![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά αυτός ο Παπασταυρου δεν είναι με ένα βίντεο μούφα ;;;;;;;;;
![]() Aυτός με τα πειραγμένα όργανα που πήγαινε τάχα μου στην Αθήνας-Κορίνθου με 300 χιλιόμετρα και στην πραγματικότητα πήγαινε με 150;;;;; ![]() Το είχαμε δει σε άλλο φόρουμ και ακόμα γελάμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ελληνικη μαγκια ε.πιο κοντα απο τον αγιο ιωαννη ειναι τα μεγαρα .αλλα λογο κρισης
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ακριβώς αυτό!!! Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ χθες που το διάβασα!! Το έθεσες πολύ ωραία: "πόσο περήφανος"... |
|
|||
|
|||
![]()
Απαράδεκτο!!
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους. Κάποιοι οδηγοί αυτοκινήτων θα τα είδαν όλα! Δεν είμαι ενάντια σε extreme οδήγησε σε δημόσιους δρόμους. Το αντίθετο. Αλλά το ότι οι μοτοσυκλετιστές ήταν έμπειροι δε σημαίνει ότι και οι άλλοι, διερχόμενοι οδηγοί, έχουν την ίδια εμπειρία!!! Αν το όλο γεγονός ήταν οργανωμένο από το Παπασταύρος Shop λυπάμαι ειλικρινά. |
|
|||
|
|||
![]()
Χάθηκαν οι πίστες?????
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς φίλτατε, πίστες με την ορθή έννοια του όρου, δεν υπάρχουν στην πατρίδα μας.Οι "νότιοι" αρκούνται στα track-days των Μεγάρων οι δε αδελφοί του Βορρά στα αντίστοιχα δρώμενα εις τας Σέρρας.Δυστυχώς...η μοναδική χώρα της Ευρώπης με 9 μήνες καλοκαίρι, ενώ έπρεπε να είναι γεμάτη πίστες και να τραβάει μοτο-τουρισμό και συναφείς εκδηλώσεις, αντ΄αυτού π....κρούει
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπαγκαζιερα | stavrosk | Ζήτηση | 1 | 23-04-2011 20:51 |
οι μπαγκαζιερες του sort billy | saitman | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 01-12-2010 10:07 |
μπαγκαζιερες | taksidiotis | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 01-05-2010 01:54 |
Μπαγκαζιερες τελος. Ενα μεγαλο ευχαριστω σ' ολους | emix | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 22-01-2010 02:09 |
Διεθνεις συγκυριες | manro | Επικαιρότητα | 3 | 18-05-2009 16:27 |