GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-10-2011, 16:58
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από J.T.R Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτο που ξερω καλα,ειναι οτι η βια φερνει βια.

Ειναι πολυ ευκολο και πολυ δυσαρεστο μαζι,να λεει καποιος ''θα τον σκοτωνα'' ''θα τον κρεμαγα απο τα @..χιδια(αληθεια επιτρεπονται στο φορουμ τετοιοι χαρακτηρισμοι,ακομη δεν σβηστηκε σε αλλη δημοσιευση και ναι με πειραζει) , '' θα τον βασανιζα''
Και αναρωτιεμαι εαν πραγματικα θα κανατε κατι τετοιο???

Και εαν ναι,τι σας εμποδιζει να πατε στο δικαστηριο την ωρα που θα δικαζονται με ενα οπλο και να αποδωσετε ''δικαιοσυνη''?

'Η να παει καποιος αλλος...?

Το σκεφτόμαστε…

Ιωάννη μήπως θα ήθελες ότι είναι να πάθουν, να το πάθουν από τον Θεό…?

Τον ψάχνουμε, αλλά θέλουμε Αλβανό...

και δεν βρίσκουμε.
Reply With Quote
Παλιό 14-10-2011, 13:43
kwon Ο/Η kwon βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW F800GS 11

Απόσπασμα:
Συνελληφθησαν και θα τιμωρηθουν αφου δικαστουν. Ετσι δεν ειναι?

Απο την Ελληνικη Δικαιοσυνη και τους νομους του Ελληνικου κρατους.

Λιθοβολισμοι...πυροβολισμοι...κρεμασμα απο τα @..χιδια( δε γραφω τη λεξη ακριβως,οπως καποιος αλλος ...και δε σβηστηκε) οσοι τα γραψατε, τα εννοειτε πραγματικα???

Οι πραξεις τους ειναι αποτροπαιες και ανηκουστες πραγματι.

Αναρωτιεμαι...ποιες θα ηταν οι αντιδρασεις σας ,εαν οι εγκληματιες ηταν Ελληνες...

Α...! Και να προλαβω οσους φωναξουν οτι '' οι νομοι που εχουμε ειναι απαραδεκτοι '' και οτι '' δικαιοσυνη ειναι αυτη που εχουμε?'' , να πω οτι εμεις ανεβοκατεβαζουμε κυβερνησεις και οι κυβερνησεις κανουν τους νομους.

Ελεος....Μονο αυτο!! Φτανει πια....Μακρια απο το σπιτι μας....και μετα θεωριες θεωριες θεωριες......ολα εχουν τα ορια τους....Κυριοι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ!!! Mας τα πηρατε ολα δεν θα μας παρετε και τις ζωες...

Last edited by kwon; 14-10-2011 at 13:50.
Reply With Quote
Παλιό 14-10-2011, 14:41
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

εγω το μονο που εχω να πω για το θεμα ειναι...

βαλτε την περιπτωση (πραγματικα την απευχωμε στον οποιονδηποτε) που στην θεση αυτων των γυναικων ηταν η γυναικα σας, η μητερα σας, η αδελφη σας, η κορη σας...

αφου βαλετε αυτο το ενδεχομενο στο μυαλο σας...πεστε μου τι θα πιστευετε οτι θα ηταν δικαιη τιμωρια για τον αυτουργο...

αυτο που εχετε ολοι στο μυαλο σας...σιγουρα δεν ειναι ο σοφρωνισμος του μεσω του σωφρονιστικου συστηματος...!!!

στο δικο μου μυαλο παντως ειναι περα ως περα ξεκαθαρο...και δεν εχει να κανει με σωφρονυσμο αλλα με αμμεση και πολυ συγκεκρημενη τιμωρια...!!!
Reply With Quote
Παλιό 14-10-2011, 16:23
stelth1 Ο/Η stelth1 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΧΙΟΣ-ΑΘΗΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Μoto: GS 1200 ADV 2007-KTM EXC 400- BEVERLY 300

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω το μονο που εχω να πω για το θεμα ειναι...

βαλτε την περιπτωση (πραγματικα την απευχωμε στον οποιονδηποτε) που στην θεση αυτων των γυναικων ηταν η γυναικα σας, η μητερα σας, η αδελφη σας, η κορη σας...

αφου βαλετε αυτο το ενδεχομενο στο μυαλο σας...πεστε μου τι θα πιστευετε οτι θα ηταν δικαιη τιμωρια για τον αυτουργο...

αυτο που εχετε ολοι στο μυαλο σας...σιγουρα δεν ειναι ο σοφρωνισμος του μεσω του σωφρονιστικου συστηματος...!!!

στο δικο μου μυαλο παντως ειναι περα ως περα ξεκαθαρο...και δεν εχει να κανει με σωφρονυσμο αλλα με αμμεση και πολυ συγκεκρημενη τιμωρια...!!!
+1000!!!!
Reply With Quote
Παλιό 14-10-2011, 16:42
PACO Ο/Η PACO βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: kareas
Μoto: GS1150ADV

υπαρχουν και μυαλα "δημοκρατικα" σαν του jtr που επιθυμουν να αποδωθει δικαιοσυνη,να σωφρονιστουν και να μην εχουμε ρατσιστικες αντιληψεις..οποτε παρακαλω πολυ μην βριζετε τους συγκεγριμενους οικονομικους αλβανους μεταναστες μας,ειναι φιλοι μας,ανοιξτε τα ποδαρακια της γυναικας σας,δωστε κινητα τηλ στα παιδακια σας και χαρτζηλικι και πειτε του να μην προσεχει στο δρομο,μην βαζετε συναργεμους κλειδωνιες στα gs σας..ΟΟΟΛΛΛΑΑ ΚΑΛΑ..εχουμε τελειο συστημα δικαιοσυνης και μην πιστευεις jtr oτi οπου τους πανε-μαλλον κορυδαλλο-δεν θα τους προστατευσει η εκει"αλβανικη μαφια-γκετο του σωφρονιστικου οικηματος!ο βιασμος εγινε ηλιουπολη πολυ κοντα στη γειτονια μου...
στους φιλους μου αγαπημενους οικονομικους μεταναστες ιδιως αλβανους που θα κανουν το λαθος να εισελθουν εις την οικια μου "αγαπητε" jtr θα ειπραξουν σιγουρα κατι καλο που το εχω παντα καβατζομενο!!
παρακαλω μην θεωρηθει ως προσωπικη επιθεση προς το ατομο σου διοτι δεν σε γνωριζω μα επιθεση στις αποψεις σου..οπου ελπιζω να καταλαβαινεις οτι εχουμε ολοι δικαιωμα να εκφραζομαστε μα προεχει η πρ.ασφαλεια μου...ακροδεξιος δεν ειμαι αλλα ουτε στηνω κ..λο στα καθικια..ελληνικα και ξενα.
Reply With Quote
Παλιό 15-10-2011, 11:34
J.T.R Ο/Η J.T.R βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Καρδιτσα
Μoto: Αφρικα Τουιν... Ματωμενος Λυκος...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PACO Εμφάνιση μηνυμάτων
υπαρχουν και μυαλα "δημοκρατικα" σαν του jtr που επιθυμουν να αποδωθει δικαιοσυνη,να σωφρονιστουν και να μην εχουμε ρατσιστικες αντιληψεις..οποτε παρακαλω πολυ μην βριζετε τους συγκεγριμενους οικονομικους αλβανους μεταναστες μας,ειναι φιλοι μας,ανοιξτε τα ποδαρακια της γυναικας σας,δωστε κινητα τηλ στα παιδακια σας και χαρτζηλικι και πειτε του να μην προσεχει στο δρομο,μην βαζετε συναργεμους κλειδωνιες στα gs σας..ΟΟΟΛΛΛΑΑ ΚΑΛΑ..εχουμε τελειο συστημα δικαιοσυνης και μην πιστευεις jtr oτi οπου τους πανε-μαλλον κορυδαλλο-δεν θα τους προστατευσει η εκει"αλβανικη μαφια-γκετο του σωφρονιστικου οικηματος!ο βιασμος εγινε ηλιουπολη πολυ κοντα στη γειτονια μου...
στους φιλους μου αγαπημενους οικονομικους μεταναστες ιδιως αλβανους που θα κανουν το λαθος να εισελθουν εις την οικια μου "αγαπητε" jtr θα ειπραξουν σιγουρα κατι καλο που το εχω παντα καβατζομενο!!
παρακαλω μην θεωρηθει ως προσωπικη επιθεση προς το ατομο σου διοτι δεν σε γνωριζω μα επιθεση στις αποψεις σου..οπου ελπιζω να καταλαβαινεις οτι εχουμε ολοι δικαιωμα να εκφραζομαστε μα προεχει η πρ.ασφαλεια μου...ακροδεξιος δεν ειμαι αλλα ουτε στηνω κ..λο στα καθικια..ελληνικα και ξενα.
Α... μπραβο,δε με ξερεις.
Reply With Quote
Παλιό 15-10-2011, 11:37
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Α... μπραβο,δε με ξερεις.

Γιά να σε γνωρίσουμε λοιπόν σιγά - σιγά. Δεν απάντησες και στην ερώτηση...

Ιωάννη μήπως θα ήθελες ότι είναι να πάθουν, να το πάθουν από τον Θεό…?
Reply With Quote
Παλιό 15-10-2011, 11:38
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kwon Εμφάνιση μηνυμάτων
Ελεος....Μονο αυτο!! Φτανει πια....Μακρια απο το σπιτι μας....και μετα θεωριες θεωριες θεωριες......ολα εχουν τα ορια τους....Κυριοι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ!!! Mας τα πηρατε ολα δεν θα μας παρετε και τις ζωες...

Ποιος μιλησε για θεωριες? Και ακριβως ,ολα εχουν τα ορια τους.

Να παρουμε τα οπλα? Εγω οχι.
Reply With Quote
Παλιό 15-10-2011, 11:48
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από geod Εμφάνιση μηνυμάτων
Η δικιά μας η βία, φίλε μου είναι λεκτική , η δικιά τους όμως είναι πραγματική! Και μπορεί για σένα να είναι δυσάρεστο να ακούς (μόνο)για βία, αλλά για μπες και στην θέση των άλλων που την έζησαν κιόλας, από φιλοξενούμενους εννοείται, στο ίδιο τους το σπίτι! Αλίμονο όταν θα έρθει η στιγμή που ο λαός αυτής της Χώρας θα φτάσει στην αυτοδικία και θα πάψεις να τα ακούς, αλλά θα τα βλέπεις!

Εχετε παρεξηγησει τις αποψεις μου. Καταδικαζω τη βια απο οπου και εαν προερχεται.

Και το ρατσισμο. Γιατι τον εζησα.
Reply With Quote
Παλιό 16-10-2011, 13:48
PACO Ο/Η PACO βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: kareas
Μoto: GS1150ADV

...γινεται να τους γ...ουν και να μην προλαβουν τη φυλακη?εσυ καταδικασε οτι θες και αν βιωσες ρατσισμο ισως ο ρατσισμος και η προκαταληψη να πηγαζει απο κατι μουν...α σαν και αυτα..δυστηχως jtr...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης