![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
...να σαι καλα θεολογε..μια ερωτηση.. πρεπει να παω και εγω απο εκει με το μοτο? ειμαι ανυπομονος ε? ![]() ...διοτι φοραω αλλη ζελατινα Last edited by PACO; 13-12-2011 at 22:30. |
|
|
|||
|
|||
|
κοντευει η ωρα να παει στη θεση του το gps,μετα απο 2 χρονια ψαξιμο,με τη βοηθεια του Θεολογου και του τεχνικου που ειναι γατος,ελπιζω να δειτε συντομα αποτελεσμα ....
|
|
|
|||
|
|||
|
εσυ μαλλον με την ζελατινα που φορας θα εχεις θεμα,ισως χρειαστει να ξαναβαλεις τη μαμα,ασε να γινει πρωτα πανω στη μηχανη μου και το βλεπεις ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Προβλήματα που έχετε ....... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ειναι ιδια "καλυμπρα" με τη δικια της απλα την ψηλωσα..
...οκ αναμενω αποτελεσματα... |
|
|
|||
|
|||
|
ελα ντε φτιαχνουμε φτιαχνουμε....
αχορταγοι,πλεονεκτες και ολο μοστρα.. που ειναι οι χρυσες εποχες του απλου 1150 ADVENTURE..που ηταν αρκετο μονο το ονομα της
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
γιαννη το πιθανότερο ειναι να κατέβεις και εσυ αλλα κατσε να τελιωσουμε του Νικου, που ειναι μαλλον ποιο ευκολη γιατι πιστεύω οτι θα εχουμε καποιο προβλημα σε σενα γιατι ειναι ποιο χαμηλη αν θυμαμε καλα...
|
|
|
|||
|
|||
|
ναι θεολογε εννοειται θα περιμενω οταν μπορεσεις και οταν τελειωσει με το καλο ο nivo.
..και εχεις δικιο ειναι πιο κατω η δικια μου.οχι πολυ αλλα ναι ειναι.. να στε καλα που το χειριζεστε και θα μιλησουμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Μέσα και εγώ παιδιά!!!
|
|
|
|||