![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο !!!!
Είμαι σίγουρος οτι κάτι καλό θά βγεί από τήν όλη ιστορία. Τό δικό μου αμορτισέρ συμπεριφέρεται αρκετά καλά θά έλεγα ... Τό μονο θέμα που αντιμετωπίζω ειναι οτι δέν έχω την υδραυλική προφόρτηση ( δέν μπαίνει ) καί οταν η μηχανή ειναι φορτωμένη θά ήθελα να έχω ευκολία στό να προφορτίσω την ανάρτηση... Κάποια στιγμή όμως θά τήν βρώ την λύση.... Κράτησέ μας ενήμερους , ειναι ενδιαφέρων τό θέμα !!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια χιλια ευχαριστω, με σωσατε!!! Ο κ. Τασουλης βρηκε στην αποθηκη καινουργιο κομματι (δοχειο) και θα το αντικαταστησει!!! Θα το παρω πισω μαλλον τη Πεμπτη και θα επανελθω!!!!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλόοοοοοό
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Tελος καλο ολα καλα!!!!
Το πηρα σημερα απο τον Τασουλη. Σαν καινουργιο! Ετυχε και ειχε ενα κορμο στην αποθηκη (καινουργιο!!!!) ξεχασμενο απο παλια!!! Τυχερος εε??? Τοποθετηθηκε σωστα και ολα πανε ρολοι.... Ευχαριστω πολυ και τα παιδια στη Βουλιαγμενης! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αυτα τα χοντα,σε πανε και χωρις λαδι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ω, ΝΑΙ! Διακρινω μια ταυτιση!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
απο οτι βλεπεις ο κολπος ειναι καλυτερος και απο τα χοντα............για τα gs δεν βλεπω κατι ..... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ολα καλά κι'ολα ωραία !!!!!!!
Φρόντισε τώρα το δοχείο του αμορτισέρ να κοιτάει από την κάτω μεριά οταν το βάλεις επάνω στήν μηχανή !!!! Οπως τό ειχες πρίν αλλά τό δοχείο κάτω .... Καλού κακού κοίτα και την διαδρομή αν βρίσκει κάπου ..... Αβε !!!!!!!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
| Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
| ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |