιους χώρους) ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στην Αυστρία είσαι αναξιοπρεπής και αν αρχίσεις τα γ@μ@σταυρίδια τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα κάνεις την δουλειά σου γιατί θα σε έχουν πετάξει έξω.... Στην Ελλάδα αν αρχίσεις τα γ@μ@σταυρίδια το πιθανότερο είναι να μπείς πρώτος και να σε προσέξουν , τότε όλοι θα λένε αξιος αξιος που κατάφερε και τους έκανε μπάχαλο και έκανε αυτό που ήθελε. Αρα αξιοπρεπέστατος !!!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
θα ελεγα δεν νομιζω Πέτρο... μην υποτιμαμε τοσο πολυ... το πιθανοτερο ειναι να φυγεις πακετο... Εκτος αν υπονοεις οτι ο ####σταυριζων έχει δικιο.... και προπσαθει να το βρει με βρισιες... οποτε το πιθανοτερο να το χασει...* * ...=ανασα για σκεψεις κ συνεχιζεις το διαβασμα
Last edited by siraxanz; 08-10-2011 at 17:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Last edited by peterv; 09-10-2011 at 09:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
το ζήτημα είναι αυτό ακριβώς που αναφέρεις, είσαι υποχρεωμένος να "πηγαίνεις" με την κοινωνία, αυτή θα καθορίσει αν θα πληρώσεις την αξιοπρέπειά σου...ή αν αμειφθείς για αυτήν μέσω της ίδιας της κοινωνίας... Στην δική μας χώρα ο αξιοπρεπής την "πληρώνει" την αξιοπρέπεια του, χάνοντας αυτονόητα δικαιώματα ... Υποχρεώνεται να καπνίζει τον καπνό των άλλων, να χάνει την σειρά του στις ουρές, να μαζεύει στην παραλία τα σκουπίδια των άλλων και άλλα πολύ σοβαρότερα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σωστος. για να για να αναδειχθει η αξιοπρεπεια χρειαζεται και το αναλογο περιβαλλον.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πολλά μπορεί να χαθούν στους καιρούς μας, εκείνο που δεν πρέπει να χαθεί είναι τι εστί αξιοπρέπεια. Το άλφα της Αξιοπρέπειας είναι η επίμονη διεκδίκησής της, η μη παραίτηση απ’ αυτήν. Τώρα που και τα πλέον αυτονόητα παρασύρονται υπό τις συνθήκες που ζούμε η ανάγκη της αξιοπρέπειας είναι επιτακτικότερη από ποτέ. Δεν πρέπει και δεν γίνεται να βάλω την αξιοπρέπειά μου σε μέτρα και σταθμά σύμφωνα με το κατά πόσο είναι ή θα είναι ο απέναντί μου. Αν είμαι εγώ αξιοπρεπής δεν είναι δυνατόν η δική σου συμπεριφορά και στάση να με παρασύρει να γίνω ή να πράξω κάτι που δεν είμαι. Κατά το δοκούν δε γίνεται αξιοπρέπεια. Δεν νιώθω κατώτερη αν μου πάρουν τη σειρά ή αν μαζέψω τα σκουπίδια άλλου, ή ότι άλλο, δεν νιώθω κορόιδο δεν λειτουργώ εγωιστικά, δεν με απασχολεί η δική σου στάση. Κάνω αυτό που έμαθα σπίτι μου, που κρίνω σωστό και δίκαιο και προχωρώ κυρίως να μην ταλαιπωρήσω και βλάψω άλλους, στο τέλος όλοι πληρώνουμε τον βαρκάρη. |
|
|
|||
|
|||
|
Η δικη μου αποψη περι αξιοπρεπειας ειναι πιο απλη...
Οτι μισείς να σου κανουν μην το κάνεις στους άλλους! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Για να το συνδυάσουμε και με την πραγματικότητα που ζούμε,
σαν έθνος πιά χάνουμε την αξιοπρέπειά μας. Την ξεπούλησαν κάποιοι δοσίλογοι..... Η χολέρα που μας έχει μολύνει όλους.... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γαμώ την αξιοπρέπεια μας - Εφορία κομαντατούρ | frits | Ελλάδα | 1 | 10-09-2011 15:57 |
| Απειλούν να διακόψουν την αξιολόγηση υπερχρεωμένων κρατών οι οίκο | ortho | Επικαιρότητα | 24 | 04-04-2011 00:48 |
| Αξιολογούνται οι οίκοι αξιολόγησης! | Michael Chatzilias | Επικαιρότητα | 1 | 04-05-2010 16:59 |
| Το Εργαλειο !! -- Παλιο αλλα αξιοπρεπες!! | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 21 | 09-03-2010 17:38 |
| Δειτε το ιστορικο καιρου εκει που θα ταξιδεψετε!!! | georgekostas | Χρήσιμα | 14 | 25-10-2009 09:15 |