![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το σκεφτόμαστε… ![]() Ιωάννη μήπως θα ήθελες ότι είναι να πάθουν, να το πάθουν από τον Θεό…? Τον ψάχνουμε, αλλά θέλουμε Αλβανό... και δεν βρίσκουμε. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ελεος....Μονο αυτο!! Φτανει πια....Μακρια απο το σπιτι μας....και μετα θεωριες θεωριες θεωριες......ολα εχουν τα ορια τους....Κυριοι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ!!! Mας τα πηρατε ολα δεν θα μας παρετε και τις ζωες... Last edited by kwon; 14-10-2011 at 13:50. |
|
|
|||
|
|||
|
εγω το μονο που εχω να πω για το θεμα ειναι...
βαλτε την περιπτωση (πραγματικα την απευχωμε στον οποιονδηποτε) που στην θεση αυτων των γυναικων ηταν η γυναικα σας, η μητερα σας, η αδελφη σας, η κορη σας... αφου βαλετε αυτο το ενδεχομενο στο μυαλο σας...πεστε μου τι θα πιστευετε οτι θα ηταν δικαιη τιμωρια για τον αυτουργο... αυτο που εχετε ολοι στο μυαλο σας...σιγουρα δεν ειναι ο σοφρωνισμος του μεσω του σωφρονιστικου συστηματος...!!! στο δικο μου μυαλο παντως ειναι περα ως περα ξεκαθαρο...και δεν εχει να κανει με σωφρονυσμο αλλα με αμμεση και πολυ συγκεκρημενη τιμωρια...!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
υπαρχουν και μυαλα "δημοκρατικα" σαν του jtr που επιθυμουν να αποδωθει δικαιοσυνη,να σωφρονιστουν και να μην εχουμε ρατσιστικες αντιληψεις..οποτε παρακαλω πολυ μην βριζετε τους συγκεγριμενους οικονομικους αλβανους μεταναστες μας,ειναι φιλοι μας,ανοιξτε τα ποδαρακια της γυναικας σας,δωστε κινητα τηλ στα παιδακια σας και χαρτζηλικι και πειτε του να μην προσεχει στο δρομο,μην βαζετε συναργεμους κλειδωνιες στα gs σας..ΟΟΟΛΛΛΑΑ ΚΑΛΑ..εχουμε τελειο συστημα δικαιοσυνης και μην πιστευεις jtr oτi οπου τους πανε-μαλλον κορυδαλλο-δεν θα τους προστατευσει η εκει"αλβανικη μαφια-γκετο του σωφρονιστικου οικηματος!ο βιασμος εγινε ηλιουπολη πολυ κοντα στη γειτονια μου...
στους φιλους μου αγαπημενους οικονομικους μεταναστες ιδιως αλβανους που θα κανουν το λαθος να εισελθουν εις την οικια μου "αγαπητε" jtr θα ειπραξουν σιγουρα κατι καλο που το εχω παντα καβατζομενο!! ![]() παρακαλω μην θεωρηθει ως προσωπικη επιθεση προς το ατομο σου διοτι δεν σε γνωριζω μα επιθεση στις αποψεις σου..οπου ελπιζω να καταλαβαινεις οτι εχουμε ολοι δικαιωμα να εκφραζομαστε μα προεχει η πρ.ασφαλεια μου...ακροδεξιος δεν ειμαι αλλα ουτε στηνω κ..λο στα καθικια..ελληνικα και ξενα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιά να σε γνωρίσουμε λοιπόν σιγά - σιγά. Δεν απάντησες και στην ερώτηση... Ιωάννη μήπως θα ήθελες ότι είναι να πάθουν, να το πάθουν από τον Θεό…? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ποιος μιλησε για θεωριες? Και ακριβως ,ολα εχουν τα ορια τους. Να παρουμε τα οπλα? Εγω οχι. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εχετε παρεξηγησει τις αποψεις μου. Καταδικαζω τη βια απο οπου και εαν προερχεται. Και το ρατσισμο. Γιατι τον εζησα. |
|
|
|||
|
|||
...γινεται να τους γ...ουν και να μην προλαβουν τη φυλακη?εσυ καταδικασε οτι θες και αν βιωσες ρατσισμο ισως ο ρατσισμος και η προκαταληψη να πηγαζει απο κατι μουν...α σαν και αυτα..δυστηχως jtr...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...!! | windman1200 | Χιούμορ | 19 | 10-10-2011 15:09 |
| ΑΜΜΟΒΟΛΗ !! | teacher | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 21-06-2011 23:50 |
| ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ. | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 18-03-2010 10:22 |
| ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 19:55 |
| ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | Alext | Χιούμορ | 10 | 20-05-2009 14:03 |